World of Warcraft

Baklava_NS_88:
Prvo ne verujem ti drugo koja je poenta tretje glup si ako dajesh 60 e za lvlovanje
I da ae objasni kako to radish ..Poshto svako mozhe da retrieve password a ako ti da password od svog maila onda je taj ( odnosno onda su ti poshto si scamovovao ?? accounta) debil/debili

Baklava_NS_88:
Prvo ne verujem ti
to je tvoj problem
Baklava_NS_88:
drugo koja je poenta
poenta je u tome da dobjel lvl 60 account u zamenu za free trial account
Baklaba_NS_88:
tretje glup si ako dajesh 60 e za lvlovanje
nedajem ja nikakvih 60e nego scammujem lvl 60e accountove
Baklaba_NS_88:
I da ae objasni kako to radish ..Poshto svako mozhe da retrieve password a ako ti da password od svog maila onda je taj ( odnosno onda su ti poshto si scamovovao ?? accounta) debil/debili
e pa ovako

1.Prvo treba pronaci zeljenu zrtvu [ja recimo koristim www.markeedragon.com ] .
2.Kada je zrtva pronadjena treba pripremiti materijal [slike lvl 60 lika, lazni email, free trial account].
3.Potom treba stupiti u kontakt sa zrtvom.
4.Posle toga treba saznati dali zrtva poseduje e-mail, secret question answer i box key [cd-key sa kome je napravljem account].
5a.Ukoliko ne nastaviti poslati mu slike lvl 60 ukoliko je zainteresovan jednostavno razmeniti passworde i ussernamove .
5b.Ukoliko da insistirati da se i oni razmene u da nebi bilo scamma, prvo razmenite email i promenite sifru i alternative email [ukoliko postoji].
Napomena :U svakom trenutku imajte otvoren www.wow-europe.com/account .
6.Kada dodje do razmene passworda brzo udjite i promenite password.

Sad posedujete account koji mozete povratiti, ili nemozete ali u tom slucaje nemoze ni doticni.

dodgeme:
Nov ulov. account sa 800 golda 3 lvl 60-a [Gnome Warlock i Rogue, Nightelf Hunter] sa TBC-om.Nisu bas tier 3 ali poprilicno dobra oprema, Hunter ima epic mounta a ovi ostali lvl 40 mounta. Ovog puta nema graske jer sam ne samo uzeo acount i sqa nego i email : )
Druze ako stvarno ne seres ko grlica onda ti stvarno imas srece sa nalazenjem budala... BTW moj pass zna samo 3 lika i to 2 moja dobra druga iz igraonice i jedan moj stari drug iz WoWa moj stari Guild master... I niko vise... Par likova me je pitalo da im dam pass neki likovi u WoWu ali sam ih staveo na ignore... Ignore FTW...

dodgeme:
to je tvoj problem
e pa ovako

2.Kada je zrtva pronadjena treba pripremiti materijal [slike lvl 60 lika, lazni email, free trial account].
4.Posle toga treba saznati dali zrtva poseduje e-mail, secret question answer i box key [cd-key sa kome je napravljem account].
5a.Ukoliko ne nastaviti poslati mu slike lvl 60 ukoliko je zainteresovan jednostavno razmeniti passworde i ussernamove .
5b.Ukoliko da insistirati da se i oni razmene u da nebi bilo scamma, prvo razmenite email i promenite sifru i alternative email [ukoliko postoji].

Sad posedujete account koji mozete povratiti, ili nemozete ali u tom slucaje nemoze ni doticni.
Prvo: citaj ko to pise sta na ovim forumima...(2x si napisao Baklaba a taj ne postoji...)
Drugo: taj lik stvarno mora da bude stvarna budala da bi to hteo da uradi mislim da ti da sifru eto samo tako...
Trece: svi likovi traze da te vide u igrici kad menjeju acc...
Cetvrto: ako ne traze videti pod drugo
Peto: isto tako moze i on tebe da zajebe
Sesto: de bre da nabavim 1000 trial acc??

dodgeme:
to je tvoj problem
e pa ovako

.........Pa ti si debilchina svako mozhe retrive password na svoj mail a promena maila je malo duzhi proces i zahteva CD key/SQ etc..Koji ti on sigurno nece dati dok ti njemu ne dash a i nece ti valjda dati pass od svog emaila tako da nemash dovoljno dobre argumente da me uverish u to shto pokushavash ochajnichki.

Baklava_NS_88:
.........Pa ti si debilchina svako mozhe retrive password na svoj mail a promena maila je malo duzhi proces i zahteva CD key/SQ etc..Koji ti on sigurno nece dati dok ti njemu ne dash a i nece ti valjda dati pass od svog emaila tako da nemash dovoljno dobre argumente da me uverish u to shto pokushavash ochajnichki.
Aha to ja i pokusavam da kazem... :D

dodgeme:
jos jedan ulov lvl 62 shaman. Veceras ili sutra dodajem slike pa da vidimo do izmislja.
Mozhe, napishi na forumu sve username/passworde od tih ACC pa cu ti onda poverovati jer ove scrnshot mi nishta ne znache mogu i ja da se log na x accounta od ortaka i da postujem scrnshotove, to nije dokaz.A poshto si tako iskusan u scamovanju/hakovanju acc-a znash da mozhesh da retrieve password poshto si ti uzeo i njihove mail pasworde i SA i sve podatke ili mozhda promenio mail u podacima za par sati a inache taj proces traje 2 dana

Dajte ljudi nemoj da se svadjamo za dzabe... Neka ovog lika neko banuje sa foruma ako je to moguce :) I PS covece ovi likovi i ako mozde ne mogu da pristure acc verovatno imaju CD key na koji su registrovali acc i onda lepo jave blizz: E znate sta manijak sa te i te IP adrese mi je uzeo acc lepo vi meni zakljucajte acc eo vam CD key pa cu vam ja javiti kad da ga odbanujete.... To ti je svojevoljni privremeni ban... A ja to znam zato sto ne citam samo ove forume...

Baklava_NS_88:
debilu glupi ne spamuj forume bzvz svako mozhe da napravi ctprofil, a i kako to sve koje "ulovish" 60 lvl i furaju t3 a bre lol ovaj priest ima 5/9t3 ako se dobro secam i neshto t2 a ima zeleni cloak?!?!??!?WTF BRE lupash gluposti kretenu samo linkujesh neke izmishljen profiles
CTPROFIL INFO FOR 4998257
Character name: Rustyhoof
Character info: Level 60 Female Undead Priest
Server: Jubei'Thos
Date Created: 01/14/07 @ 01:40
Last Updated: 01/14/07 @ 01:51
Link to this profile: http://ctprofiles.net/4998257
LoL eo ti dokaz... vidi kad je napravljen profil... :D Mali je uzeo CTProfil od nekog lika koji je postavio App na nakom Guild sajtu :D A mozemo i da proverimo to... Sutra produzujem Acc i pravim lika UD priesta na ovom Serveru i ocu da te vidim ulogovanog dogovoricemo se kad... Pa cu ja tebi platiti ako os 100€ za tog prista... Preko NetCashMenagera

Sergijus:
CTPROFIL INFO FOR 4998257
Character name: Rustyhoof
Character info: Level 60 Female Undead Priest
Server: Jubei'Thos
Date Created: 01/14/07 @ 01:40
Last Updated: 01/14/07 @ 01:51
Link to this profile: http://ctprofiles.net/4998257
LoL eo ti dokaz... vidi kad je napravljen profil... :D Mali je uzeo CTProfil od nekog lika koji je postavio App na nakom Guild sajtu :D A mozemo i da proverimo to... Sutra produzujem Acc i pravim lika UD priesta na ovom Serveru i ocu da te vidim ulogovanog dogovoricemo se kad... Pa cu ja tebi platiti ako os 100€ za tog prista... Preko NetCashMenagera
Recite i meni kada cete da se isproveravate ocu i ja da budem tu ;)Taj 1 priest nishta ne govori mozhe da bude acc od njegovog ortaka ocu svakog lika da inspect koga je "scamovao"

Back