tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
pa i ja sma presao na alijansu Elf hunter!pre sam bio tauren!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada sam shvatio kolko sam bio glup, bio sam resto zbog gilda i drugih ljudi da bi sebi nabacio epice teshkom mukom i odustao sam vratio se na pvp da karam sve, druid ebe kewu (vec recheno ranije 
Ja sutra idem pa ko oce .../agree /clapNijal:kupi original i uzivaj...
(((( wow me smorio ali me bar drzi 5 man instance ( meni zanimljiviji deo igre. ) kako je tebi? kakva je situacija na sylvany? pozdravi razora i ostale koji su u dragon guildu ( ako si jos tamo ) sada se otvaraju novi serveri , pa ako hoces mozemo da rollamo tamo? bas sam se uzeleo dm-a, uldamana, zg i ostalih super i zanimljivih instnaci.Ma promenio sam ja hiljadu gildova otkad si ti otishao trenutno sam u mc/bwl gildu i pokushavam tir 1 da skupim al ovi svi puni DKP-a a neshto cenarioni ne pada shto je bash chudno, i mene smorio jedva chekam raide poshto kada nema raida onda grindam a grind kao resto druid bash i nije lako, pvp sam batalio poshto alijansa sabija sa premade i tako SMOR napravio sam rogue mali imba 21 lvl pa sa njime sabijamNijal:yo bro, konekciju nisam, a guild jesam. trenutno skupljam valor.. 6/8 jebeni chest i pantalone(((( wow me smorio ali me bar drzi 5 man instance ( meni zanimljiviji deo igre. ) kako je tebi? kakva je situacija na sylvany? pozdravi razora i ostale koji su u dragon guildu ( ako si jos tamo ) sada se otvaraju novi serveri , pa ako hoces mozemo da rollamo tamo? bas sam se uzeleo dm-a, uldamana, zg i ostalih super i zanimljivih instnaci.
A nemam vremena za novi server jer vijam cenarion, i rep sa ZG i ostalim govnimaDukey:Mrzi me da citam prethodne strane,ali,da li postoji IKAKVA sansa da se piratski WOW igra preko neta?Ja sam kupio pirat WOW na 5 cd-a(na 5. je crack i neki server),taj server mi je verovatno neki posebni za pirate...dobio sam username i pasvord.User name mi je Player,Pasword:OFFLINE.To nije normalno!!!
Otisao sam na Medalist WoW Server i registrovao sam se i sta sad treba da uradim?????Network:Imam ja piratski isto kupujem original.Evo ti jedan sajt tu se registrujes izaberes server nesto promenis dobijes acc name i acc pass koji ti hoces sve za dz :
http://www.wowstatus.net/
/agreetommy gun:aaa kakvo rasnje!
tommy gun:shta agree?ZAA DIPLOMATU ILI WOW?
|^_^|:Au ala sam se ja navuko na WoW znaci skoro svaki dan igram u subotu idem sa ortacima u igraonu po jedno 4 sata i vise![]()