World of Warcraft

Dr.Boom:
Da li neko od vas igra na bronzebeard-u? Na strani HORDE! Pre dva tri dana sam poceo da igram pa bi mi dobro dosla mala pomoc dok se ne uhodam. Koliko od prilike treba vremena da se lik nabudzi do lvl 60?
Brate dosao si na pravo mesto,moj glavni karakter je na tom serveru i naravno na hordinoj strani,moj nick je Arbiter kad budes online ti me whisperaj ili posalji mail.Mogu ti dosta pomotji,i materijalno i na dobijanju XPa,chak te mogu ubaciti u moj guild u zavisnosti koliko i kako igras,(da nisi ninja).;)A lvl-ovanje je prosta matematika,do 20 lvla moras se malo namuchiti,to jest da radis questove i da zaradis nesto para d bi se opremio,onda ides u Wailing Cavern,uz malo sretje dobijes neko "plavo" oruzije i automatski si jachi od mnogih koji imaju "zeleno" oruzije,takodje mnogo lakse raditi questove,onda dodjes do lvl 25-27 i ides u Shadowfang Keep u Silverpine Forest,tamo se takodje nakupis armora,sledetja ti je Razor Fen Kraul.Dok ides u istance ima vreme da ti prolazi ko ludo,a i ima da lvlujes vishe puta na dan,sve zavisi kolko si uporan.

BTW danas sam pukao 850g za Ferol Compendium Of Dragon Slaying,to jest jedna knjiga koja je drop u Dire Maulu i koja pochinje quest za jedan od najboljih tanking macheva u igri,Quel'Serrar.Sutra idem da ubijem Onyxiu da bih dobio ovaj mach.:-D

Master_Chief:
BTW danas sam pukao 850g za Ferol Compendium Of Dragon Slaying,to jest jedna knjiga koja je drop u Dire Maulu i koja pochinje quest za jedan od najboljih tanking macheva u igri,Quel'Serrar.Sutra idem da ubijem Onyxiu da bih dobio ovaj mach.:-D
To ona epic knjiga shto pishe classes: Warrior, Paladin ?? I ako je to to onda je to najbolji mach u igri ali za tanking.

Baklava_NS_88:
To ona epic knjiga shto pishe classes: Warrior, Paladin ?? I ako je to to onda je to najbolji mach u igri ali za tanking.
To je ta knjiga,chak sam chuo da sam super prosao,na drugim serverima se ta ista knjiga prodaje za 2500-3000g.A ja je maznuo za 850g i to jedva sam nagovorio tipa da mi je proda jer je on sa allijansine strane,pa sm morali da izvrsimo transakciju preko Gadgedzan AH.:D

Master_Chief:
To je ta knjiga,chak sam chuo da sam super prosao,na drugim serverima se ta ista knjiga prodaje za 2500-3000g.A ja je maznuo za 850g i to jedva sam nagovorio tipa da mi je proda jer je on sa allijansine strane,pa sm morali da izvrsimo transakciju preko Gadgedzan AH.:D

shto se cena tiche jako se razlikuju od servera do servera shto je veci i stariji cene su manje.na Dragonmawu je sve daleko jeftinije nego na manjim serverima mnogo 60 lvl igracha i to sa MC BWL itd iskustvima i opremom pa je sve mnogo jeftinije.inache kasnije ti lova netreba nizashta,posle epic mounta mislim, i imash je kolko ocesh pa je i placanje pespredmetno.sve shto ti treba je BOP uglavnom pa morash sam da se pomuchish i usput dobijash kintu koju mnogo manje troshish nego shto zaradjujesh.

Master_Chief:
Brate dosao si na pravo mesto,moj glavni karakter je na tom serveru i naravno na hordinoj strani,moj nick je Arbiter kad budes online ti me whisperaj ili posalji mail.Mogu ti dosta pomotji,i materijalno i na dobijanju XPa,chak te mogu ubaciti u moj guild u zavisnosti koliko i kako igras,(da nisi ninja).;)A lvl-ovanje je prosta matematika,do 20 lvla moras se malo namuchiti,to jest da radis questove i da zaradis nesto para d bi se opremio,onda ides u Wailing Cavern,uz malo sretje dobijes neko "plavo" oruzije i automatski si jachi od mnogih koji imaju "zeleno" oruzije,takodje mnogo lakse raditi questove,onda dodjes do lvl 25-27 i ides u Shadowfang Keep u Silverpine Forest,tamo se takodje nakupis armora,sledetja ti je Razor Fen Kraul.Dok ides u istance ima vreme da ti prolazi ko ludo,a i ima da lvlujes vishe puta na dan,sve zavisi kolko si uporan.
Master koliko dugo igras wow? I koliko dnevno sati odvajas za ovo remek delo igracke industrije? Koji ti je Arbiter lvl?

Nijal:
ispod 3h dnevno nemoj da igras...ako se opredelis da aktivno igras PVP onda 6h :((((

Zaje*ana stvar nema sta! Ako uzmem u obzir da prosecno igram 3 sata dnevno to je 90 sati mesecno a godisnje 1095 sati ili 45,5 dana!!! MESEC I PO GODISNJE! :shock: Jel hoce neko da kupi orginalnu verziju WoW? Hehe salim se! Nijal zasto mislis tako?

Baklava_NS_88:
Ako planirash da postanesh neko i neshto u WoW batali personoalni zhivot :D

ma batali da postajesh neko i neshto u wowu
1. nemoguce je na duze staze bar sto se pvpa tiche
2.sto se pvea tiche postoji gomila ljudi koja igra samo gild instance imaju full setove i anonimni su sem za svoje gildove
3.zashto bi bio neko i neshto u wowu? se placa to neshto?

Dr.Boom:
Zaje*ana stvar nema sta! Ako uzmem u obzir da prosecno igram 3 sata dnevno to je 90 sati mesecno a godisnje 1095 sati ili 45,5 dana!!! MESEC I PO GODISNJE! :shock: Jel hoce neko da kupi orginalnu verziju WoW? Hehe salim se! Nijal zasto mislis tako?

losha ti rachunica hehe bicesh ti 5 sati minimum dnevno dalje rachunaj sam

Dr.Boom:

Ako hoces rank i da budes baja kada prolazis Orggrimar-om/ Iron forge-om treba da igras 10h... pod uslovom da imas odlicnu ekipu za PVP...ali 10h intezivno 3 meseca. Ako vise volis PVE i tu ispod 5 h nemoj da igras... svaka high lvl instanca ( <onyxia lair, BWL, MC) traju oko 3-5 h :(( ako se odlucis za aktivno igranje MC, BWL nema svhe da igras 3-4h na dan... tu se nalaze epick itemovi i pisaces krv dok ih uzmes... u jednom danu nije samo MC i BWL, tu dolazi i grind... ako hoces da grindas:

Un goro>living essence
Felwood>essence of water
Silithus>essence of air/earth

samo grindanje ne traje ispod 6h.. ako imas 60 lvl za lovu najbolje je da ides u SM i za 1h imas otprilike 15g. Ako treniras profesije tu je potrebno dosta vremena. Ja mislim da sam ti odgovorio...

Dr.Boom:
Master koliko dugo igras wow? I koliko dnevno sati odvajas za ovo remek delo igracke industrije? Koji ti je Arbiter lvl?
pa zavisi,sto manje igras to bolje,netjes postati zavisan od igre,ali kad dodjes do malo vetjeg lvla i malo zahtevnijih instanci onda tje chaskom da ti pukne 4-5 sati na WoW samo na instancu,da ne pricham da za Zul Gurub treba oko 8 sati da se cela predje.

inache moj karakter Arbiter je lvl 60 tauren warrior.:D

Znaci ako hoces da igras wow oprosti se od drustvenog zivota. Tako sam vas ja razumeo! Mozda zvuci malo glupo za vas koji vec duze vreme igrate wow ali imajte u vidu da sam pocetnik. Sta je to istanca? A sta MC i BWL kao i grindanje? Zasto su toliko vazni ti rangovi i kako se dobijaju?

Master pomenuo si mi da trebam da skupim lovu do 20 lvl. Koliko mi odprilike treba za neke solidne itemove? I ja sam uzeo tauren worriora lvl 15 je i mnogo je zaje*ano igrati sa njim pogotovo sto nema heal za vreme borbe. Koliko si puta poginuo sa Arbiterom?

Dr.Boom:
Znaci ako hoces da igras wow oprosti se od drustvenog zivota. Tako sam vas ja razumeo! Mozda zvuci malo glupo za vas koji vec duze vreme igrate wow ali imajte u vidu da sam pocetnik. Sta je to istanca? A sta MC i BWL kao i grindanje? Zasto su toliko vazni ti rangovi i kako se dobijaju?

Master pomenuo si mi da trebam da skupim lovu do 20 lvl. Koliko mi odprilike treba za neke solidne itemove? I ja sam uzeo tauren worriora lvl 15 je i mnogo je zaje*ano igrati sa njim pogotovo sto nema heal za vreme borbe. Koliko si puta poginuo sa Arbiterom?
ma brate shto se tiche tog prvog,sve zavisi kako se samokontrolises dok igras,ako izgubish glavu onda se stvarno mozes oprostiti od privatnog zivota,ali ako se ogranichis onda super bude.
Instanca je mesto gde nadjes protivnike koji su odprilike duplo jachi od onih koji se nalaze napolju i koje ubijas svaki dan,takodje oni mogu ispusiti mnogo vishe para i mnogo bolje iteme,tamo takodje imaju bossevi koji ispuste mnogo dobre stvari u zavisnosti na lvl,npr ako si lvl 15 onda mozes da ides u Rage Fire Chasm u Orgrimmar-u.questove pokupis u Thunder Bluff-u na Hunter Rise ostrvu chini mi se,nadjes grupu i odes tamo.BWL,MC,ZG,Strat,AQ20,Scholo su skratjenice za high lvl instance i za end game instance.

Ja ne znam sta imas kao profesiju(leatherworking,blacksmithing,skinning,mining,tailoring) ali to je vrlo vazno kad je u pitanju zaradjivanje para,za pochetak je najbolje imati skinning,jer u pochetku skoro svi questovi se odnose na ubijanje zivotinja,to je dosta koza kad bi se svaka zivotinja skinala,a takodje to je i dosta para ako prodas kod vendora(ne vredi prodavati na aukciji).Najlaksi nachin skupljanja para je grindanje,to jest ides samo i ubijas sve redom na sta naidjes,takodje to je dobro za lvlovanje.

A sto se tiche nashe klase nije lako,nemoj se ponadati da ako si warrior da mozes svakoda da ubijes u duelu,to je retkost da ubijes nekoga na svom lvlu u duelu,jsoh teze kad shto si vetji lvl.Opet zavisi na shta tjes svoje talente potrositi.;)
al se raspisah,mogao bih do ujutro ovako,dosta je za pochetak.

koji ti je nick u igri?

Hvala ti na objasnjenju. Moj nick je Boomok a od profesija sam izabrao mining i blacksmithing. Sta bi mi predlozio da uzimam od talenata ako zelim da delim veliki dmg? Ako zelim da podjem na pomenutu instancu koliko bi clanova moja grupa trebala da broji ako su i oni lvl 15? Sto se tice duela znam, jednom je falilo 40% hitp da me ubije mage lvl 9(strasno).Kako se zove tvoj guild? Da li ima veze koliko si puta poginuo?

Back