World of Warcraft

Ja igram na Aszune i tu imas dosta likova iz Srbije, na friend listi ih imam 7-8 a znam da ih ina jos barem 2x toliko... Mada mislim da sylvanas ima jako puno nasih likova. Upstalom, imas nas oficojalni sajt za wow, al nemam pojma tacno adresu. Tamo sam dobio beta key za starcraft II :)

Kako igra smara pred ekspanziju,to je neverovatno.Izlevelovao sam 3 lika za 2 meseca,ne vidim vise poentu ubacivanja novog GC-a pre Kataklizme.Frostmane je postao leglo najgorih igraca u WoW-u,transfer paladina na Auchidoun ide jos koliko sutra :)

Ajde da pitam ovde, valjda se ljudi razumeju. (:

1. Koliko se isplati kupovati WoW sad? Igra je stara sada vec dobrih 6 godina i nekako mi deluje kao da je, ako ne pred kraj, a ono barem u drugoj polovini zhivota. Ne bih da ispljunem 100e sad i da se desi da u neko skorije vreme prekinu support igre zarad nekog nastavka (dodushe, malo je verovatno, s obzirom da tek izbacuju novu ekspanziju, i da imaju 10tak miliona pretplatnika shirom sveta, ali ipak...)
2. Koliko se uopshte isplati kupovati WoW? Da li je razlika izmedju privatnih servera i originala toliko primetna da vredi dati 100e ili koliko vec za kupovinu (mada, koliko sam razumeo mogu da kupujem jednu po jednu ekspanziju? Ako neko mozhe da potvrdi, bio bih zahvalan) + 15e mesechno?

Hvala unapred.

1. wow fransiza ce biti prisutna jos barem 3-4 godne. Samim tim ima jis dosta da se igea. A verujem da ce biti i nastavka ge ces moci da koristis lika. Ako sam dobro zapamtio prosle godine je Blizzard zaradio 600milioba dolara na WoW-u.... nece tek tako lako odustati od love.

2. ogromna je razlika, u stabilnosti igre, podrsci, ljudima.. razlika je kao dan i noc.

Back