World of Warcraft

Ljudi treba mi malo informacija :)
Igrao bih WOW na Blizzardovom serveru tj original,pa me zanima koliko kostaju sve 3 igre tj WOW i 2 nastavka i da li je potrebno kupiti sve 3 original ili samo WOTLK?
Gde ima da se kupi u NS-u?
Kako uplacivati mesecno 13 evra ili koliko vec tj na koji nacin?
Hvala

potrebne su sve 3 original
koplet kosta oko 60 evra u austriju

uplacujes preko gamecard-a koji traje 2 meseca i kosta 26 evra
ako ne zelis da ti se odbija preko racuna

gde to pishe molim te? To shto se tebi ne svidja ideja da ako hocesh neshto da morash da se potrudish ne znachi da je failovao... chak shtavishe posle WoWa je jedno odlichno i osvezhavajuce iskustvo. Chisto ovako... da biste ubili jednog najobichnijeg moba treba vam sigurno jedno 5, 6 skillova... sad shto je maloumnim retardima to previshe komplikovano jer su navikli na maximalno 2, e to je vec druga pricha. Shto je levelovanje stvarno levelovanje, a ne chisto banalni proces- shto pre da se zavrshi. Shto je nekima pvp "previshe spor", a ne ko brzhe stisne svoj skillfull burst macro, itd...

Sad neko se uklapa u to neko ne, josh plus taj ceo manga stil ( kojeg ja lichno prezirem jer je toliko neopisivo retardiran) smeta mnogima, ali se eto pokushavamo priviknuti.

Ja dajem josh jednu shansu WARu (jer igra ima toliko potencijala, a kazhu da je Mythic iskoristio dobar deo u poslednjem patchu) i onda odluchujem koji cu mmo igrati. A ovaj free epix-thx shit je ispao definitivno iz igre

Lol, polako bre. Vidim da su ti ipak ostali maniri s WoW foruma pa u startu flameujes nekoga bez ikakvog razloga.

To sto sam ja rekao da je Aion failovao u Evropi NE ZNACI :

a) Da sam rekao da je igra losa. (Igru nisam ni probao. Mada moram priznati da sam pomalo skeptican usled mojih ranijih iskustava sa Koreanskim MMO ''cudima, a komentari ljudi koji su napustili AION opravdavaju moje sumnje''))

b) Da mi se ne svidja ideja da ako hocu neki item ili slicno da moram da se potrudim. Ovo je bila referenca i kritika vezana za WoW, ali ne razumem sto to meni pricas kad ja nisam nista rekao u vezi WoW vs. Aion, a drugo ja vec poduze vreme i ne igram WoW. ( Iako je ova zamerka koju si izneo i meni smetala, postojali su neki veci razlozi mog napustanja te igre.)

PS: Ti pokazujes tipicne simptome konvertitskog kompleksa koji se javlja kod MMORPG igraca (narocito kod ex WoW igraca). Ono sto si nekad zakivao medju zvezde je sad ''free epix-thx shit'' a neko novo cudo (Aion ili War) je postalo sveti gral MMO zanra. Ono sto ce se na kraju desiti (sto se u 9/10 slucajeva desi) jeste da ces se na mala vrata vratiti na WoW i praviti da se nista nije desilo.

PPS: Ja nisam na forumu ...... odma u startu govorio da je WAR fail i da ce ga Wotlk pojesti... Jedan Strajo tamo to jeste govorio a da igru nije ni probao...

Poslednja izmena od moderatora:
Niste mi jasni vi koji sad pljujete wow a proveli ste mesece za kompjuterom radi nje.Sada kad ste se zasitili sad je kao losa igrica,dosadna i to.Dajte molim vas.Kao strastan igrac Warcrafta od pre,sama prica,likovi itd teraju me da kupim ovu igru i pocnem da igram-na blizzard serveru

Lol, polako bre. Vidim da su ti ipak ostali maniri s WoW foruma pa u startu flameujes nekoga bez ikakvog razloga.

To sto sam ja rekao da je Aion failovao u Evropi NE ZNACI :

a) Da sam rekao da je igra losa. (Igru nisam ni probao. Mada moram priznati da sam pomalo skeptican usled mojih ranijih iskustava sa Koreanskim MMO ''cudima, a komentari ljudi koji su napustili AION opravdavaju moje sumnje''))

b) Da mi se ne svidja ideja da ako hocu neki item ili slicno da moram da se potrudim. Ovo je bila referenca i kritika vezana za WoW, ali ne razumem sto to meni pricas kad ja nisam nista rekao u vezi WoW vs. Aion, a drugo ja vec poduze vreme i ne igram WoW. ( Iako je ova zamerka koju si izneo i meni smetala, postojali su neki veci razlozi mog napustanja te igre.)

PS: Ti pokazujes tipicne simptome konvertitskog kompleksa koji se javlja kod MMORPG igraca (narocito kod ex WoW igraca). Ono sto si nekad zakivao medju zvezde je sad ''free epix-thx shit'' a neko novo cudo (Aion ili War) je postalo sveti gral MMO zanra. Ono sto ce se na kraju desiti (sto se u 9/10 slucajeva desi) jeste da ces se na mala vrata vratiti na WoW i praviti da se nista nije desilo.

PPS: Ja nisam na forumu ...... odma u startu govorio da je WAR fail i da ce ga Wotlk pojesti... Jedan Strajo tamo to jeste govorio a da igru nije ni probao...

Da, flejmujem jer je ovo Krstarica, i pochinjem post u startu sa tim na umu da ovde vladaju takvi likovi "Sel0 m0je lepshe 0d pariz@ (naravno Pariz malim slovom)" i prikladno tome i pishem post

a) probaj pa prichaj, nemash na osnovu chega da da temeljish bilo kakav argument

b) pa time da sve failuje jedino WoW ostaje ne dobija niko utisak da se tebi igra ne svidja, chak naprotiv

Pa WoW ne igram aktivno od aprila, tako da mislim da nema puno verovatnoce da cu se vratiti ikad (i ako se vratim, chisto Cataclysm kad izadje). WAR sam igrao i bio je masivan lag, mnogo nizak fps i masivan de-balans klasa- dovoljo da prestanem, al evo upravo sada cu opet se pretplatiti pa cemo videti

Da li je igra fail ili nije ne mozhe se nikako temeljiti na osnovu toga koliko je ljudi igra... vishe slusha Jelenu Karleushu ili Pusiketdols nego shto slushaju Mocarta, shto nikako ne dokazuje da je Mocart loshiji od gore pomenutih...

Niste mi jasni vi koji sad pljujete wow a proveli ste mesece za kompjuterom radi nje.Sada kad ste se zasitili sad je kao losa igrica,dosadna i to.Dajte molim vas.Kao strastan igrac Warcrafta od pre,sama prica,likovi itd teraju me da kupim ovu igru i pocnem da igram-na blizzard serveru

Naravno... igrao sam je dok je valjala ( i jesam jedno vreme kad nije u nadi da ce opet "provaljati"), a sad je ne igram jer ne valja. I pljujem je jer ne valja bez obzira da li sam i koliko sam igrao pre...
A taj Warcraft-lore osecaj ce te drzhati mozhda do... jedno ~40og levela- dok skontash da na tvoj gameplay to nema apsolutno nikakav uticaj, sem nekog tripa (kao shto rekoh) u prvih nekoliko levela koji je mozhda i jedina stvar koja ce te progurati do kraja levelovanja

srajo u zadnje 10 stranice samo pljujes igru
...ajde ti lepo prosetaj do tvoju omiljunu igricu
i mani se ovog sto si do sada radio ... reko si sta si imo ..

... .. ps. monogo je naporan onaj argendum turnir

sto mrzim kad treba da se borimo kao oni vitezi :(

Evo slikovito cu ti opisati moje trenutne osecaje prema WoWu. Kao kad tvoja bivsa koju si mnogo voleo postane kurwa (Dobro malo sam preterao :D ali you get the picture).

WoW odavno vise nije ono sto je nekada bio tj, igra koja je nudila iskustvo pravog zivog sveta. . U Azerothu ima jos nesto malo ljudi u pocetnim zonama al sto vise ides dalje to je sve tuznije. Outland je pust. World PvP je prakticno nepostojeci.

Strukturisani pvp (Arene i BG) je nikad gori zbog neizbalansiranih klasa (30% toonova po serverima su paladini), preteranog oslanjanja na Burst damage i sve veceg broja AFKera u BGovima.

Igra je postala smesno laka da bi se prodala casual igracima. Raid u WoWu je pre Wotlka bio nesto sveto. Prvi odradjen Raid u WoWu je bio ekvivalent onim plemenskim ritualima prelaska iz decastva u muskost. Tada si znao da si IGRAC. Purple item je znacio NESTO. Sad ne znaci NISTA. Sad samo sto iz veprova ne dropuju...

WoW je sve manje igra, a sve vise neki Warcraft theme park gde se osmogodisnjaci zajebavaju i gde svako za svojih pet banki utrosenih na kartu dobija prilku da ubije opasnog Kel Thuzada...

Edit*: Sto se tice lora Strajo ti je sve rekao. Interesantno je u pocetku al ces ubrzo sebe uhvatiti kako samo citas samo onaj size questa pri dnu cisto da bi znao sta da radis... A da, phasing nije tako kul kao sto zvuci...

a vi se svi palite na te epic itemove i biti naj jaci u toj masi
i stalo vam je samo do toga ... ebem mi se za sve to
meni je igrica zabavna zezam se ...kad mi se ne lvl-uje ja jurim evente itd...

bar nisam opterecen episima i tim shitom ....

Evo slikovito cu ti opisati moje trenutne osecaje prema WoWu. Kao kad tvoja bivsa koju si mnogo voleo postane kurwa (Dobro malo sam preterao :D ali you get the picture).

WoW odavno vise nije ono sto je nekada bio tj, igra koja je nudila iskustvo pravog zivog sveta. . U Azerothu ima jos nesto malo ljudi u pocetnim zonama al sto vise ides dalje to je sve tuznije. Outland je pust. World PvP je prakticno nepostojeci.

Strukturisani pvp (Arene i BG) je nikad gori zbog neizbalansiranih klasa (30% toonova po serverima su paladini), preteranog oslanjanja na Burst damage i sve veceg broja AFKera u BGovima.

Igra je postala smesno laka da bi se prodala casual igracima. Raid u WoWu je pre Wotlka bio nesto sveto. Prvi odradjen Raid u WoWu je bio ekvivalent onim plemenskim ritualima prelaska iz decastva u muskost. Tada si znao da si IGRAC. Purple item je znacio NESTO. Sad ne znaci NISTA. Sad samo sto iz veprova ne dropuju...

WoW je sve manje igra, a sve vise neki Warcraft theme park gde se osmogodisnjaci zajebavaju i gde svako za svojih pet banki utrosenih na kartu dobija prilku da ubije opasnog Kel Thuzada...

Edit*: Sto se tice lora Strajo ti je sve rekao. Interesantno je u pocetku al ces ubrzo sebe uhvatiti kako samo citas samo onaj size questa pri dnu cisto da bi znao sta da radis... A da, phasing nije tako kul kao sto zvuci...

Realno preterao si u vezi onog za bivshu :D ali metafora je pogodjena.
U pravu si u vezi World PvP'a i WoW-lore'a. Igra je izgubila svoj spirit shto je nekada imala, nezavisno od toga da li je RP ili PVP server u pitanju...

PVP--->NIKAD GORI!!! Nekada je "HK-honorable kill" u World PvP'u znachio neshto i mnogo se vishe obracjalo pazhnje na isti, a danas se sve svodi na low-lvl ganking i OP alt'ove (sa svim mogucim enchantovima i bind on acc itemima itd itd...)

Samo se setite koliko je vremena trebalo da se dobije GM/HW(grandmarshal/highwarlord) titula, koliko je posvecjenosti i skill'a trebalo za tako neshto a od kada su ubacili novi honor sistem svaka druga budala se kurchila(da oproste dame) sa Claymore'om...

Izgubio se onaj epic osecjaj (40 ljudi...) PvE raidova, kad pogledash kakva je disciplina trebala u BWL'u i old Naxxu40man, treba zavideti tim ljudima shto su tada imali taj endgame gear a sada u endgame gear'u trche 12ogodishnja deca http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=114491 :P

Verujem da je jedina stvar koja muchi, te nekadashnje(a i sadashnje), prave, mmorpg wow igrache, koji su uz wow od samog pochetka, oni koji su proshli kroz svaku instancu i osetili pravi wow spirit dok je blizzard bio inspirisan da napravi neshto UNIQUE! ...jedina stvar koja nas sve muchi jeste da li cje blizzard uraditi neshto revolucionarno i vratiti wow na noge ili cje napraviti od igre josh vecji "mess-up"(?)!!!

Na nama je da sachekamo novu expanziju i izguramo ovo shto je ostalo mada ne verujem da cje blizz'team uspeti da povrati ono shto je wow nekada bio...

PS: ja lichno nisam, ali drug jeste probao war online, lotro i aion (lol) :P
i kazhe da ni jedna igrica ne mozhe da pruzhi taj osecaj zavisnosti kao shto wow
pruzha, ali opet kada se vrati wow'u i vidi svu tu decu kako trche okolo...pozheli da
igra neshto drugo ali ne zna shta :/

Poslednja izmena:
Realno preterao si u vezi onog za bivshu :D ali metafora je pogodjena.
U pravu si u vezi World PvP'a i WoW-lore'a. Igra je izgubila svoj spirit shto je nekada imala, nezavisno od toga da li je RP ili PVP server u pitanju...

PVP--->NIKAD GORI!!! Nekada je "HK-honorable kill" u World PvP'u znachio neshto i mnogo se vishe obracalo pazhnje na isti, a danas se sve svodi na low-lvl ganking i OP alt'ove (sa svim mogucim enchantovima i bind on acc itemima itd itd...)

Samo se setite koliko je vremena trebalo da se dobije GM/HW(grandmarshal/highwarlord) titula, koliko je posvecenosti i skill'a trebalo za tako neshto a od kada su ubacili novi honor sistem svaka druga budala se kurchila(da oproste dame) sa Claymore'om...

Izgubio se onaj epic osecaj (40 ljudi...) PvE raidova, kad pogledash kakva je disciplina trebala u BWL'u i old Naxxu40man, treba zavideti tim ljudima shto su tada imali taj endgame gear a sada u endgame gear'u trche 12ogodishnja deca http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=114491 :P

Verujem da je jedina stvar koja muchi, te nekadashnje(a i sadashnje), prave, mmorpg wow igrache, koji su uz wow od samog pochetka, oni koji su proshli kroz svaku instancu i osetili pravi wow spirit dok je blizzard bio inspirisan da napravi neshto UNIQUE! ...jedina stvar koja nas sve muchi jeste da li ce blizzard uraditi neshto revolucionarno i vratiti wow na noge ili ce napraviti od igre josh veci "mess-up"(?)!!!

Na nama je da sachekamo novu expanziju i izguramo ovo shto je ostalo mada ne verujem da ce blizz'team uspeti da povrati ono shto je wow nekada bio...

PS: ja lichno nisam, ali drug jeste probao war online, lotro i aion (lol) :P
i kazhe da ni jedna igrica ne mozhe da pruzhi taj osecaj zavisnosti kao shto wow
pruzha, ali opet kada se vrati wow'u i vidi svu tu decu kako trche okolo...pozheli da
igra neshto drugo ali ne zna shta :/

Zbog takvih debila kao sto su ovi klinci u klipu ljudi napustaju igru...Skroz su upropastili igru i sve su olaksali za malu decu...Sta da vam kazem kad moj brat (7 god) igra ovo i misli da je opasan...

Ja sam zamalo suzu pustio na kraju... ***** vam sunce Blizzarde, sta ste uradili....

Da da gledao sam ovaj video pre T_T, ukratko ono shto je nasha poenta u celoj ovoj raspravi.. Samo kad se setim kolko je fun bilo, da smo jedva chekali da ally prave world boss raid i da idemo da ih wajpujemo.. I guild eventi u Gurubashi areni... PvP ispred MC-a i BRS-a ne procenjivo ***...

Back