World of Warcraft

Wow je ionako katastrofa vec..... sve su olaksali za nobove i klince, bosovi lagani, svako moze da ima super opremu, bez muke i skila, netreba ni jedan atonament za raid......... mislim sve je olaksano nevidjeno, stvarno su usrali igru.............ne treba ti nikakav skil sada, svaki noob moze da napravi deadknight i da ubija kao manija, to vazi i za paladina................. mislim razumem blizard treba ima sto vise klinaca, da zaradjuju vise!!!!!!

E vidis to je pocelo onda kada su novajlije krenule da kuliraju low lvl instance i uz pomoc high lvla iz svoje gilde ili sami questgrindingom stigli do max lvla. I sada ti takve noobcine oces da ubacis u raid. *****, oni nemaju pojma sta je aggro a kamoli neke strategije za bossove. E da bi Blizzard ugodio takvima i da bi nastavio da od njih uzima pare debilizovao je igru.

Katastrofa,ponekad podsetim sam sebe na standardni WoW bez expanzija .... niko nishta nije znao ljudi su kretali od 1 lvl-a do 60 da igraju ..... i za to im je trebalo moglo je se recji poprilichno vremena ... posle toga je izashao i TBC pa smo ishli u Tempest keep ,Black Tample kao i ostale 60-70 lvl istance , wajpovali po nekoliko puta u jednom ranu da bi znali taktike igranja na bossovima nisi imao choveka da te /w sa pitanjem poput " Ohh sorry m8 can u maybe tell me where is Blood Furnance ? " od kad je izashao WOTLK nastalo je opshte rasulo ..... klinci koji igraju sa Death Night-om ... ne znaju battle ground-ove poput AV-a WSG ..... ne znaju nishta ... ne slushaju taktike u istancama jer misle sve je na one shot and run .... katastrofa a sad nam najavljuju josh jednu expanziju do 85 lvl-a sa josh po jednom klasom u hordi i alijansi , sa novim istancama i tako dalje .... ja mislim da cju na kraju baciti i komp i cd-ove wowa kroz prozor ... kako je krenulo =0)

Wow je ionako katastrofa vec..... sve su olaksali za nobove i klince, bosovi lagani, svako moze da ima super opremu, bez muke i skila, netreba ni jedan atonament za raid......... mislim sve je olaksano nevidjeno, stvarno su usrali igru.............ne treba ti nikakav skil sada, svaki noob moze da napravi deadknight i da ubija kao manija, to vazi i za paladina................. mislim razumem blizard treba ima sto vise klinaca, da zaradjuju vise!!!!!!

Kao da treba nesto "skill-a" za MMO igre...

hteo je samo da keze da je u originalnom wow-u trebalo imati vise skilla .. i ljudi jesu bili bolji tada .. sada je bas bas sve lako .. pogotovo posle 3.2 ... secam se kad sam prvi put dingovao 60 sa rogue-om .. tek posle tri meseca sam dobio prvi epic item .. doduse nisam imao neki raiding guild, al aj ... .. a sada ... posle 3 sata od kad dingujes 80 dobijes par epic stvari ..

hteo je samo da keze da je u originalnom wow-u trebalo imati vise skilla .. i ljudi jesu bili bolji tada .. sada je bas bas sve lako .. pogotovo posle 3.2 ... secam se kad sam prvi put dingovao 60 sa rogue-om .. tek posle tri meseca sam dobio prvi epic item .. doduse nisam imao neki raiding guild, al aj ... .. a sada ... posle 3 sata od kad dingujes 80 dobijes par epic stvari ..

Upravo, mislim igra je sad debilna, ja je ni ne igram vise, sad svaki debil moze da ima sve, mislim SETOVI se kupuju za markice........daj covece..............

To je extra sto menjaju izgled sada , jer ipak smorio je stare igrace malo . Ipak da to bude novina jedna velika . Onda samo da napomenem voznja flying mountom kroz azeroth koji ce vrvt biti spusten na yebeni 50.lvl . Ovaj sto se tice ovog spustanja lvla za mountove ,to je katastrofa jedna,jer ja kada sam budzio za 40. mount ,ja sam imao neki motiv za sta ga budzim,pa onda da ga budzim za 60. i tako... Ovde vec posle 2.dana igranja mozes da imas mount . Dobro je to sto su izbacili sada snimak ,a jos nisu Artasa izbacili,jer poznajem ljude(verujem da jos ima mnogo takvih) koji su poceli da se smaraju sa Ulduarom i Trial of Champions-om ,ili nove igrace da igraju do besvesti ,jer taj trejler naprzi ih da nastave da igraju i verujem da sada niko ne bi da se skida s WoW-a ,jer stize jedan spektakl od expanzije ... Samo nemam informaciju kada bi izasla ?

To je extra sto menjaju izgled sada , jer ipak smorio je stare igrace malo . Ipak da to bude novina jedna velika . Onda samo da napomenem voznja flying mountom kroz azeroth koji ce vrvt biti spusten na yebeni 50.lvl . Ovaj sto se tice ovog spustanja lvla za mountove ,to je katastrofa jedna,jer ja kada sam budzio za 40. mount ,ja sam imao neki motiv za sta ga budzim,pa onda da ga budzim za 60. i tako... Ovde vec posle 2.dana igranja mozes da imas mount . Dobro je to sto su izbacili sada snimak ,a jos nisu Artasa izbacili,jer poznajem ljude(verujem da jos ima mnogo takvih) koji su poceli da se smaraju sa Ulduarom i Trial of Champions-om ,ili nove igrace da igraju do besvesti ,jer taj trejler naprzi ih da nastave da igraju i verujem da sada niko ne bi da se skida s WoW-a ,jer stize jedan spektakl od expanzije ... Samo nemam informaciju kada bi izasla ?
Omg tommy. Pozdrav covece. :D

Ne zna se jos kada ce izaci, ima jos dosta toga da se radi u WoTLK, treba Artasa da izbace, i jos puno toga. Sad u sledecem patchu ce preraditi Onyxiju na 80 lvl i mocice da dropuje epic mounta, i jos puno stvari. Ja mislim da ce izaci tamo negde u 2010. Bar se nadam, posto jos imam da levelujem i budzim gear.

Omg tommy. Pozdrav covece. :D

Ne zna se jos kada ce izaci, ima jos dosta toga da se radi u WoTLK, treba Artasa da izbace, i jos puno toga. Sad u sledecem patchu ce preraditi Onyxiju na 80 lvl i mocice da dropuje epic mounta, i jos puno stvari. Ja mislim da ce izaci tamo negde u 2010. Bar se nadam, posto jos imam da levelujem i budzim gear.
Poz poz ... Meni je ortak rekao da sledece godine u novembru bi trebalo da izadje ...

Mage 80 nema neki specijalni gear death knight 74 priest 71 pala 65 ,mage ima 280% mounta spreman sam da prodam acc za 3500din sto je VRLO mala cena ja sam prvi vlasnik accounta i imam sve neophodne informacije secret question pass email i te gluposti
(samo bg) (ili neko ko je spreman da dodje u bg radi dogovora)

3500din...

Kontakt br : 062-411-641

• MP5: This will be removed from items and replaced with Spirit. All healers will be given a meditation-like ability.

• Spell Power: Spell Power is being removed from items as well. Don't panic, we'll be improving Intellect so that it provides mana and Spell Power.

• Attack Power: We're removing Attack Power from items as well. Instead, we're allowing Agility to provide the necessary Attack Power for leather and mail wearers. Strength will provide the appropriate amount of Attack Power for plate wearers. This means leather and mail items will no longer be desirable for plate wearers.

• Defense: The Defense statistic is also being removed from items so that players no longer have to worry about juggling around "the cap." Tanks will receive the necessary anti-crit from talents, like Survival of the Fittest.

• Armor Penetration: This ability is too confusing and "mathy." It is being replaced with Mastery, a stat that makes you better at what you do. More on that later!

• Haste: Will also increase the rate at which you gain energy, runes, and focus. Retribution paladins and Enhancement shaman will have a talent that allows them to take advantage of this benefit.

• Stamina: Players will notice more Stamina on gear as Defense, Spell Power, Attack Power and Armor Penetration are removed.

O.o

Auu bots, pricate tu kako ste lvli ispod 10-og ja sam sa 10 godina imao 62 lvl huntera i 40 lvl rogua i 50 lvl druida. Original WoW je gubitak para, a kopija je zestoko sranje, mada ako ste popaljenici bolje dajte pare i ,,uzivajte,, u originalu...

Back