World of Warcraft

:kpozdrav: odacu vam tajnu kako doci do najcenjenijeg mounta
citajte pazljivo

dovoljan je jedan char i pozeljno je da bude lvl80
par dana daily questovi i kad se skupi 2kila gold
(idelano bi bilo da se ima 2kila ali moze i sa kilo)

e kad se skupi pravac AH.

i onda titan import export
ostale stvari su vise manje bez vez
nema neka velika zarada

+ vreme je bitno znaci 2 sata AH na dan
i eto golda ...najbolje vreme je od 19:00 do 21:00

tad se otkupi sve od titana ili skoro sve
i prodaje se za duplo vecu cenu

pitate se sta ako niko nece da kupi titan po toj ceni ?!
e pa oce ce da kupi nego sta jer im treba za razne dzidu midze
i puni su ko brod

+ server ...bi trebo da je uvek pun znaci neki stari

:mrgreen:

Ok , cao swima prodajem super wow account, na njemu se nalaze 80 druid sa dualspeccom i epic flyer 2x proffesije na maxx epic i ima dosta achievements, DK tank slabo gearowan ali ima oko pola geara za dps tako da uz malo bg moze imat full dps gear,ima epic flyera i nijednu profesiju, Warlock lvl 80 nema epic flyera ali ima 2x proffesije na maxx bez dualspecca a ima i full pvp/pve gear ( isti specc se koristi ) ima oko 650 resi-a u pvp gear a ako umijes da igras radi po 4-5k dps-a po hcowima/raidowima. Shaman lvl 74 nema nikakwog fly mounta niti proffesije. Prodajem account powoljno i brzo wise informacija na seventy@cg.yu,telefon 0038269263668 , msn martiwow@t-com.me ili skye - luksyi/luka martinovic

mene samo zanima kako su odradili ono mixed classes ... preptostavljam nesto slicno (ako ne i isto) kao i guild wars..

jos nesto ... kada su objavili wotlk ? Nisam igrao tbc .. tako da ne znam kada su se pojavile prve info za wotlk .. posto je meni ovo nekako brzo ... mislim nije proslo ni god dana od izdavanja wotlka a oni vec pricaju o novoj expanziji .. poz

mene samo zanima kako su odradili ono mixed classes ... preptostavljam nesto slicno (ako ne i isto) kao i guild wars..

jos nesto ... kada su objavili wotlk ? Nisam igrao tbc .. tako da ne znam kada su se pojavile prve info za wotlk .. posto je meni ovo nekako brzo ... mislim nije proslo ni god dana od izdavanja wotlka a oni vec pricaju o novoj expanziji .. poz

Ma pazi ova ekspanzija najverovatnije dolazi za pola godine a mozda i kasnije. Oni su ovo objavili cisto da bi bila saopstena neka velika vest na BlizzConu ali iz taktickih razloga jer je u zadnje vreme izaslo poprilicno konkurantskih trailera i najava.

Ma pazi ova ekspanzija najverovatnije dolazi za pola godine a mozda i kasnije. Oni su ovo objavili cisto da bi bila saopstena neka velika vest na BlizzConu ali iz taktickih razloga jer je u zadnje vreme izaslo poprilicno konkurantskih trailera i najava.

moguce da je za nekih pola g prognozirana da izadje ... ove god nece sigurno, ali zato mart - april sledece najverovatnije ...
unistise azeroth (bukvalno) ... >.>

ako ta mix-klasa bude da mozes od rouga na prista ili sta ja znam da menjas
onda K misim :ljutko: ...vraticu se css-u i zombisima :cool:

lol koliko sam razumeo nisu mislili na mix klasa vec na novi mix ''rasa i klasa'' tj to da ces sad moci da budes Tauren Pally (tj Cowadin kako su ga krstili, Gnome priest itd. Mixovanje klasa u smislu multiclassinga kao u GWu, bi bio katastrofa u WoWu...

Wow je ionako katastrofa vec..... sve su olaksali za nobove i klince, bosovi lagani, svako moze da ima super opremu, bez muke i skila, netreba ni jedan atonament za raid......... mislim sve je olaksano nevidjeno, stvarno su usrali igru.............ne treba ti nikakav skil sada, svaki noob moze da napravi deadknight i da ubija kao manija, to vazi i za paladina................. mislim razumem blizard treba ima sto vise klinaca, da zaradjuju vise!!!!!!

Back