World of Warcraft

hehe samo ti pauziraj.

Ja usao u neki guild gde sam jedini mage, drze me kao malo vode na dlanu i za mene uvek ima mesta... Naravno casual guild, picimo malo tos, malo naxx pa dokle stignemo, opremamo ljude...

Igrom slucaja jako malo imamo u raidovima druida, dkova i rougova tako da kad padne neki t7 ja rolam sa jos dvojicom max sto uopste nije lose... :D

wtf bre?! Uopshte mi to nije bio cilj jer je chovek rekao da oce da krene da igra bash ozbiljno a da je tek sad uzeo chest mi je bilo malo chudno jer ima ljudi sa full t7.5 chak i ja imam 2 dela T7a od dropa, a ne znam ni sam dal igram pvp ili pve. Josh levelujem DKa

ma opusteno...

Mislio sam da igram ozbiljno medjutim Xavius po obicaju propao server, ja sam prvo bio u guildu koji nije imao progres, sad sam tek pre nedelju dana usao u drugi guild koji raiduje naxx i tos... Medjutim i ovaj je casual...

Do sada sam ocistio Sartha 10, VoA 10 i 25, Naxx Spider Wing 10 i jos neke bosseve iz drugih...

Nisam bas zadovoljan svojim progresom ali sta da radim... A sto je najgore sad idem jos malo negde nedelju dana da skijam a posle pocinje skola tako da od mog hc raidovanja otprilike nema nista... casual 4ever :zstidljivko:

Sacuvao sam slicicum inace je to bilo letos :D
96763a5357.jpg

Ja sam Wujadin (tad bio dok nisam prodao heroja) :D

Back