World of Warcraft

ja sad lvl 36 paladin,radim neke questove vezane za neku Myzrael,i sad trebam u Badlands da trazim nekog debila koji je maznuo nesto sto mi treba da je summon-ujem.Cim si lvl 35 odma je mnogo teze lvl-ovati se nego kad si ispod 35

Планирам да купим оригинал, и да играм на неком од Близардових сервера (нервира ме менталитет људи на приватњацима), па сам хтео да питам: Да ли стварно вреди дати 15 евра месечно за игру? И да ли неко може да ми препоручи добар RP-PvP сервер (нервирају ме наложени TXT speaking клинци) на коме планирам да оснујем гилду искључиво за људе? Планирам да је назовем Avengers of Garithos. Сви који су играли TFT знаће о чему причам. А младићу под именом Рокенрол је вероватно и Диабло превише компликован :D .

Планирам да купим оригинал, и да играм на неком од Близардових сервера (нервира ме менталитет људи на приватњацима), па сам хтео да питам: Да ли стварно вреди дати 15 евра месечно за игру? И да ли неко може да ми препоручи добар RP-PvP сервер (нервирају ме наложени TXT speaking клинци) на коме планирам да оснујем гилду искључиво за људе? Планирам да је назовем Avengers of Garithos. Сви који су играли TFT знаће о чему причам. А младићу под именом Рокенрол је вероватно и Диабло превише компликован :D .

Cekaj... Ti hoces reci da ces imati guild bez Druida, Shamana i Huntera? GL u tome...

Verujem da znas da si izbacio najcenjeniju healing classu trenutno, da si izbacio tanka dobrog koji lako predje na dps ili heal ako treba... Da si izbacio Shamana kao extra aoe healera ali i dobrog dps, o supportu da ne govorim i Huntera koji je solidan dps... :bye:

Slikao se pre par sati kada sam bio na putu do Ashenvale.

wowscrnshot081008231140rb4.jpg

Back