World of Warcraft

:rotf:
yay isfarmao sam Blood Elf bandit mask! i TAKO dobro izgleda da mi je zhao da je prodam :D

eg20zc.jpg

a ta maska ide za NAJMANJE 70 golda ;)

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAa:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
kolko ti igras wow majke ti???ta maska je za 5 lvl i ne daje nista armora...ja sam te maske delio,a ti bi prodavo za 70 golda LOL,jesi pito dal neko oce da kupi?:hahaha::hahaha:

E kreptoman da te pitam..jel ovako izgleda full retrebution build?
http://www.wowhead.com/?talent=sxZVZVfctGcuiIot
znam da si mi davao link za to al nisam mogao da nadjem..jel to to?ovo sam ja budzio nesto..
nisam jos napunio Persuit of Justice,Eye for an Eye,Redoubt i ono za Strenght..

ja bih tu mesto benedictiona uzeo improved BOM, pursuit of justice ti u principu ne treba zato shto na 60 i nekom dobijesh auru za mounta (20% brzhe) koja se ne stakuje ni sa chim drugim, to jedino ako hocesh da trchish brzhe, mada bih ta 3 poena prebacio u divine purpose......ovo ostalo je u principu dobro, mada redoubt je za tankovanje vishe, ja bih tu prebacio u spirutal focus koji ti daje shansu da ne gubish casting time kad healujesh, mozhe biti korisno, nekako mi to bolje nego 10% shanse da ti opali veci blok.... retri paladinov damage je onako burst, tako da kad ti napadash, ojadish ga u prvih par udaraca :D

kako ste bre BEZOBRAZNO TVRDOGLAVI (izvinite al stvarno....).... AH u Ogrimaru na Sylvanas:

21e21jq.jpg

molim?

@seen
ti i dalje nisi pogledao onaj link ka wikiju? Jel vidish ti tamo koji je drop rate... OMG... ma necu da se bavim uopshte sa vama...

@kreptoman
Hvala..resetovacu talente kad naguram lvl 60..tad cu da ubacim kao sto si mi reko :)
@strajo
Nisam pravio sam..odavno mi je kreptoman linkovao ovakav build..samo sam zaboravio kako ide..al mislim da je odprilike tako nesto..

Poslednja izmena:
a bre... sad sam gledao malo i neka mu ta 2h weapons... ionako je tuka... pogledajte ostale... BRUKA... jedino su paladine jako zeznuli :(... pogledajte warlocka bre... pa kad se pretvori ishiluje se do kraja... znachi moracesh 2 puta da ga ubijash :O.. pogledajte Subtetly roguea :O, druida, frost maga, pogledajte zadnju na BM hunteru OMG !!!!... a tek shamanaaa mljac :D

EDIT:
ma pogledajte sve 3 shamanove zadnje uuuu breeeeeeee kent veit :D

EDIT 2:
pogledajte Astral Shift u ele mljac mljac :mrgreen: anti rogue i anti paladin talenat :D

Poslednja izmena:

Back