Wolfenstain-Return to the castle

Kako mi se igra ne svidja. Zbog tih cudovista su sve usrali! ***** ti te gluposti sto su ubacili u igru. I mrzim WWII shootere na temu "sam protiv svih".

A ja bas mislim da je to dobro jer su svi ostali shooteri na temu WWII(i sve ostale igre)iste,te je zbog toga ta tematika dosadila,a da su proizvodjaci imali malo maste kao za Wolfenstein,stvari bi sigurno bile drugacije...

Ma Wolfenstein je zakon, neka svako prica sta hoce! Ne skidam se po 3-4 sata sa nje, a onog Henriha sam smlatila 100 puta! Secam se, kada sam prvi put igrala, nisam mogla da predjem prvi nivo, u zamku... samo izlecu, ko pticice... a kasnije u grobnicama oterali mog brata oni neki kosturi sa stitovima, onda neki vatreni i "crna mumija"... Omiljeni nivoi: Sve grobnice, Norveska i ona dva u gradicu. Najbolje oruzije je Venom, definitivno, mozda i onaj raketo-bacac, i Tesla!

Ma Wolfenstein je zakon, neka svako prica sta hoce! Ne skidam se po 3-4 sata sa nje, a onog Henriha sam smlatila 100 puta! Secam se, kada sam prvi put igrala, nisam mogla da predjem prvi nivo, u zamku... samo izlecu, ko pticice... a kasnije u grobnicama oterali mog brata oni neki kosturi sa stitovima, onda neki vatreni i "crna mumija"... Omiljeni nivoi: Sve grobnice, Norveska i ona dva u gradicu. Najbolje oruzije je Venom, definitivno, mozda i onaj raketo-bacac, i Tesla!

TESLA se dobija u onoj "staklenoj prostoriji" kada treba ubiti robota, zar ne?

E, a dobar je i onaj nivo sa podmornicom !

Da, super je... MA SUPER SU SVI NIVOI!!!
Jeste da malo smara ono na aerodromu i u sumi (kada ne smeju da aktiviraju alarm!), ali nema veze, igra je za 5+
Nisam nasla sva skrovita mesta, ali radim na tome.
Cemu sluze oni "treasure item"?
Nalazim ih u skrovitim mestima.
Sta je najbolje da bi se ubio onaj glupi zadnji Henrih?
Ja mislim da je Venom, a za one male kosture vatreni bacac.

I UVEK JE PRVI DEO SVAKE IGRE NAJBOLJI!!!

Druze znam sta pricam a nastavci su iz 2002,2003...
A to sto ti nisi cuo za njih...Pa nisi jedini...
Nemas pojma!!!:)

Hahahahah....to su fan modovi nikakvi nastavci ja sam mislio da ti gorovis o nekim nastavcima koji je pravio neki razvojni tim a to sto si ti naveo su fan made modovi,tako da.....
A zandnji nivo odnosno onaj kad se rokas ha Henrijem je u sustini lak,posto je Henrik slab a oni kosturi nissu nesto.Najbolje je korisiti TESLU jer on ima vishe dometa pa istovremeno gadja i kosture i Henrija!

Poslednja izmena:
Pokrenite igru s parametrom +set sv_cheats 1 (možeš ga dodati u prečicu na desktopu, preko opcije properties). Tokom igre, pritiskom na taster tilda (~) otvaraš konzolu za upisivanje sledećih šifri: /god (neuništivost), /notarget (neprijatelji neće napadati), /noclip (isključuje detekciju kolizije), /give all (sve oružje i municija), /give armor (oklop), /give health (zdravlje), /give stamina (izdržljivost), /give ammo (municija), /nofatigue (neograničena izdržljivost), /kill (samoubistvo), /cg_uselessnostalgia 1 (originalni Wolfenstein interfejs), /give # (dodaje predmet # - vidi listu), /spdevmap imemape (učitava mapu „imemape” - vidi listu). Lista predmeta koji se preuzimaju komandom /give: panzerfaust, thompson, mp42, mauser rifle, flamethrower, sten, fg42 paratroop rifle, grenade, colt 45, large health, medium health. Lista mapa koje se otvaraju komandom /spdevmap: escape1, escape2, tram, village1, crypt1, crypt2, church, boss1, forest, rocket, baseout, assault, sfm, factory, trainyard, swf, norway, xlabs, boss2, dam, village2, chateau, dark, dig, castle, end.

Ako je to onaj posle nemackog sela (kraj nivoa kada dodjes do grobnice), onda idi napred dok ne budes cuo neke uzvike... Uskoro ces videti dva Nemca kako se susrecu sa "zombiima"... sacekas da se oni pobiju, pa skocis dole kada se bitka resi. Samo se negde pri kraju pazi onog vatrenog zombia... gadjaj ga iz daljine.

Pokrenite igru s parametrom +set sv_cheats 1 (možeš ga dodati u prečicu na desktopu, preko opcije properties). Tokom igre, pritiskom na taster tilda (~) otvaraš konzolu za upisivanje sledećih šifri: /god (neuništivost), /notarget (neprijatelji neće napadati), /noclip (isključuje detekciju kolizije), /give all (sve oružje i municija), /give armor (oklop), /give health (zdravlje), /give stamina (izdržljivost), /give ammo (municija), /nofatigue (neograničena izdržljivost), /kill (samoubistvo), /cg_uselessnostalgia 1 (originalni Wolfenstein interfejs), /give # (dodaje predmet # - vidi listu), /spdevmap imemape (učitava mapu „imemape” - vidi listu). Lista predmeta koji se preuzimaju komandom /give: panzerfaust, thompson, mp42, mauser rifle, flamethrower, sten, fg42 paratroop rifle, grenade, colt 45, large health, medium health. Lista mapa koje se otvaraju komandom /spdevmap: escape1, escape2, tram, village1, crypt1, crypt2, church, boss1, forest, rocket, baseout, assault, sfm, factory, trainyard, swf, norway, xlabs, boss2, dam, village2, chateau, dark, dig, castle, end.

:zag: Hvala ti, sad mi je mnogo zanimljivije. Pozdrav! :bye:

Back