P panters Obećava Poruka 98 08.01.2008. u 17:15 - WMV to AVI ili MPG #1 Zanima me koji je ovo format WMV ?Pomocu kog programa ga mogu pokrenuti,i koji je dobar program pomocu kojeg ga mogu prevest u AVI ili mpg
Zanima me koji je ovo format WMV ?Pomocu kog programa ga mogu pokrenuti,i koji je dobar program pomocu kojeg ga mogu prevest u AVI ili mpg
Red_Zmaja Domaćin Poruka 3.211 08.01.2008. u 17:32 - WMV to AVI ili MPG #2 Windows Media Video A da si samo ukucao u google wmv dobio bi informacije pa drugi upitnik wmv to avi i et ti odgovora...
Windows Media Video A da si samo ukucao u google wmv dobio bi informacije pa drugi upitnik wmv to avi i et ti odgovora...
дрињача Domaćin Banovan Poruka 3.235 08.01.2008. u 17:44 - WMV to AVI ili MPG #3 Можда човек никад није чуо за Гугл. Друже, ево ти адреса па запиши негде: www.google.com
Oggy Domaćin Poruka 3.722 08.01.2008. u 18:23 - WMV to AVI ili MPG #4 panters: Zanima me koji je ovo format WMV ?Pomocu kog programa ga mogu pokrenuti,i koji je dobar program pomocu kojeg ga mogu prevest u AVI ili mpg Kliknite za proširenje... Pa da si kliknuo na njega Media Player bi ga otvorio
panters: Zanima me koji je ovo format WMV ?Pomocu kog programa ga mogu pokrenuti,i koji je dobar program pomocu kojeg ga mogu prevest u AVI ili mpg Kliknite za proširenje... Pa da si kliknuo na njega Media Player bi ga otvorio
Kr$t@ Ističe se Poruka 2.219 08.01.2008. u 19:13 - WMV to AVI ili MPG #5 To je kolko znam Windows Media Video, mozes ga gledati u WMP. Postoje na netu razni konverteri za video fajlove.
To je kolko znam Windows Media Video, mozes ga gledati u WMP. Postoje na netu razni konverteri za video fajlove.