Wizz Air kradljivci

vecina ovoga se kapiram desava u svim avio kompanijama ali stoji da na svaki nacin pokusavaju zaraditi..ovo sto naplacuju hranu i pice i nije nesto za osudu..jeste cigancenje i prodaja parfema..to im je mnogo bitnije izgleda od svega kad vec uvale kartu..za prtljag ne osudjujem sve pise koliki ranac moze biti i ako ne staje ok je da naplate..cini mi se da imas potrebu da ih napljujes pa si sve preuvelico..umesto da napises osnovno da nema mesta za noge manje nego u busu

vecina ovoga se kapiram desava u svim avio kompanijama ali stoji da na svaki nacin pokusavaju zaraditi..ovo sto naplacuju hranu i pice i nije nesto za osudu..jeste cigancenje i prodaja parfema..to im je mnogo bitnije izgleda od svega kad vec uvale kartu..za prtljag ne osudjujem sve pise koliki ranac moze biti i ako ne staje ok je da naplate..cini mi se da imas potrebu da ih napljujes pa si sve preuvelico..umesto da napises osnovno da nema mesta za noge manje nego u busu

Svaka čast za 70.000 poruka (ako ne vidim duplo).

Da se razumemo..
Nisam ja neki klinac željan pravde i dokazivanja,
što sam trabao dokazati, dokazao sam.

Ono što želim je da Vam skrenem pažnju na ono što Vas čeka i ništa više,
ko želi da prihvati savet dobro će mu doći, ko ne želi, opet dobro.

Jedno su parfemi i roba iz free shopa po smanjenim cenama (20%)
a drugo je kafa od 3 eura i BEZOBRAZLUK (nepoštovanje klijenta)
to ne treba mešati jer su dve različite stvari.

Iz ličnog iskustva i letova sa rarznoraznim kompanijama mogu samo da Vam savetujem
da se prepustite sigurnim i pouzdanim kompanijama (za 40 - 100 eura više)
i da Vas glava ne boli.

Nisam nikada imao problema sa low cost kompanijama (uključujući i WizzAir), kartu uvek kupujem preko neta i pre nego što je platim znam koliko će da košta, ovo mi više liči na izolovan slučaj. Kafa od 3 evra u avionu i nije toliko skupa, u Beogradu ima kafića gde je kafa toliko, a koliko kafa možeš da popiješ za sat i po vremena u avionu, i koliko može da ti se sloši od gladi i iscrpljenosti što nisi dobio podgrejan sendvič sa sirom...

Što se tiče veličine prtljaga, savet svima - uvek sa sobom nosite vagicu za prtljag sa metrom, i nema iznenađenja - ni u odlasku ni u povratku, i nema neprijatnog prepakivanja gaća iz prtljažnog kofera u ručni i obratno na terminalu...

odakle je ta kompanija?koliko je u toj zemlji kafa?

Mađarska kompanija.
Kafa može da košta i 5 eura ako je odnos prema putnicima korektan.
Od desetak karata 4 - 5 puta su me zavrnuli na bezobrazan način,
to mi se nikada ranije nije desilo sa drugim kompanijama.

--

Ne želim da "ocrnim" sve low cost kompanije, samo Wizz Air.

Posle njihovog odgovora:
"takve stvari se dešavaju" mi je sve bilo jasno, baš sve.

SVAKA normalna kompanija bi odgovorila u stilu zadržavanja klijenta
i rešavanja malog nesporazuma, ali oni ne!

Oni su odgovorili kao da živimo na divljem zapadu..
.. pa ko koga navata.

Za mene su završili, pa taman da mi daju besplatnu kartu.
A Vi kako hoćete.

Летео неколико пута... Ево искуства...
При резервацији на интернету, тачно пише шта чини цену карте, тј таксе, сама карта и сл. затим док прелазите странице, нуде вам свакакве опције, али за пут до Рима, све сам избегавао... Значи "штиклирате само оно што вам заиста треба". Пртљаг је јасно дефинисан на свим аеродромима 55*40*35. Ако је тако, онда то правило треба поштовати и не тумачити га креативно... Крајња цена се увек опише и понуде опције плаћања. Значи пре клика на "ентер" јасно знамо колико плаћамо, на који начин и који су трошкови... нема ту никакве мистерије, само је потребно полако и пажљиво прочитати први пут и пратити упутства. Чекирање је бесплатно, ако се врши у предвиђеном року и путем интернета. Све остало се плаћа и то је јасно наведено. Цена килограма пртљага је јасно наведена, као и начин плаћања исте. Цена је ниска: ако се раније купи карта, ако прихватимо мањак комфора и њихова правила и наравно њихово одрицање од одговорности од н.пр. кашњење или отказивање лета... Сва та правила су врло јасно написана и то је принцип пословања који пружају "лаукост компаније". Они су и направљени за мање захтевне или незахтевне кориснике. Ја их користим и користићу, кад идем на одмор или на нешто необавезно. Редовне компаније користим и вишу цену карте плаћам кад ми је битно да све буде у реду и онако како сам планирао.
Услуга у авиону се плаћа, али свако може нешто да попије на аеродрому (вода је бесплатна) а лет "лаукостерима" траје сат,два... Толико траје и превоз у градском саобраћају у Бг кад се прелази мост, или кад користимо јавни превоз за раздаљине дуже од 40 км. Тада нико не тражи комфор, пиће, јело и сл, а свакодневно се малтретирамо 2 пута дневно...

svaka cast na preciznom odgovoru!!!

Svaka čast za 70.000 poruka (ako ne vidim duplo).

Da se razumemo..
Nisam ja neki klinac željan pravde i dokazivanja,
što sam trabao dokazati, dokazao sam.

Ono što želim je da Vam skrenem pažnju na ono što Vas čeka i ništa više,
ko želi da prihvati savet dobro će mu doći, ko ne želi, opet dobro.

Jedno su parfemi i roba iz free shopa po smanjenim cenama (20%)
a drugo je kafa od 3 eura i BEZOBRAZLUK (nepoštovanje klijenta)
to ne treba mešati jer su dve različite stvari.

Iz ličnog iskustva i letova sa rarznoraznim kompanijama mogu samo da Vam savetujem
da se prepustite sigurnim i pouzdanim kompanijama (za 40 - 100 eura više)
i da Vas glava ne boli.

na istoj liniji (beograd-rim) letela sam sa wizz air i kartu sam platila 4000 din (povratnu) sa svim taksama i online cekiranjem. postovala sam njihove propise za rucni prtljag - do 10kg sa dimenzijama 55x40x25 i takodje odstampala avio rezervacije (u slucaju nepostovanja pravila, tj. necitanja pravila na njihovom sajtu normalno je da vas osisaju kao ovce) i ni jednog dinara nisam vise platila od pomenute cifre!!! kafu za 3 eura te niko ne primorava, kao ni jelo. mogu da zakljucim da se bez razloga pravis zrtvom (svog ne citanja njihovih pravila ili se namerno ne pridrzavas) ili je ovo los pokusaj pljuvanja od strane konkurencije (a nije tesko zakljuciti i koje)!

kazes da je kafa u avionu 3 eura nepostovanje putnika a ja te pitam koliko je u toj zemlji kafa?5e?znaci nije skupo

Ne pričamo o Švajcarskoj već o Mađarskoj gde je kafa 90 centi.
Uostalom kafa je namanji problem. Pričam Vam o sasvim drugim stvarima.
Dali ja pričam baš tako debilno da nisam dovoljno jasan ili se meni samo čini?

na istoj liniji (beograd-rim) letela sam sa wizz air i kartu sam platila 4000 din (povratnu) sa svim taksama i online cekiranjem. postovala sam njihove propise za rucni prtljag - do 10kg sa dimenzijama 55x40x25 i takodje odstampala avio rezervacije (u slucaju nepostovanja pravila, tj. necitanja pravila na njihovom sajtu normalno je da vas osisaju kao ovce) i ni jednog dinara nisam vise platila od pomenute cifre!!! kafu za 3 eura te niko ne primorava, kao ni jelo. mogu da zakljucim da se bez razloga pravis zrtvom (svog ne citanja njihovih pravila ili se namerno ne pridrzavas) ili je ovo los pokusaj pljuvanja od strane konkurencije (a nije tesko zakljuciti i koje)!

Jel ti je to bio prvi let u životu?
Po tvojoj priči osećam da i nisi neki "letač".

Kad ostaviš "brdo" para avionskim kompanijama i ti ćeš biti u mogućnosti da sa sigurnošću govoriš o nepravdi ili pravdi.
Loš pokušaj je tvoja nažalost, neupućenost, ja lično nemam ništa od toga.

Jedino što sam hteo, je da Vam skrenem pažnju na lopovluk i manipulaciju.
A Vi, u slobodi interpretirajte informaciju kako god hoćete!

Inače Mađarsku volim, volim i te lepe ženskaće, volim i te muškarce koji ne prilaze ženama pa mi ostavljaju prostora.
Imam dosta prijatelja tamo i rado svraćam. Samo, ne volim da neko pravi budalu od mene. To je sve.

Ne tražim puno!

Ne pričamo o Švajcarskoj već o Mađarskoj gde je kafa 90 centi.
Uostalom kafa je namanji problem. Pričam Vam o sasvim drugim stvarima.
Dali ja pričam baš tako debilno da nisam dovoljno jasan ili se meni samo čini?

Po tvojoj priči osećam da i nisi neki "letač".

Kad ostaviš "brdo" para avionskim kompanijama i ti ćeš biti u mogućnosti da sa sigurnošću govoriš o nepravdi ili pravdi.
Loš pokušaj je tvoja nažalost, neupućenost, ja lično nemam ništa od toga.

Jedino što sam hteo, je da Vam skrenem pažnju na lopovluk i manipulaciju.
A Vi, u slobodi interpretirajte informaciju kako god hoćete!

Inače Mađarsku volim, volim i te lepe ženskaće, volim i te muškarce koji ne prilaze ženama pa mi ostavljaju prostora.
Imam dosta prijatelja tamo i rado svraćam. Samo, ne volim da neko pravi budalu od mene. To je sve.

Ne tražim puno!

na osnovu cega si dosao do zakljucka da mi je to bio prvi let i da si vise leteo od mene?

zlonamerni covece, moja turisticka agencija je jedna od najzvucnijih kod nas ! ;) i onda dodje neki jaran koji je ostavio "brdo para" avio kompanijama da tuli , a ocito da je taj let vama bio PRVI sa low cost kompanijom !!!!!! kako sam dosla do ovog zakljucka? jednostavno, u prevaru ste uracunali kafu u avionu (koja nije ni kod jedne low cost co. u ceni karte i niko vas ne obavezuje da je pijete), prtljag koji se preko 10kg (kod nekih je 7kg limit) naplacuje kod svih low cost kompanija ( sa strogo propisanim dimenzijama kofera), hrana koja nije uracunata u cenu karte a po vama je to prevara i jos mnogo sitnih detalja.

strasno ko ovde daje sebi za pravo da iznosi "lazi i nepravde" !!!!!!!

Poslednja izmena:
Po tvojoj priči osećam da i nisi neki "letač"
Po tvojoj priči osećam da si ti ovde došao da ocrniš njih jer radiš za neke druge.

Ako to nije istina, onda si prosto jedan od onih koji i u jajetu traže dlaku. Ljudi prodaju karte preko neta, karte koštaju koliko koštaju, prtljag je onoliki koliki je, strogo poštuju sva pravila koja se ni malo ne razlikuju od pravila ostalih low cost kompanija. Meni samo ne ide u glavu šta tu tebi nije jasno i kako si pomešao svoju neobaveštenost sa njihovim (ne?)kvalitetom.

na osnovu cega si dosao do zakljucka da mi je to bio prvi let i da si vise leteo od mene?

zlonamerni covece, moja turisticka agencija je jedna od najzvucnijih kod nas ! ;) i onda dodje neki jaran koji je ostavio "brdo para" avio kompanijama da tuli , a ocito da je taj let vama bio PRVI sa low cost kompanijom !!!!!! kako sam dosla do ovog zakljucka? jednostavno, u prevaru ste uracunali kafu u avionu (koja nije ni kod jedne low cost co. u ceni karte i niko vas ne obavezuje da je pijete), prtljag koji se preko 10kg (kod nekih je 7kg limit) naplacuje kod svih low cost kompanija ( sa strogo propisanim dimenzijama kofera), hrana koja nije uracunata u cenu karte a po vama je to prevara i jos mnogo sitnih detalja.

strasno ko ovde daje sebi za pravo da iznosi "lazi i nepravde" !!!!!!!

Ja sam zlonameran čovek?!
Eto vidiš, to je glavni problem kod Srba, kad hoćeš da mu pomogneš on ti neveruje i još te "pljune".
Šta ste se bre toliko uhvatili za kafu? Pa nije kafa problem, majku mu, jer Vi stvarno ne razumete ili me zajebavate?!

Idite, letite sa kojom kompanijom hoćete!

Vi plaćate za Vaš užitak, meni je najmanje stalo da me neko proziva ovde.

Po tvojoj priči osećam da si ti ovde došao da ocrniš njih jer radiš za neke druge.

Ako to nije istina, onda si prosto jedan od onih koji i u jajetu traže dlaku. Ljudi prodaju karte preko neta, karte koštaju koliko koštaju, prtljag je onoliki koliki je, strogo poštuju sva pravila koja se ni malo ne razlikuju od pravila ostalih low cost kompanija. Meni samo ne ide u glavu šta tu tebi nije jasno i kako si pomešao svoju neobaveštenost sa njihovim (ne?)kvalitetom.

Da ti iskreno kažem radim za KGB i ovde sam da Vam isperem mozak. Jel sad u redu?
Neobavešten sam, priglup i samo jednom sam leteo u životu, a tada su me nasamarili, eto.

Jel sad bolje? Ako Vam je srce na mestu i ja sam zadovoljan.

Svako dobro Vam želim.

----------------

Ovde na Krstarici sam dobio samo pljuvanje i nepoštovanje, pa kakvi ste to ljudi,
jel samo čekate nekoga da izbacite stres iz sebe? Jel do te mere došlo?!

Ja sam zlonameran čovek?!
Eto vidiš, to je glavni problem kod Srba, kad hoćeš da mu pomogneš on ti neveruje i još te "pljune".
Šta ste se bre toliko uhvatili za kafu? Pa nije kafa problem, majku mu, jer Vi stvarno ne razumete ili me zajebavate?!

Idite, letite sa kojom kompanijom hoćete!

Vi plaćate za Vaš užitak, meni je najmanje stalo da me neko proziva ovde.

----------------

Ovde na Krstarici sam dobio samo pljuvanje i nepoštovanje, pa kakvi ste to ljudi,
jel samo čekate nekoga da izbacite stres iz sebe? Jel do te mere došlo?!

Smatras da nisi zlonameran. Svaka tebi cast!
Zalosno je sto u Srbiji ima jos takvih kao ti, koji svojim sarlatanskim ponasanjem i "savetima" skrecu paznju na sebe.

tebi nije jasno zasto ?

Da ti iskreno kažem radim za KGB i ovde sam da Vam isperem mozak. Jel sad u redu?
Neobavešten sam, priglup i samo jednom sam leteo u životu, a tada su me nasamarili, eto.
Vidim ja da ti voliš da se svađaš. :) Ali dobro, i to je u redu.

Sve argumente koje si izneo protiv Wizz Aira su ili besmisleni (cena kafe), preko sumnjivih, tj. očigledno netačnih (da naplaćuju više nego što košta karta kupljena preko interneta) pa do onih koji se primenjuju na svaku avio kompaniju pod kapom nebeskom (poneki izgubljen kofer, avion koji kasni, doplata za preveliki ili pretežak prtljag).

Stoga, ako nemaš prave argumente, bolje da nisi ništa ni kritikovao. Prvi bih stao na tvoju stranu da si izneo neku očiglednu prevaru (kao što su meni ČSA na aerodromu u Pragu prilikom transfera ručnog prtljaga iz kabine u storage isti temeljno očistili od svih vrednih stvari i foto opreme, ili što sam greškom Turkish airlinesa zaglavljen u Bakuu čučao 30 sati na aerodromu sa kog nisam mogao da izađem i spavao na metalnoj klupi, ili u Detroitu gde su me British Airways "transferovali" autobusom 6 sati do Chicaga da ne bih morao da vadim tranzitnu vizu za UK, ili sto i jedna takva nezgodacija...)
Pored svega toga, i za ČSA i za Turkish i za BA imam reči hvale, jer su i oni ljudi, i oni greše - a dobrog je bilo više nego lošeg, i uvek je bilo pojedinaca u tim firmama koji su bili spremni da pomognu, i da nekako nadoknade štetu i oduže se nezadovoljnom klijentu. Ljudi smo, majku mu.

Vidim ja da ti voliš da se svađaš. :) Ali dobro, i to je u redu.
Ne,samo volim da isteram pravdu, ali sam na pogrešnom mestu.

Ljudi smo, majku mu.
I ja sam tako mislio.

Smatras da nisi zlonameran. Svaka tebi cast!
Zalosno je sto u Srbiji ima jos takvih kao ti, koji svojim sarlatanskim ponasanjem i "savetima" skrecu paznju na sebe.

Nisam u Srbiji poslednjih 20 godina ali mi je stalo do nje.
Pojasni to šarlatansko ponašanje jer te ne razumem najbolje.
P.S. Nije potrebno da pišeš crvenim slovima ako si ljuta, razumeću isto.

Nisam u Srbiji poslednjih 20 godina ali mi je stalo do nje.
Pojasni to šarlatansko ponašanje jer te ne razumem najbolje.
P.S. Nije potrebno da pišeš crvenim slovima ako si ljuta, razumeću isto.

kad neko ne cita, ni ono sta mu se pise i ukazuje ovde na forumu, nece procitati (a ni shvatiti) pravila ponasanja kod low cost kompanija, te jos na kraju trazi da mu se ukaze na njegovo sarlatanstvo.
boje sam koristila da bih ti "nacrtala". ;)

Tvojim "crtanjem" nisam ništa razumeo jer si "nacrtala" nebuloze koje nemaju veze sa temom, ni sa mozgom.
Moj savet je da razmisliš pre nego što nešto i nekome "nacrtaš", pogotovo ako ne poznaješ osobu i njegove
namere! To što imaš agenciju ne daje ti za pravo da me nazivaš nekim "jaranom" i kriviš kontekst mojih reči.

--

Možete slobodno ukloniti forum i zaboraviti sve. Bila je greška.
Srbi više ne veruju ni svome bratu, trebao sam razmišljati o tome kada sam postavljao temu.

Летео неколико пута... Ево искуства...
При резервацији на интернету, тачно пише шта чини цену карте, тј таксе, сама карта и сл. затим док прелазите странице, нуде вам свакакве опције, али за пут до Рима, све сам избегавао... Значи "штиклирате само оно што вам заиста треба". Пртљаг је јасно дефинисан на свим аеродромима 55*40*35. Ако је тако, онда то правило треба поштовати и не тумачити га креативно... Крајња цена се увек опише и понуде опције плаћања. Значи пре клика на "ентер" јасно знамо колико плаћамо, на који начин и који су трошкови... нема ту никакве мистерије, само је потребно полако и пажљиво прочитати први пут и пратити упутства. Чекирање је бесплатно, ако се врши у предвиђеном року и путем интернета. Све остало се плаћа и то је јасно наведено. Цена килограма пртљага је јасно наведена, као и начин плаћања исте. Цена је ниска: ако се раније купи карта, ако прихватимо мањак комфора и њихова правила и наравно њихово одрицање од одговорности од н.пр. кашњење или отказивање лета... Сва та правила су врло јасно написана и то је принцип пословања који пружају "лаукост компаније". Они су и направљени за мање захтевне или незахтевне кориснике. Ја их користим и користићу, кад идем на одмор или на нешто необавезно. Редовне компаније користим и вишу цену карте плаћам кад ми је битно да све буде у реду и онако како сам планирао.
Услуга у авиону се плаћа, али свако може нешто да попије на аеродрому (вода је бесплатна) а лет "лаукостерима" траје сат,два... Толико траје и превоз у градском саобраћају у Бг кад се прелази мост, или кад користимо јавни превоз за раздаљине дуже од 40 км. Тада нико не тражи комфор, пиће, јело и сл, а свакодневно се малтретирамо 2 пута дневно...

Pre svega pozdrav svima...
Slazem se u potpunosti...
Leteo sam do Ajndhovena i nazad. Imam odlicno iskustvo sa njima. 2h leta mi ne treba ni pice ni ice ni kafa, tako da ono...meni vise deluje da je neko ovde razmazen i da ocekuje za 50e kule i gradove, treba biti realan. Sve na njihovom sajtu je lepo naglaseno i vidljivo, stoga ako vodite racuna, necete imati nikakvih problema...toliko.Za mene i moj plitak dzep, wizz air je jednostavno resenje, a i ruku na srce, imaju bolje avione od Jat-a.Samo bih da dodam posto vidim da se ovde vodi takodje diskusija o njihovom profitu i kako zaradjuju...pa koliko sam ja video na sajtu ako ranije uzmete kartu, onda je jeftinija, ali vremenom poskupljuje i na kraju zna da dogura i do stotinak evritja rodjo. Ono sto sam takodje primetio kada sam se vracao za Beograd iz holandije je da smo se vratili istim onim avionom koji je samo pola sata ranije dovezao onu turu iz Beograda za holandiju...znaci, avioni lete po nekom kruznom principu...sigurno da usparaju nesto para na tome, verujem da je "parkiranje" aviona skuplje tamo nego kod nas...Pozdrav

Pre svega pozdrav svima...
Slazem se u potpunosti...
Leteo sam do Ajndhovena i nazad. Imam odlicno iskustvo sa njima. 2h leta mi ne treba ni pice ni ice ni kafa, tako da ono...meni vise deluje da je neko ovde razmazen i da ocekuje za 50e kule i gradove, treba biti realan. Sve na njihovom sajtu je lepo naglaseno i vidljivo, stoga ako vodite racuna, necete imati nikakvih problema...toliko.Za mene i moj plitak dzep, wizz air je jednostavno resenje, a i ruku na srce, imaju bolje avione od Jat-a.Samo bih da dodam posto vidim da se ovde vodi takodje diskusija o njihovom profitu i kako zaradjuju...pa koliko sam ja video na sajtu ako ranije uzmete kartu, onda je jeftinija, ali vremenom poskupljuje i na kraju zna da dogura i do stotinak evritja rodjo. Ono sto sam takodje primetio kada sam se vracao za Beograd iz holandije je da smo se vratili istim onim avionom koji je samo pola sata ranije dovezao onu turu iz Beograda za holandiju...znaci, avioni lete po nekom kruznom principu...sigurno da usparaju nesto para na tome, verujem da je "parkiranje" aviona skuplje tamo nego kod nas...Pozdrav

samo postavljac teme "jos uvek" ne vidi na sta mu se ukazuje. steta.

Wizz ima modernu avio flotu, koja je 30 puta veca od Jatove. pomenuti Jat ima 7 aviona iz praistorije a Wizz 210 modernih aviona srednje (po broju sedista) klase. jedino je Ryanair veci od njih, a kad smo kod profita ove 2 najvece low cost kompanije u EU, treba napomenuti da su oni narucili (u narednih 7 godina) avione za 120 milijardi eura. a mi bi rado "uvalili" Jat za 40 miliona eur samo da imamo kome!!!

Wizz Air NIKADA VISE!!! Evo sta se meni desilo pre neki dan, kod pomenute aviokompanije, vracao sam se iz Nemacke i mesec ipo dana ranije kupio kartu, proverili smo za 2 dana izvod u banci gde se videlo jasno da su pare sa drugovog racuna bile prebacene na racun WIzzer Budapest!! Na dan putovanja drugar me odneo 150km do Dortmunda odakle sam imao let za BG. Na salteru su mi rekli da nemaju mene na spisku putnika,pa su nas poslali na drugi salter,gde su nam rekli da nam nemogu izdati kartu jer nismo uplatili,iako smo mi tvrdili suprotno,oni su rekli da njih to nezanima i da ako nam nesto neodgovara da se zalimo u Budimpetu,neverovatno da su stavili neke koji su samo slegali ramenima, a sefa ili nekog ko bi resio nas problem nije bilo! Odlete mi avion ispred nosa sa upacenom kartom! TO JE STVARNO STRASNO! nebih to pozeleo nikome! kada smo izasli do kola na autu je bila kazna od 15eu. a kupili parking kartu,i u raspravi sa salterskim radnicima,zakasnili 1min,i platili penale.Posle uzludno predjenih 300km,kada smo dosli nazad,pozvali smo Wizzer Budapest,da se zalimo,dok smo se objasnili proslo je 20min. a minut razgovora sa njima je 2Eura(sto nam nisu rekli oni sto su nam dali taj broj)! znaci jos 40eura minusa, rekli su da im pustimo faksom uplatu iz banke da bi nam vratili upaceni iznos za kartu od 55eura. a nas je samo telefonski razgovor i kazna kostala toliko, + 300km za gorivo. ALI TO SVE NIJE NISTA NASPRAM TOGA STO SMO SE IZNERVIRALI I IZGUBILI ZIVACA! A Ja jos dva dana zakasnio na posao a gazda mi mal nije dao otkaz.
Do danas jos uvek nam nisu vratili pare i niko nas nije pozvao da se izvini, mada licno mislim da izvinjenje nije dovoljno, predlozio sam drugaru da uzme advokata i da se zali ipak on zivi u Nemackoj a ne u Srbiji,ali on nije imao volje za to. REKLI SMO SAMO JEDNO WIZZ AIR NIKAD VISE!!!!!

Back