OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Nemas potrebe nista da radis! Kazes da ti ruter radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema provajder veze sa tim ruter je posebno kupljen i kompatibilan je sa SBB-ovim modemom...
Pa ti ako si pola dana cackala da pronadjes gde se postavlja password za pristup mrezi,sigurno ne
ces da resis moj problem
Salu na stranu...Ovo je neverovatno da je sve konfigurisano kako treba a da nece da se zakaci telefon...Samo dodje do Preuzimanje IP adrese i zakuca !
...dobro genije izvini molim teja sam cackala pola dana ali sam i namestila sve, meni se kaci i telefon i laptop...tako da ne znam sta bi ti rekla..ajd polako namestices
ti to tamo negde oko nove godine
...da je sve podeseno kako treba kad ukucas sifru telefon bi sve sam povezao, znai da ipak imas negde neku gresku koju ne vidis...zato sam se i ja majala pola dana
ali sam nasla u cemu je caka, odradila to i sve ok....![]()
Srce idi lakiraj nokte ,pa navrati kasnije...
Ne kapiras ove teme![]()
1. Imas li opticku vidljivost sa provajderovom antenom?
2. Govoris o kablu izmedju antene kod tebe na prozoru do kompjutera?
Trebalo bi da koristis AC (Access point) od koga bi isao kabl na racunar) To bi te zajedno sa antenom, kablom i AC kostalo izmedju 70 i 120 evra, zavisno od AC i od vrste (snage) antene
Ja koristim mali racunar umesto AC koji ima ulogu rutera. To tebi, predpostavljam, ne treba.
Ja imam problem sto komp nece da mi se nakaci na wifi mrezu koju imam u stanu. Telefonima se prikljucim ali komp nece. Mislim, hoce ali se desava da se samo otkaci sa nje i vise nece da se nakaci jer je uopste i ne vidi, sve dok ne restartujem komp, mada neki put moram i po nekoliko puta da radim restart. Ranije, do skoro, mi se desavalo da mi samo prijavi da nemam neta. Znaci ne iskljuci se sa mreze, ostane na njoj ali nece net. A zadnjih 10ak dana se desava ovo prvo opisano.
Da li neko zna u cemu se stvar? Kontam da je nesto sa windowsom, pa da odradim sistem.
eh ovako imam usb wireles adapter i do neki dan sam hvatao komsijin net bez problema pun signal
bez sifre,,sada uopste ne moze da nadje tu mrezu a drugi router hvata bez problema..u cmeu bi mogao biti problem..hitno je ??
nije lepo da krades komsiji net...zato ja nikada nisma ni uzela vajrles. on je najranjiviji. ovako lepo zice i kablovi..ipak je malo teze da se neko nakaci.
nije lepo da krades komsiji net...zato ja nikada nisma ni uzela vajrles. on je najranjiviji. ovako lepo zice i kablovi..ipak je malo teze da se neko nakaci.
...kad podesis sifru nema da ti se kaci niko....ja sam imala neke nakacene, pa sam to resila lako, promenom sifre...pa neka se kace nekom drugom...![]()
Nije lepo, ali je nekada korisno. Što komšija nezaključa ili ograniči ili bilo kako onemogući.
A to da je najranjivije
pa za svaki komšijin net mi je trebalo minimum 3-5 dana i to sa najnovijom listom od 38gb. Tako da krađa wajrelsa je čisto trošenje vremena, (lično samo iz radoznalosti je u mom slučaju)
@ tema: verovatno je komšija primetio pa isključio ili sakrio mrežu.
u tome i jeste fora, ko zna provalice i sa sifrom. nisu ni kablovi bezbedni, ali ipak su bezbedniji.
- - - - - - - - - -
nisi ti to nesto dobro radio.
- - - - - - - - - -
msm, kako oce...al' ja ipak necu.![]()
A i puno je lakše, lap top +1PC+tv+tablet+2mob. cela kuća ozračena, jedino je to mana, koliko je toliko je ali ipak je zračenje.
Ali ima u životu puno štetnijih stvari, pa ih koristimo.
Tako da ipak mislim da je wifi ipak poželjan u kući/stanu.