cvrlebg
Aktivan član
- Poruka
- 1.529
imam ruter hg510 na koji mi je povezan desktop i wireless ruter tl-wr542g i povezao sam sve kako je u uputstvu, ali on nece da radi. laptop prepozna mrezu, ali nece da otvara stranice. e sad jednom mi je uspelo da osposobim mrezu i sve je lepo radilo, ali kad sam ugasio komp i ruter nastao je problem. po ponovnom paljenju hg510 nije mogao da se konektuje na net. lampice za adsl i internet su radile, ali komp ne moze da se poveze na dns ili kako vec. iskljucio sam wireless ruter i posle par minuta net mi je proradio. kad sam ponovo spojio wireless ruter, javio se isti problem da je laptop video mrezu, konektovao se, ali nije mogao da otvara strance.
e sad, da li je neko spajao ove uredjaje i da li mozete da mi objasnite kako sve to da odradim da mi sve sljaka bez problema? ja sam na lan1 na hg510 spojio desktop, a na lan4 tl-w542g, da li to ima neke veze?
hvala unapred
e sad, da li je neko spajao ove uredjaje i da li mozete da mi objasnite kako sve to da odradim da mi sve sljaka bez problema? ja sam na lan1 na hg510 spojio desktop, a na lan4 tl-w542g, da li to ima neke veze?
hvala unapred