Aleksandar90R
Početnik
- Poruka
- 7
imam signal... konektovan sam ..........ali ne mogu da surfujem.........to je probelm....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam signal... konektovan sam ..........ali ne mogu da surfujem.........to je probelm....
ne znam kad se konektujem sa laptopa.......mozda treba nesto da se podesi..............probao sam i u kaficima gde je free wireless i opet isti problem.......konektovan a nista ne reaguje..kao da nema konekcije a ima je i protok i signal pun .....??????????????????????????????????????????????????
to sam te pitala...ti nisi napravio konekciju, tu je problem. Koji OS imas? Ako imas Vistu klikni na monitorcice u donjem desnom uglu i napravi public network wireless
koristim xp.......mozes da mi napises malo detaljnije kakao da napravim konekciju.......![]()
meni je sve ok, los je za igranje multiplayer igara!
Los je samo 2,4Ghz za igrice, 5,8Ghz je bolji od kablovskog za online gameing.
pa da!!ja imam 2,4!Koliko od prilike kosta 5,8?
pa da!!ja imam 2,4!Koliko od prilike kosta 5,8?
...imam utisak da ste vas dvojica zalutali...![]()
Imam jedan problem sa wiraless-om.
Povezan sam na net sa d-link-om i imam dobar signal. Bez problema surfujem i download-ujem netom ali nece da mi radi konkretno yahoo, msn, facebook. Mogu da se registrujem na njih i pokaze mi sve novosti ali ne mogu da procitam ni jednu poruku. Na primer Gmail radi bez problema a yahoo kad se registrujem mogu da udjem u inbox i stignu mi nove poruke ali ni jednu ne mogu da procitam. Isto je i sa facebook-om, ulogujem se bez problema ali nista dalje a na tagged-u, koji je slican kao facebook, radi sve normalno. Ne znam da li jos nesto treba da podesim ili sta...
Cak i ovaj post da bih poslao sam morao da se konektujem na dial-up...
Molim za pomoc...
A da li sve ovo sto si naveo da ne mozes da uradis, da li mozes preko dial-up`a kao sto si se ovde logovao, mada ne bih trebalo da bude do hardvera al ko zna...
Preko dial-up-a mogu sve da uradim bez problema. I sad na ovom forumu preko wiraless-a mogu da citam sve postove u svakoj temi ali ne mogu ja da postujem dok se ne konektujem dial-up-om.
Imam instaliran i Internet eksplorer i mozilu i operu i google chrom i na svakom ista prica.
Da li je moguce kupiti neki uredjaj da se nekaci na neki signal koji salju kafici ili tako neke stvari. Kao na Lap-topu sto koriste net sa strane???