mtopic
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Poterbna pomoc! Hteo bih da se povezem na lokalnu wireless mrezu, pa ako bi neko mogao da mi kaze koji su delovi potrebni i posavetuje sta da kupim. Unapred hvala!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ti wireless adapter, ako je laptop onda PCMCIA (ili USB), a za desktop PCI (ili USB). Takođe, ako je predajnik na koji se kačiš van dometa obične antene, treba ti i dodatna antena. Opremu možeš kupiti bilo gde (Imtel, PC Impuls, Netiks, ...)mtopic:Poterbna pomoc! Hteo bih da se povezem na lokalnu wireless mrezu, pa ako bi neko mogao da mi kaze koji su delovi potrebni i posavetuje sta da kupim. Unapred hvala!
64Kb/s nijenikako dovoljno da igrash igrice na netu...ako i uspesh da udjesh u neki server ima da lagujesh tako jako da tje te izbace pre nego shto si metka ispalio.Zool:ja imam wireless od 64Kbps.Da LI JE TO DOVOLJNO ZA IGRANJE IGARA PREKO NETA(NPR. BATTLEFIELD 2)?
al zato tjesh s tim wireless-om da izgibish taman toliko da ne mozesh da igrash.Zool:Kako sam onda citao da je za BF2 potrebna minimum modemska(56K)veza,a moja konekcija je brzha?
Otkud ti to, bre. Nemoj na osnovu jednog neuspeha da ceniš celu firmu, D-Link ima izvanrednih uređaja, recimo ja imam DI-784 wireless ruter, pa DWL-AG660 karticu, pa DW120 USB adapter.... i da i ne pominjem da sve radi fantastično evo već više od godine. Naravno, probao sam i druge i u principu nikad nisam imao problema zbog same opreme, više problema sa wirelessom nastaje zbog nepoznavanja kako on funkcioniše. (Ipak se slažem da je tačna ona narodna "gde god nađeš zgodno mesto, ti žicu provuci....", ali i sa wirelessom može da radi sasvim ok.)Master_Chief:....onda nemoj ni pod kojim sluchajem da kupish D-Link bazu i prijemnike...
Imao sam veoma loshe iskustvo sa D-Linkom...losh prijem,gubi kontakt,neki put izgubi kontakt i nema nikako a pri tom da nemam pojma u chemu je greshka,i posle samo odjednom opet dodje...Sizif:Otkud ti to, bre. Nemoj na osnovu jednog neuspeha da ceniš celu firmu, D-Link ima izvanrednih uređaja, recimo ja imam DI-784 wireless ruter, pa DWL-AG660 karticu, pa DW120 USB adapter.... i da i ne pominjem da sve radi fantastično evo već više od godine. Naravno, probao sam i druge i u principu nikad nisam imao problema zbog same opreme, više problema sa wirelessom nastaje zbog nepoznavanja kako on funkcioniše. (Ipak se slažem da je tačna ona narodna "gde god nađeš zgodno mesto, ti žicu provuci....", ali i sa wirelessom može da radi sasvim ok.)
OVAKO : Imaš dve varijantemtopic:E ljudi trazio sam pomoc. Sta mi od delova treba za stoni comp i koliko to kosta otprilike? Treba mi eksterna antena(moguca opticka vidljivost), koja kako sam cuo moze da se napravi. Kako? unapred hvala