Drndos druze, ja sam se pre nekih mesec dana sreo sa Philipp Bayer-om u Bazelu, covek je super, jako prijatan i uredu. On je ucitelj ovog gospodina Kozlice, PhB je ukrstijo ruke samnom i nisam imao neke sanse protiv njega u CHI-Sao-u, sto ne znaci da je najbolji na planeti, on se bavi ding dungom vec 33 godine, i bilo bi stvarno cudno i zalosno za njega ako bi imao nekih problema samnom u toj vezbi, jer ja vezbam 5,5 godina. Elem jako dobar u ding dungu po njihovom shvatanju VT linije, ali je stvar u tome da i moj ucitelj moze sve to pa cak i mnogo vise od toga da sprovede, a pri tome se ne bavi 33 vec 18 godina WT-om. Tvoj pokojni ucitelj neka mu je vecna slava Sifu Wagner je bio mnogo bolji od Bayera, ne samo u Chi Sao-u nego i u realnoj primeni tehnika protiv coveka koji se brani a ne stoji kao kip.
JOS JEDNOM ZA SVE KOJI SU UCENICI KOZLICE ILI CAK PHILIPP BAYERA, GOSPODIN PHB MNOGO DOBAR UCITELJ I MAJSTOR, PRIJATAN I DIREKTAN COVEK. ALI NIJE KAO NEKI KOJE SAM VIDEO I DOZIVEO UZIVO.
Jos jednom za sve ding dung ucenike, Chi Sao nije borba niti je simulacija borbe, vec vezba za reakciju i osecaj ruku, ako je neko vest toj vezbi ili bolji od nekog drugog u toj vezbi, ne znaci da je bolji ding dung borac, jer u borbi ima mnogo drugih stvari gde Chi Sao ne odlucuje.
Pozdrav