Caos
Stravicno i smesno sta se dole radi zaista. A ako neki misle da je to samo u Srbiji tako nije, toga ima u Nemackoj, Svici, Francuskoj itd...ja sam bolji od ovoga, ovaj nema pojma, moji su bolji, ovaj laze, kupuje diplome itd.....
Toga ima ne samo u Wing Chunu vec i u Muay Thai-u, gde recimo jedan tvrdi da je najbolji dok ga drugi izaziva a ovaj izbegava izazov sa nekim glupim pravilima i to sve na fejsu, pratio sam to nekiloko meseci....
Ima toga pa cak i u MMA sportu, gde jedan dotican sa juga Srbije ima namestene borbe, kupuje protivnike tj pobede ma svasta se tu radi. Drugi ga izazivaju pa se on vadi, nije ni MMA cista prica.
O misticnim stvarima poput Tai Chi-a i Aikido-u da ne govorimo, tek tu ima svacega. Ali opet ljudi mesaju babe i zabe, nisu vestine krive nego prakticari istih.
Dakle mani te se toga ljudi, nadjite se i posibajte se ili se ratosiljajte foruma i hvalospevki tipa ja sam grandmaster ili ovaj je ovo ono....
Iskreno narode, pogledajte svoje snimke, smesno sta radite, prozivate jedan drugog a ne znam ko je smesniji.
Inace svima sve najbolje i nista licno.
Pozdrav