Wing Chun

Pa Prosenica je ipak ex sampion i poznavalac doduse ving tsuna i za svako postovanje je. Sto se tice brace Koviljac tu si u pravu. Za sada boljih nema jer oni su vrh u Wing Chunu, posebno bih istakao Sifu Nenada jer redovno pratim sta on radi doduse putem youtuba ali tu nema montaze, to je akcija!!!!! Pravi twc.

Pogledajte ovo na sajtu na glavnoj stranici. Izgleda da je ucenik na prevaru napravio polaganje nezvavsi svog trenera Predraga. Gde je tu cast? www.serbiawingchun.com
Kakvo nepostovanje, SRAMOTA! Jos je na nicku sifu Jovan a on ucenik 6 stepena. Sto se tice mog Rumljana Gase, od njega se nije moglo bolje ni ocekivati. Kad tad on nekog prevari kao kroz ceo njegov zivot. Ako treba za dinar onda za dinar. Ja ga barem znam. Doci u klub Sifu Predraga i odrzati polaganje, pa gde mu je pamet!
Profa.

Tako je,ocigledna PREVARA kako pise velikim slovima! I sta ce sad ta deca kad saznaju da im diplome ne vaze? Pa jel taj Jovan Vuca dete kad misli da to moze tako da prodje' veoma neozbiljno!
profa

Tako je,ocigledna PREVARA kako pise velikim slovima! I sta ce sad ta deca kad saznaju da im diplome ne vaze? Pa jel taj Jovan Vuca dete kad misli da to moze tako da prodje' veoma neozbiljno!
profa
A ko si sad ti pa da ovako pises o necemu sto ne poznajes?????
Molio bih moderatore da uklone ovog *edera sa foruma,jel nije vama svima jasno kakav je ovaj Profa covek?
Pa on u ranijim postovima hvali Mastera Gorana Galijasa,a sad prica o coveku najgore,zar ovo nije vredjanje?????? Vi ste jadni,gospodine profo,kad ovako pisete. Tu se kao nesto razumete u wing chun,a ustavari lizete *upe koviljcima! To dovoljno govori kakav ste covek!
Inace oni o vama misle da ste obican *eronja koji voli da polize ono sto mu se da! I koji jedva ceka nesto da bi mogao da *enja i kritikuje,a nista lepo nikad ne bi napisao,zato mislim da vam je taj nick ne potreban,bolje ga prepravite u lizac *ulja...
Pozdrav svima!

profa

Neznam tog Vucu ali slazem se stim jer znam kako treba jedna organizacija da funkcionise. To je totalno nepostovanje sifu a ma ko on bio ali tako i treba sifu Pedji kad postavlja svakog da mu drzi treninge, hocu reci ljude od (ne)poverenja i prevarante. Noz u ledja...
M.

Ne znam ga ni ja, ali los ucenik!!! Sto se tice Koviljaca,oni vezbaju izvrstan wing chun,najbolji, i to taj Vuca sigurno zna. Drugi su razlozi sto se on ovako poneo. Znam i Galijasa jos bolje, on zna redosled pokreta a uvezbanost nula. Ne znam kako mu je William Cheung poklonio peti majstorski stepen. Verovatno uz Pedjino nagovaranje a vidi sada kako mu je vratio uletevsi mu u klub...znamo dalje.
ja se neslihtam nikom, samo sagledavam stvari realno. Pozarevljani istina imaju mnogo snimljenog materijala sa kojeg uce svoj wing chun,nesto od Williama, nesto od Davida i tako, ali sve u svemu oni nisu borci, a drugo je kada te iskusni borac uci a drugo kada te uci pozer. Svako ko je ipak malo trenirao pa radi malo sa jednima i drugima video bi ogromnu razliku u tehnici i snazi. Ja ne treniram, davno sam prestao ali se jako dobro razumem, mnogo mnogo bolje od vas klinaca koje ste posesivni i pristrasni. sagledajte malo bolje samu vestinu. I ruzno je da me ti goldninja tako vredjas, to govori kakva si niska osoba i sta su te roditelji naucili, verovatno se psujete svi u kuci od unuka pa do babe.
Profa.

Ne znam ga ni ja, ali los ucenik!!! Sto se tice Koviljaca,oni vezbaju izvrstan wing chun,najbolji, i to taj Vuca sigurno zna. Drugi su razlozi sto se on ovako poneo. Znam i Galijasa jos bolje, on zna redosled pokreta a uvezbanost nula. Ne znam kako mu je William Cheung poklonio peti majstorski stepen. Verovatno uz Pedjino nagovaranje a vidi sada kako mu je vratio uletevsi mu u klub...znamo dalje.
ja se neslihtam nikom, samo sagledavam stvari realno. Pozarevljani istina imaju mnogo snimljenog materijala sa kojeg uce svoj wing chun,nesto od Williama, nesto od Davida i tako, ali sve u svemu oni nisu borci, a drugo je kada te iskusni borac uci a drugo kada te uci pozer. Svako ko je ipak malo trenirao pa radi malo sa jednima i drugima video bi ogromnu razliku u tehnici i snazi. Ja ne treniram, davno sam prestao ali se jako dobro razumem, mnogo mnogo bolje od vas klinaca koje ste posesivni i pristrasni. sagledajte malo bolje samu vestinu. I ruzno je da me ti goldninja tako vredjas, to govori kakva si niska osoba i sta su te roditelji naucili, verovatno se psujete svi u kuci od unuka pa do babe.
Profa.

Ma pusti ga covece on je kao navodno defektolog u Mitrovici,hm kakvo humano zanimanje a kakva drskost bezobrazluk i nekultura.......Ali verovatno to je poneo iz kuce,sta ce ne zna za bolje......Veoma je nekulturan agresivan loseg izrazavanja da je to nemoguce....kad se zakaci jedanput ne mozes od njegovih postova da se otkacis.......Samo se pitam kako li su njemu dozvolili da se brine o deci sa posebnim potrebama (ako je to uopste istina)

sifu jovan vuca i Gold Ninja su ista osoba... Jovan Vuca!
Wild,wild,west...
Wyatt,tj. Dejane Lazicu,ako imas nesto protiv mene,sta ja da ti radim.
To sto si ti poludeo jer sam provalio tvoj nick,pa sada lupas gluposti,to je tvoja stvar!
Svako ima pravo da bude glup!
Sto se tice Jovana Vuce,znam da on i Rajko imaju klubove po beogradu,jedno vreme sam bio u Beogradu i video kako rade,ali sam se vratio u SM posle studija.
Sada sam u SM i pocecu da treniram kod Nenada Koviljca! Mislim da su obojica najbolji majstori u regionu,ali sam se ipak opredelio za Nenada,jer sam gledao trening!
A ti Deki,ako zelis da znas ko sam,javi mi se slobodno na 062 8483290-Nebojsa! Mozda ti ovo nesto govori!
I ti nesto pricas o svom si fu-u???? Ti si licno ucenik Predraga Koviljca! Pa sta onda ovo treba da znaci:
WyattEarp (avatar)

Učlanjen: 07.07.2007.
Pol: muški
Reputaciona moć: 3
WyattEarp se trudi

Podrazumevano Re: Ko je po vama bolji wing chun prakticar i majstor Predrag ili Nenad Koviljac???
Koliko ja znam, Predraga su svi napustili pa treniraju kod Nese, pa pogledaj klipove, tu su i Djuma i Dzo, pa Arsenije, vidim i Celeta pa matori profesor na klipu pa vidim i stojanovica i ima ih verovatno jos od 2005 koji su svi bili kod Predraga a sto su kod Nese, sta vam to govori??! I ovaj Freelander1111 je bio kod Predraga a nastavio kod Nese. Kako to?
svi
Nije ga sigurno zakljucao u sobu pa mu daje vodu da mu ovaj pokazuje. Osim toga znamo svi kakav je Cheung i da mora debelo da se plati za znaje??? i za rang!!!
Wild,wild,west.

Ja nisam Lazic Dejan, ja sam u US. a taj Lazic ko zna gde, Da to je moje misljenje i da se vratim trenirao bih kod Nese. A to sto je Vuca uradio Pedji, to je van svake pameti, ovaj ce ga verovatno skalpirati. To je van svake pameti.
Wild,wild,west...

ALTER EGO JOVAN VUCE JE GOLD NINJA. VUCU POZNAJEM, ZAJEDNO SMO TRENIRALI I TO JE NJEGOV NASTUP, IDENTICAN KAKO GOLD NASTUPA. VUCA MI JE VISE PUTA SLAO PRIVATNE PORUKE GDE SE SMEJE SA xexexe, POGLEDAJTE KAKO SE NA KRAJU POSTA GOLD CINICNO SMEJE-----xexexe. TU SAM BIO STOPOSTOTAN.
THE MYTH IS BUSTED!
Wild,wild,west...

ALTER EGO JOVAN VUCE JE GOLD NINJA. VUCU POZNAJEM, ZAJEDNO SMO TRENIRALI I TO JE NJEGOV NASTUP, IDENTICAN KAKO GOLD NASTUPA. VUCA MI JE VISE PUTA SLAO PRIVATNE PORUKE GDE SE SMEJE SA xexexe, POGLEDAJTE KAKO SE NA KRAJU POSTA GOLD CINICNO SMEJE-----xexexe. TU SAM BIO STOPOSTOTAN.
THE MYTH IS BUSTED!
Wild,wild,west...
Dejane Lazicu iz Platiceva,ja sam Jovan,a ne predstavljam se lazno kao ti!
Cudi me za tebe,nisam znao da si takva kukavica,....
Golda ne poznajem,ali vidim da je to sto on pise gomila gluposti,kao i jos par ljudi na forumu!
Mada me ne bi cudilo ni da si ti Lazicu,Gold Nindza!
XE,xe,xe,xe,xe

Vuca Jovane, kako tebe nije sramota da se uopste i javljas ovdije posle onoga sto si uradio nasem si-fu Predragu, preskocivsi ga i odrzavsi tajno polaganje. Zao mi je sto sam te i poznavao, jer te je si-fu vukao sa sobom i bas smo te postivali ovdije u BIH i milslili da si pravi covijek ali ti si nula od covijeka jer mislis samo na svoju korist a zaboravljas ko te je svemu naucio i ko te je uzdigao kao takvog. To je sramota nad sramotom!

Kungfuisti su najprokletiji od svih borilačkih veština i sportova. Prokleti ste do zla boga.

Odmah za vama kaskaju aikido ljudi.

U pravu si potpuno, jer cim neko polozi za 4 ili 5 rang u wing chunu odma se uzdigne kao da je majstor a nezna koliko jos ima da uci. To je to prokletstvo, a vidis da se i potpisuje kao sifu a ima tamo neki 5 rang. To je bolest i prokletstvo!
Profa.

Vuca Jovane, kako tebe nije sramota da se uopste i javljas ovdije posle onoga sto si uradio nasem si-fu Predragu, preskocivsi ga i odrzavsi tajno polaganje. Zao mi je sto sam te i poznavao, jer te je si-fu vukao sa sobom i bas smo te postivali ovdije u BIH i milslili da si pravi covijek ali ti si nula od covijeka jer mislis samo na svoju korist a zaboravljas ko te je svemu naucio i ko te je uzdigao kao takvog. To je sramota nad sramotom!

Ma pokri se bre ušima.
Može da te bude sram da se uopšte javljaš a kamoli da drugima prigovaraš!:dash:

Back