sifu jovan vuca i Gold Ninja su ista osoba... Jovan Vuca!
Wild,wild,west...
Wyatt,tj. Dejane Lazicu,ako imas nesto protiv mene,sta ja da ti radim.
To sto si ti poludeo jer sam provalio tvoj nick,pa sada lupas gluposti,to je tvoja stvar!
Svako ima pravo da bude glup!
Sto se tice Jovana Vuce,znam da on i Rajko imaju klubove po beogradu,jedno vreme sam bio u Beogradu i video kako rade,ali sam se vratio u SM posle studija.
Sada sam u SM i pocecu da treniram kod Nenada Koviljca! Mislim da su obojica najbolji majstori u regionu,ali sam se ipak opredelio za Nenada,jer sam gledao trening!
A ti Deki,ako zelis da znas ko sam,javi mi se slobodno na 062 8483290-Nebojsa! Mozda ti ovo nesto govori!
I ti nesto pricas o svom si fu-u???? Ti si licno ucenik Predraga Koviljca! Pa sta onda ovo treba da znaci:
WyattEarp (avatar)
Učlanjen: 07.07.2007.
Pol: muški
Reputaciona moć: 3
WyattEarp se trudi
Podrazumevano Re: Ko je po vama bolji wing chun prakticar i majstor Predrag ili Nenad Koviljac???
Koliko ja znam, Predraga su svi napustili pa treniraju kod Nese, pa pogledaj klipove, tu su i Djuma i Dzo, pa Arsenije, vidim i Celeta pa matori profesor na klipu pa vidim i stojanovica i ima ih verovatno jos od 2005 koji su svi bili kod Predraga a sto su kod Nese, sta vam to govori??! I ovaj Freelander1111 je bio kod Predraga a nastavio kod Nese. Kako to?
svi
Nije ga sigurno zakljucao u sobu pa mu daje vodu da mu ovaj pokazuje. Osim toga znamo svi kakav je Cheung i da mora debelo da se plati za znaje??? i za rang!!!
Wild,wild,west.