Windows xp sp3(scorpion) gadno baguje

Sakim

Zainteresovan član
Poruka
168
Nedavno sam istalirao xp sp3 i imam problem sa konekcijom.Posle nekog vremena,nikad nije isto,nekad posle 30 min nekad posle 16h sva konektivnost mi padne na 0.tj kada kliknem na ikonicu konekcije ona samo bljesne i odma se izgubi,ne mogu da je dignem,kada je iskljucim preko desnog klika ne mogu da je upalim ponovo.Imao sam ovaj problem pre ali se ne secam kako sam ga resio,

Nedavno sam istalirao xp sp3 i imam problem sa konekcijom.Posle nekog vremena,nikad nije isto,nekad posle 30 min nekad posle 16h sva konektivnost mi padne na 0.tj kada kliknem na ikonicu konekcije ona samo bljesne i odma se izgubi,ne mogu da je dignem,kada je iskljucim preko desnog klika ne mogu da je upalim ponovo.Imao sam ovaj problem pre ali se ne secam kako sam ga resio,

Jesi li pokusao da reinstaliras Router ili Wireless Adapter, ne znam staimas lol

Kad svakako treba da budžim onda mi je lakše da već skinem gotov,pa ako baš puno baguje tražim bolji ;)

Увек је боље је буџити нормалну верзију, него скидати и користити ко зна какву. А и брже се одради 10-15 мин. са све резања на диск (уколико је све припремљено)... за то време сигурно нећеш скинути цео Win, осим уколико не користиш неки од "буџених" интернет пакета. ;)

Back