Windows 7

Pogledajte prilog 724085

36 sekundi ceo system , quick scan... ali defender.

Virus ubija bukvalno u milisekundi.... koliko mi krekovanih programa uproropastio :(
Pa tako i meni kada je quick scan,zaboravio sam koliko je,probaću kasnije opet pa ću ti reći koliko tačno skenira kod mene,interesantno mi da uporedim,ali mislim da je slično tvom broju fajlova..

Mada mislim da je sasvim dovoljno jednom na svakih mesec-dva raditi full scan i biti zaštićen i sve OK

Bolje proveri da li ti je procesor busan :per: to je mnogo bitnije , busno kako na linuxima tako i na winu ... a foske se ceslja :mrgreen:

Annotation 2020-07-03 115411.png

Tip: Intel ga popusio na starim procesorima samo tako , jes da su zakrpili ali bilo je cpu performanse penalty :hahaha:

480K...
Došli smo i do Google Earth app koji je verovatno nefunkcionalan,jer ga prebaciše da možeš sa Gugla da uđeš..
To sam koristio kao da sutra ne postoji..
2s.jpg

Inače,ubrzao je malo sada... Primetio sam da brže popunjava zelenu liniju,valjda je glavni (i najteži) deo prošao...

Kada sam koristio sedmicu ,MSE je odlicno radio svoj posao ,dok AvG nicemu nije sluzio .
O tome ja i pričam. Ne mogu da oprostim sebi koliko sam slepo verovao da to radi svoj posao i još poželeo da zaista nabavim full proizvod kad budem stariji.
Toliko sam se razočarao da je to neverovatno. Najgore je kad na sopstvenoj koži (bolje reći računaru) osetiš to..

O tome ja i pričam. Ne mogu da oprostim sebi koliko sam slepo verovao da to radi svoj posao i još poželeo da zaista nabavim full proizvod kad budem stariji.
Toliko sam se razočarao da je to neverovatno. Najgore je kad na sopstvenoj koži (bolje reći računaru) osetiš to..
Srecom nikada nisam placao za bilo koji antivirus program ,samo sam pukao 5000-6000 dinara za windows 7 starter sirotinjska verzija kada sam 2009 kupio nov komp ,to je bila sramota da ni desktop po fabrickom nije mogao da se menja ....pa sam tada isprobao Ubuntu koji me odusevio i na kraju ubacio Windows 7 ultimate koji je sasvim pristojno sluzio do prodaje desktopa.
Microsoft je prilicno lepo zaradjivao na tim razlicitim verzijama 7 ,mislim da ih je bilo 7-8 ....kao fora mozete da kupite disk za nadogradjivanje koji je kostao par hiljada ...windows anytime upgrade ....koja glupost ,dok se nisam zainatio i poskidao sve za dzabe....:cepanje:

Poslednja izmena:
"What!?" 330 hiljada već prešao. Malwarebytes nije došao ni do 100K a bio je isto podešen da sve sistemski skenira... I radio oko sat i 15 min.
I pritom je tada prijavio oko 2000 spremnih za karantin (bio prenatrpan glupostima,pa otuda ona poruka sa greškom što se ranije javljala). A MSE još radi,videćemo...
Pogledajte prilog 724080

Mada je Malwarebytes uglavnom prikazivao da skenira .exe ili u nekom folderu nešto,kao da je samo zahvatio deo sistema...
Za to vreme bi ti mogao sve datoteke sa makine da spremi na neki sever! :zcepanje:

Back