Windows 7

Snimio sam Windows 7 ulitmate edition i imam problem sa zvukom. Imam zvuk samo na skype-u ali nemam sistem zvuk i kada pustim neku pesmu ili klip. Sta bi mogao da bude problem?

E ja iam Windows 7 i video sam kod druga da kad pali komp izadje mu crn ekran i pita oce da pokrene windows 7 ili windows xp pa ako neko zna da mi objasni kkao da napravim 2 Windovs-a na 1 PC ....???? Bicu vam zaxvalan... Hvala unapred....

E ja iam Windows 7 i video sam kod druga da kad pali komp izadje mu crn ekran i pita oce da pokrene windows 7 ili windows xp pa ako neko zna da mi objasni kkao da napravim 2 Windovs-a na 1 PC ....???? Bicu vam zaxvalan... Hvala unapred....
Да би имао тако нешто, препоручује се да се најпре инсталира старији ос, а затим новији. Може и обрнутим редоследом, али ћеш имати проблема да подесиш правилно дуал-бут.

Да би имао тако нешто, препоручује се да се најпре инсталира старији ос, а затим новији. Може и обрнутим редоследом, али ћеш имати проблема да подесиш правилно дуал-бут.

Izvini ali sta je to дуал-бут??? :roll:

Marko malo si promasio temu za ovo pitanje,zar ne mislis tako:think:,gadgeti i instaliranje dual OS-a i nemaju bas neke veze (nov si na forumu naucices). Postupak je inace jednostavan,na prazan hard instaliraj prvo XP a zatim 7-icu i nemas problema. Ako si ikada radio instalaciju windowsa i znas sta je primarna a sta extended particija znaces da uradis i ovo. Sto se tice pojmova kao sto je dual boot wikipedia zato postoji

Marko malo si promasio temu za ovo pitanje,zar ne mislis tako:think:,gadgeti i instaliranje dual OS-a i nemaju bas neke veze (nov si na forumu naucices). Postupak je inace jednostavan,na prazan hard instaliraj prvo XP a zatim 7-icu i nemas problema. Ako si ikada radio instalaciju windowsa i znas sta je primarna a sta extended particija znaces da uradis i ovo. Sto se tice pojmova kao sto je dual boot wikipedia zato postoji

Poruke sam premestio tako da nece biti vise zabune ;)

Sorry...znao sam da nema veze nego sam malo zurioo.. :D pa eto pitao sam tamo gde ne treba..... Izvinite sviii :( :roll:

Prezimenjace maksimalna rezolucija slike za forum je 800x600,ili ako vec mora velika slika sto sad bas i nije slucaj stavi je u SPOILER,nemaju svi monitore od 22inca a i smanjice se vreme ucitavanja:eek:

Mislim da si opet zalutao sto se tice teme,ali ako hoces da povecas/smanjis ikone pritisni CTRL i skroluj misem

Prezimenjace maksimalna rezolucija slike za forum je 800x600,ili ako vec mora velika slika sto sad bas i nije slucaj stavi je u SPOILER,nemaju svi monitore od 22inca a i smanjice se vreme ucitavanja:eek:

Mislim da si opet zalutao sto se tice teme,ali ako hoces da povecas/smanjis ikone pritisni CTRL i skroluj misem

WIndows 7,Vista & XP Gadgets ----->Tako se zove tema pa sam ja mislio da je to uopsteno i za windows 7 ..... Ali meni treba da kad gde god odem ono budi iste ikone da se ne menjaju da budu uvek iste gde god da odem... a one su drugacije mislim da me nisi razumeo....

WIndows 7,Vista & XP Gadgets ----->Tako se zove tema pa sam ja mislio da je to uopsteno i za windows 7 .....

Pogresno si mislio trebao si da ostavis pitanje ovde,ovako falco-u pravis posao :hahaha:

Imas tu lepo opciju Cusomize this folder,oznaci kako hoces da se vide i primeni i na podfoldere i to je to,nesto mi sumnjiv taj tvoj desktop,ne bih rekao da je 7-ica,da nije xp sa temom za 7icu,ikonama,sidebarom,i ostalim dodacima

Pogresno si mislio trebao si da ostavis pitanje ovde,ovako falco-u pravis posao :hahaha:

Imas tu lepo opciju Cusomize this folder,oznaci kako hoces da se vide i primeni i na podfoldere i to je to,nesto mi sumnjiv taj tvoj desktop,ne bih rekao da je 7-ica,da nije xp sa temom za 7icu,ikonama,sidebarom,i ostalim dodacima

Nije, dao mi drug Windows 7 Ultimate......
Sad si ti pogresno mislis.... xaxaxaxa

Poslednja izmena:
Kako da namestim da kad kliknem na all programs da mi ne izadje ovako kao sto je na slici nego u posebnom prozorcetu sa strane????
A iam problem sa citacem za cd....Kad ubacim cd on kaze da nema nista i izbacuje mi disk, a posle nekog vremena kad ubacimk on ga ucita normalno....isto tako nekad ne priznaje da uopste ima cd ????? HELP!!!!! ???????
startmenione.png

Poslednja izmena:
Ja iam Windows 7 dao mi drug ali kljuc koji mi je dao drug je samo otvorio win 7 i sad mi dao 30 dana da unesem drugi kljuc. :( Evo sa ove slike ce te provaliti ....:D Treba mi pomoc brzooo .....
win7a.png

Poslednja izmena:

Back