cvrlebg
Aktivan član
- Poruka
- 1.529
aj slikaj to sto ti se pojavljuje, pa postavi ovde tu sliku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
???Jedno pitanje imam win 7/64 radi bez problema,al sam skinuo win7/32 sa microsoft-ovog sajta narezao,butovao,kad dodje do onog dela gde treba da mi ponudi biranje particija izbaci neku poruku kao ne moze da nadje neki drajver,trazi mi neku disketu,usb,nesto bezveze(mrzelo me da prepisujem poruku) Kao da nije prepoznao particije ili hard,ne kapiram. Skinuo sam jos jednu win 7 32/64 i opet ista poruka,nemam 2 harda znam da je nekome zbog toga bagovalo. Jel imao neko tako neku poruku,resenje???
Mozda ovo ima neki uticaj,nero mi u zadnje vreme prekida rezanja,koci,totalno je poludeo. Narezo sam ih Ashampoo Burningom 9 ,x4,verifikovao,sve ok,ali kad udjem u dvd a on kao prazan,nema nista,a bootuje ga i pokrece instalciju dok tu ne zakoci
imao sam slican problem i resio sam ga tako sto sam otkrio da mi particije nisu ntfs tj jesu ali sa nekom greskom
ti samo formatiraj te particije na hardu u ntfs ali to uradis pri instalaci windowsa 7
ako bude ne jasnoca samo javi

ima li neko slican problem?
Jedno pitanje imam win 7/64 radi bez problema,al sam skinuo win7/32 sa microsoft-ovog sajta narezao,butovao,kad dodje do onog dela gde treba da mi ponudi biranje particija izbaci neku poruku kao ne moze da nadje neki drajver,trazi mi neku disketu,usb,nesto bezveze(mrzelo me da prepisujem poruku) Kao da nije prepoznao particije ili hard,ne kapiram. Skinuo sam jos jednu win 7 32/64 i opet ista poruka,nemam 2 harda znam da je nekome zbog toga bagovalo. Jel imao neko tako neku poruku,resenje???
Mozda ovo ima neki uticaj,nero mi u zadnje vreme prekida rezanja,koci,totalno je poludeo. Narezo sam ih Ashampoo Burningom 9 ,x4,verifikovao,sve ok,ali kad udjem u dvd a on kao prazan,nema nista,a bootuje ga i pokrece instalciju dok tu ne zakoci
Izbrisi tu particiju gde ces instalirati Win nekim programom.Ja sam Akronis partition, imas ga na Hiren's boot cd.Ostavi tako unpartition pa kada stavis instalacioni win ponudice ti sta da radis

Ma to sa vec uradio,prvo nije bila napravljena nikakva particija i nije htelo,pa sam zatim napravio ntfs i opet nije htelo. Ja sam koristio partition magic sa disketa ga pokrecem,radi super nije mi 1. put,al sumnjivo mi je samo to sto su 2 razlicite verzije win7 a rezane istim programom-Ashampoo(kao sto rekoh narezan sadrzaj nije vidljiv) a bootuje do tog dela.
Sad imam ins. xp i win7/64 i ne formatira mi se posto na 7-ici su pesme,filmovi i sve,da kopiram tamo-vamo mrzi me. Problem je cudan,jos cudnije je sto me nero nikad nije izneverio i upropastio sam 4dvd-a rezajuci daj win7/32,a sad jos i ne radi![]()

total komander se valjda prevashodno koristio za rezanje, ili se varam?! Zaboravila sam, nisam ga ni koristila nikad nešto.
proterao sam xp sa kompa
instalirana mi je 7-ca x64 sve lepo radi ,zadovoljan sam ............ bla bla bla
sad neko će me gadjati kamenjem zbog ovoga ,
ne volim total commander ni da ga imam na kompu ni da ga koristim ,
jednostavno ne volim da dupliram programe iste i slične namene
na xp-u sam koristio za te svrhe win explorer i u njegovom toolbaru (separatoru) sam trpao komande tipa
copy move delete...i ..ostale komande
i to je funcionisalo savršeno
tu opciju na 7-cinom exploreru nemam .
dali grešim ili postoji negde skrivena a da ja ne mogu da je nadjem ?