Windows 7

Jedno pitanje imam win 7/64 radi bez problema,al sam skinuo win7/32 sa microsoft-ovog sajta narezao,butovao,kad dodje do onog dela gde treba da mi ponudi biranje particija izbaci neku poruku kao ne moze da nadje neki drajver,trazi mi neku disketu,usb,nesto bezveze(mrzelo me da prepisujem poruku) Kao da nije prepoznao particije ili hard,ne kapiram. Skinuo sam jos jednu win 7 32/64 i opet ista poruka,nemam 2 harda znam da je nekome zbog toga bagovalo. Jel imao neko tako neku poruku,resenje :eek: ???

Mozda ovo ima neki uticaj,nero mi u zadnje vreme prekida rezanja,koci,totalno je poludeo. Narezo sam ih Ashampoo Burningom 9 ,x4,verifikovao,sve ok,ali kad udjem u dvd a on kao prazan,nema nista,a bootuje ga i pokrece instalciju dok tu ne zakoci

Poslednja izmena:
Jedno pitanje imam win 7/64 radi bez problema,al sam skinuo win7/32 sa microsoft-ovog sajta narezao,butovao,kad dodje do onog dela gde treba da mi ponudi biranje particija izbaci neku poruku kao ne moze da nadje neki drajver,trazi mi neku disketu,usb,nesto bezveze(mrzelo me da prepisujem poruku) Kao da nije prepoznao particije ili hard,ne kapiram. Skinuo sam jos jednu win 7 32/64 i opet ista poruka,nemam 2 harda znam da je nekome zbog toga bagovalo. Jel imao neko tako neku poruku,resenje :eek: ???

Mozda ovo ima neki uticaj,nero mi u zadnje vreme prekida rezanja,koci,totalno je poludeo. Narezo sam ih Ashampoo Burningom 9 ,x4,verifikovao,sve ok,ali kad udjem u dvd a on kao prazan,nema nista,a bootuje ga i pokrece instalciju dok tu ne zakoci

imao sam slican problem i resio sam ga tako sto sam otkrio da mi particije nisu ntfs tj jesu ali sa nekom greskom
ti samo formatiraj te particije na hardu u ntfs ali to uradis pri instalaci windowsa 7
ako bude ne jasnoca samo javi

imao sam slican problem i resio sam ga tako sto sam otkrio da mi particije nisu ntfs tj jesu ali sa nekom greskom
ti samo formatiraj te particije na hardu u ntfs ali to uradis pri instalaci windowsa 7
ako bude ne jasnoca samo javi

Pa pazi meni bas pre nego sto ponudi opciju za izbor/formatiranje particija izadje taj error. Tako da ne mogu iz win7 da je formatiram. Inace probao sam i na ne formatiranu particiju da instaliram,a posle i sa formatiranom preko partition magica,naravno bila je ntfs,i nece. Sve nesto mislim da ima veze ashampoo sa tim,sto se inace ne bi video narezan sadrzaj na dvd-u :eek:

Imam 64bitnu narezanu nerom-radi
32bitnu sa microsoftowog sajta narezanu ashampoo-ne radi
32/64 narezanu ashampoo -ne radi

malo mi je taj sablon ocigledan

Poslednja izmena:
E imam problem instalirao sam win7 64bit-a i sve je super radi ali internet kad treba da ochita youtube ili neki sajt drugi onda sporo radi strashno... a sve drugo otvara super i skida, samo te sajtove sto treba da ochita klip onda presporo :( ima li neko slican problem?

Pa dobro, desava se da je pretrazivac nesto los ili nesto nije lepo instalirano. Meni npr, nije hteo da radi lepo flash u firefox-u, ali zato je lepo radio u opera-i. Zato ti kazem da isprobas u nekom drugom pretrazivacu.

Izbrisi tu particiju gde ces instalirati Win nekim programom.Ja sam Akronis partition, imas ga na Hiren's boot cd.Ostavi tako unpartition pa kada stavis instalacioni win ponudice ti sta da radis

Izbrisi tu particiju gde ces instalirati Win nekim programom.Ja sam Akronis partition, imas ga na Hiren's boot cd.Ostavi tako unpartition pa kada stavis instalacioni win ponudice ti sta da radis

Ma to sa vec uradio,prvo nije bila napravljena nikakva particija i nije htelo,pa sam zatim napravio ntfs i opet nije htelo. Ja sam koristio partition magic sa disketa ga pokrecem,radi super nije mi 1. put,al sumnjivo mi je samo to sto su 2 razlicite verzije win7 a rezane istim programom-Ashampoo(kao sto rekoh narezan sadrzaj nije vidljiv) a bootuje do tog dela.

Sad imam ins. xp i win7/64 i ne formatira mi se posto na 7-ici su pesme,filmovi i sve,da kopiram tamo-vamo mrzi me. Problem je cudan,jos cudnije je sto me nero nikad nije izneverio i upropastio sam 4dvd-a rezajuci daj win7/32,a sad jos i ne radi:eek:

Ma to sa vec uradio,prvo nije bila napravljena nikakva particija i nije htelo,pa sam zatim napravio ntfs i opet nije htelo. Ja sam koristio partition magic sa disketa ga pokrecem,radi super nije mi 1. put,al sumnjivo mi je samo to sto su 2 razlicite verzije win7 a rezane istim programom-Ashampoo(kao sto rekoh narezan sadrzaj nije vidljiv) a bootuje do tog dela.

Sad imam ins. xp i win7/64 i ne formatira mi se posto na 7-ici su pesme,filmovi i sve,da kopiram tamo-vamo mrzi me. Problem je cudan,jos cudnije je sto me nero nikad nije izneverio i upropastio sam 4dvd-a rezajuci daj win7/32,a sad jos i ne radi:eek:

Pokusaj sa Alcohol 120%.Kada mi je nero nesto sumnjiv ja sa Alcoholom.Ali prvo ga narezi na read/write DVD da ne bi trosio diskove

proterao sam xp sa kompa
instalirana mi je 7-ca x64 sve lepo radi ,zadovoljan sam ............ bla bla bla

sad neko će me gadjati kamenjem zbog ovoga ,
ne volim total commander ni da ga imam na kompu ni da ga koristim ,
jednostavno ne volim da dupliram programe iste i slične namene

na xp-u sam koristio za te svrhe win explorer i u njegovom toolbaru (separatoru) sam trpao komande tipa
copy move delete...i ..ostale komande
i to je funcionisalo savršeno

tu opciju na 7-cinom exploreru nemam .
dali grešim ili postoji negde skrivena a da ja ne mogu da je nadjem ?

Poslednja izmena:
Meni uopšte ide na živce ta nova fora što je imaju office 2007 i win 7 i valjda je to neki novi trend... da se ne ponudi MENI nego sve ide alatkama. Debilno je i teško tražiti i pogodno je jedino za ljude koji su spremni platiti kurs i obučiti se da rade u nečemu (valjda je u tome i fora?!) pa im onda to kao ubrzava rad ali setimo se te genijalne ideje koja je postojala ranije a to su alatke koje jednostavno mogu da se nabudže u svako doba gde god ko poželi, a mislim da čak i meny bar može da se skloni na većini aplikacija.

Elem, htedoh reći, total komander se valjda prevashodno koristio za rezanje, ili se varam?! Zaboravila sam, nisam ga ni koristila nikad nešto.

A šta ti ne možeš da nađeš, iskreno, ne razumem :think:

total komander se valjda prevashodno koristio za rezanje, ili se varam?! Zaboravila sam, nisam ga ni koristila nikad nešto.

Користи се превасходно за администрацију већег броја фајлова на чврстоме диску, стим, што ту не престају његове могућности.

proterao sam xp sa kompa
instalirana mi je 7-ca x64 sve lepo radi ,zadovoljan sam ............ bla bla bla

sad neko će me gadjati kamenjem zbog ovoga ,
ne volim total commander ni da ga imam na kompu ni da ga koristim ,
jednostavno ne volim da dupliram programe iste i slične namene

na xp-u sam koristio za te svrhe win explorer i u njegovom toolbaru (separatoru) sam trpao komande tipa
copy move delete...i ..ostale komande
i to je funcionisalo savršeno

tu opciju na 7-cinom exploreru nemam .
dali grešim ili postoji negde skrivena a da ja ne mogu da je nadjem ?

za sad sam samo našao opciju move i copy i move i copy to folder u tabu edit
za sve ostalo desni klik po folderu

ne mogu da shvatim da su tako malo opcija i razbacanih dali win exploreru
a možda sam se i suviše navikao na xp

Back