freak71
Aktivan član
- Poruka
- 1.574
DaemonTools v.4.30.0305 Advanced uspešno instaliran na win7RC. Prilikom pokretanja setup fajla ide upozorenje o nekompatibilnosti programa sa OS-om ali u nastavku sve radi bez problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da mi neko kaze, da li ce iskoriscenost performansi da bude bolja sa novim W7 ili da to bude ipak XP i da li da skinem 64bit verziju?Ako neko zna dobru, proverenu verziju W7 (od ovih verzija sto su trenutno izasle) neka postavi link za skidanje jer sam ja skinuo neku bezveze...Nemojte da skidate tu beta verziju jer je izasao konacni Windows 7 Build 7600 RTM x64 i x86 verzija....

Haha a sta sam ja rekako xD.... mnogo je brza od beta verzije i RC ,kompaktibilnost sa mnogim programima i komponentama je povecana (tv kartice, kamere,stampaci, fax ...) a za one programe koji su bas stariji dobija se Virtual Mashine update i virtual XP tako da su svi problemi reseni, u prodaji ce se naci u oktobru a cene ce zavisiti od verzije i dali je update ili clean i verzije koja se odabere a cene su od 199-399$