- Poruka
- 41.452
Linux userI koliko je to EXTRA GIGABAJTA na Windblowsima!![]()
![]()
![]()
KENJAM MU SE JA NE SVE ŠTO NE RADI NA PENTIUM S478 MAŠINI!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Linux userI koliko je to EXTRA GIGABAJTA na Windblowsima!![]()
![]()
![]()
KENJAM MU SE JA NE SVE ŠTO NE RADI NA PENTIUM S478 MAŠINI!![]()
Sve ono što radi Android govanjce na onoj maloj kutijici radi mnogo brže nego Windblows na mnogo moćnijoj mašini! Ko je ovde BLESAV?Linux user![]()
PA ti ...Sve ono što radi Android govanjce na onoj maloj kutijici radi mnogo brže nego Windblows na mnogo moćnijoj mašini! Ko je ovde BLESAV?![]()
![]()
![]()
Commie ; ajde 'leba ti kazi muPA ti ...
Jer poredis INTEL/AMD sa ARM procesorima.
Pa nisu je iz čista mira, ničim izazvani BESPLATNO delili!Foske je u pravu, podogao sa sistem na jednoj slabasnoj masini i windows 10 non stop nesto radi i opterecuje slabasan procesor. Nista ne diras a on ga struze 50%. Ne kapiram cemu sluze onoliki procesi i servisi. Od toga ne korostim ama bas nista. Podigao posle win 7 64 bit, procesor stoji bukvalno na 0%. Za slabe masine win 10 je smrt.
Na ryzen 1600 masini radi kao zmaj, nista se ne oseti, procesor stoji na 1%, ali na q1900 non stop je na nekih 30% i samo ide u vis.Pa nisu je iz čista mira, ničim izazvani BESPLATNO delili!Da su napravili nešto što radi i na 'starijim' kantama, mogli su i dalje da mlate po 100 evra/kom! Koja budala će pljunuti tu lovu ako još treba pojačati postojeću, ili pljunuti lovu za novu kantu!
Pa kaže: Ne možeš baš iste fore raji prodavati mnogo puta! Pogotovo ako si izgubio 'monopol' radi mobilnih govanjceta!![]()
Za slabe da..Foske je u pravu, podogao sa sistem na jednoj slabasnoj masini i windows 10 non stop nesto radi i opterecuje slabasan procesor. Nista ne diras a on ga struze 50%. Ne kapiram cemu sluze onoliki procesi i servisi. Od toga ne korostim ama bas nista. Podigao posle win 7 64 bit, procesor stoji bukvalno na 0%. Za slabe masine win 10 je smrt.
Ne znam dal sam ti zahvalio na predlogu Win.10 Enterprise.Radi super.Hvala ti puno.Za slabe da..
Telemetrija I ko zna šta još u pozadini divlja...
Zato izbegavati tu home i pro edition.
Pisao sam već o ltsb.
Zamisli kada MILIJARDA računara po svetu krene da šalje megabajte 'špijunskih' podataka na 20-ak servera, špijunskih centara! Naravno da dolazi do gušenja prometa na mreži, na serverima, računari idu na 'čekanje' i to ih naravno usporava! SMRT ovakvom INTERNETU!Sloboda NARODU!Za slabe da..
Telemetrija I ko zna šta još u pozadini divlja...
Zato izbegavati tu home i pro edition.
Pisao sam već o ltsb.
Ti si izgleda neki komunjarZamisli kada MILIJARDA računara po svetu krene da šalje megabajte 'špijunskih' podataka na 20-ak servera, špijunskih centara! Naravno da dolazi do gušenja prometa na mreži, na serverima, računari idu na 'čekanje' i to ih naravno usporava! SMRT ovakvom INTERNETU!Sloboda NARODU!![]()
Ma oni su nesposobne pichkice BILE! Inače bi imali parolu: Smrt KAPITALIZMU, Sloboda Narodu! Lako je bilo galamiti Smrt Fašizmu kada su i zapadnjaci bili protiv toga fašizma!Ti si izgleda neki komunjar![]()
Pa kapitalizam je prikriveni fašizam vice versa...Ma oni su nesposobne pichkice BILE! Inače bi imali parolu: Smrt KAPITALIZMU, Sloboda Narodu! Lako je bilo galamiti Smrt Fašizmu kada su i zapadnjaci bili protiv toga fašizma!![]()
![]()
??? Po mnogim stvarima su SRODNIJI bili fašizam i razni realni nazovi 'komunizmi' nego kapitalizam!Pa kapitalizam je prikriveni fašizam vice versa...
Pa nije, pogledaj kako je nastao fašizam i nacizam ...u krizi kapitalizma.??? Po mnogim stvarima su SRODNIJI bili fašizam i razni realni nazovi 'komunizmi' nego kapitalizam!
Nacizam je nastao kao pokret OSLOBAĐANJA od zapadnjačkih kapitalističkih okova nakon WW1. I da se vratimo na temu: Ko će NAS osloboditi ovoga TRULOG zapadnjačkog interneta nakon kojega će Win10 postati obično neupotrebljivo i beskorisno SMEĆE!?Pa nije, pogledaj kako je nastao fašizam i nacizam ...u krizi kapitalizma.
Tada se i budi uvek...
Sve te zemlje gde je bio surov nacizam i fašizam danas su najveće baze kapitalizma..
Da ne skrećemo sa tvoje predivne teme.
Nije u pitanju vlasništvo, nego usvojene norme, pravilnici, zakoni, razna prava i protokoli! Pojam TRULI kapitalizam nije kao pojam vlasnika, nego onih koji sve to određuju i NAMEĆU korisnicima! I TO se TREBA REORGANIZIRATI ili RASTURITI, kao i Truloslaviju!Internet nema vlasnika.
Ti nisi ničiji rob sem ako se ne osećaš drugačije.
dacu ti sifru ako hoces?Upalim lap jutros i pojavi mi se ponuda da se prijavim za free Windows 10 download, 3GB file.
Niti sam nešto skidala sa neta niti mi treba. Ovo moje čudo je Vista sa nadograđenim Win 7.
Da li da prihvatim to ili da ne diram ništa? Ne bih da nešto pokvarim. Ova sedmica sasvim fino
funkcioniše za filmove i igrice. Hvala za savet.
Misliš da je taj laptop još u funkciji?dacu ti sifru ako hoces?
Misliš da je taj laptop još u funkciji?![]()
Posto si za destrukciju onda ti ostaje samo da kukas.Nije u pitanju vlasništvo, nego usvojene norme, pravilnici, zakoni, razna prava i protokoli! Pojam TRULI kapitalizam nije kao pojam vlasnika, nego onih koji sve to određuju i NAMEĆU korisnicima! I TO se TREBA REORGANIZIRATI ili RASTURITI, kao i Truloslaviju!
hvala lepo ali ne bih, sedmica još funkcioniše, bar još neko vreme će, rekoše da neće praviti apdejtove na dalje, tako da...ako zagusti obratiću ti se ako tako možedacu ti sifru ako hoces?
bio je do četvrtka, radio kao bombonica punih 10 godina, nikad otvaran, diran i crče, može da se popravi mislim ali sad nisam u mogućnosti, a nabavila sam zamenu...i nije lepo rugati se mom lapiću pokojnom, duša moja draga, šta je sve pretrpeo od meneMisliš da je taj laptop još u funkciji?![]()