Windows 11 INSTALACIJA I OSTALE POSTAVKE

Konobar konobar! Još jedan tanjir korporativne žbljoharice molim!
Ma bullshit.

Do jučer si se vjerojatno tako kleo u win 7 i tvrdio da je win 11 smeće. A s ovim starijim sustavima bit će da nikad nisi ni radio.

Razlike su kozmetičke, s tim da win 11 ipak ima bolji start menu.

Inače osobno, najdraži mi je bio SunOS s 4 međusobno posve neovisna desktopa. To mi i danas nedostaje na windowsima.

Ma bullshit.

Do jučer si se vjerojatno tako kleo u win 7 i tvrdio da je win 11 smeće. A s ovim starijim sustavima bit će da nikad nisi ni radio.

Razlike su kozmetičke, s tim da win 11 ipak ima bolji start menu.

Inače osobno, najdraži mi je bio SunOS s 4 međusobno posve neovisna desktopa. To mi i danas nedostaje na windowsima.
Problem kod Win11 (imo) je pouzdanost. Ne želim neke "advanced features", AI i nebitne programe koje usporavaju kompjuter (i UI koji je meh). Naravno tu je i ona druga strana, nostalgija koja me više vuče ka Win95/XP/7.

Zaboravih da dodam, SunOS? Zuči jako poznato, nikad koristio. Kakav je to OS bio?
Odličan, stabilan, brz, pouzdan, praktičan, i danas bi ga koristio za servere. S gomilom nekakvih malih sitnih praktičnih stvari koje olakšavaju rad a koje windowsi nemaju ni dan danas.

CDE_running_on_Solaris_10.png

Bio bi zahvalan bilo kome tko mi pronađe windows alternativu za ovo zaokruženo crvenom. Svojevremeno sam si sam isprogramirao nešto slično, ali nije tako praktično integrirano u sustav.

Back