Mord
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Rade dobro svi updejti nema bagova osim ako baš ne ideš mak na konac pa potrefiš. Inače ovaj novi bild 10525 radi dobro za sada. Inače za privatnost ima dosta alata, da se špijuniranje svede na minimum....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja lepo instalirala desetku, pojavio se pocetni ekran i ja na enter a ono trccrn ekran, nic se ne pojavljuje samo se strelica od misa beli
![]()
I sta sad???
ma vidi se login i kad treba da mi da radnu povrsinu nema je sve je crno
Hteli - ne hteli, dobijate Windows 10
:
tako su mnogi govorili i za Win.8 i ja medju njima,pa evo na drugom HDD-u imam Win.8.1 i veoma sam zadovoljan njime.probao sam i 10-ku,ali nije nesto islo kako treba,ali sam citao o tome da su mnogi zadovoljni tim OS-om.Treba sacekati da se to stabilizuje i da se mi sami priviknemo na njega.Tek je izasao,ali za par godina ce on biti,pored Linuxa najupotrebljiviji OS.
Ajde a Linux jeste kvalitetan.Hehehe, instaliram lepo Debian pa ćemo da vidimo dal' će da mi šalju oni spyware nje*ra zvano Windows 10
- - - - - - - - - -
Linux i jeste trenutno najupotrebljiviji na super računarima i web serverima, a što se desktop računara tiče, tu će Windows još dugo da bude broj jedan zbog njihovog marketinga, ne zbog kvaliteta.
Ajde a Linux jeste kvalitetan.Kada ga probam uvek n***ebem.
Mord:Ajde a Linux jeste kvalitetan. Kada ga probam uvek n***ebem.
Kod Linux-a mislim da je najveci problem terminal. Secam se da kada sam hteo da na nekim podesim brzinu dvoklika da nisam nasao opciju, pa sam morao neki .conf (ili koja je vec ekstenzija) fajl u nekom folderu da menjam. Ili kada sam podesavao nesto za net, morao sam da stavim tedan fajl, opet u ko zna kom folderu, da se automatski pokrece. Opet, terminal i tekst editor i to je to. Sada to zavrsim za 5 minuta, ali u pocetku problem veliki.
Evo i sada imam neke probleme sa audio drajverima, nece sa Skype-om da rade pa to ti je, nego me mrzi da se jurim po forumima da trazim resenje.
Opet, ko god ima firmu i kome treba samo Office programi i sl. Linux je najbolje, i najeftinije resenje.
U pravu siLubuntu je bio u pitanju i dalje mi pravi neke probleme sa audio drajverima, mada i to se da srediti.
Srecom probleme sa misom, tj. dvoklikom su sve ispravili u novoj verziji.
Nisam imao problema sa terminalom, nego tutorijale koje sam gledao kako menjati .conf fajl kazu da ih moras otvoriti iz terminala, tj. treba ti administratorske privilegije.
E sada, ja sam se tada prvi put sreo da Linuxom i VIM editorom, pa sam bio kao pogubljen, ali sve se to sredi.![]()