BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Danas su javili na CNN-u da ce Wikileaks objaviti veliki broj tajnih dokumenata i podataka o letecim tanjirima o kojima javnost jos nista ne zna.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas su javili na CNN-u da ce Wikileaks objaviti veliki broj tajnih dokumenata i podataka o letecim tanjirima o kojima javnost jos nista ne zna....![]()
Ti NLO nisu vanzemaljci već ljudske letelice pravljene da bi ostvarile ko zna koje ciljeve
![]()
Nacistički NLO
Pa nisu svi NLO-i leteci tanjiri.
Pa nisu svi NLO-i leteci tanjiri.
Mislis nisu svi NLO-i vanzemaljci. NEgo kako si toliko siguran da nisu vanzemaljci?
Khm, nismo se razumeli, gospodine. Ja sam se obracao kralju Arturu i njegovoj slici.
Evo zašto mislim da su svi ti NLO-i ljudski tj. nisu vanzemaljski.Ako su postojali primitivni leteći tanjiri još pre 60 godina(bar po onoj slici),kao što su postojali primitivni avioni to znači da su oni danas mnogo moderniji.
![]()
Avion iz Drugog svetskog rata
![]()
jedan od najmodernijih aviona
![]()
Leteći tanjir iz Drugog svetskog rata
![]()
danas možda izgledaju ovako
Druga stvar je to što se NLO najviše pojavljuje iznad SAD-a,Rusije i Kine,zemalja koje imaju najjaču vojsku.
I još malo da potkrepim moju teoriju.Pre možda 2 godine sam gledao emisiju o NLO,bila su razna svedočenja o viđenju istih,i počeo da priča neki čovek.Kaže on da je to bilo pre možda 10 godina i da je bio u pustinji u americi da bi istraživao živi svet te pustinje.Otišao je dosta duboko u pustinju i naišao na neku kao dolinu i tu bio neki građevinski kompleks kao vojna baza,samo manji.Onda su u jednom trenutku iznda njega proletela dva leteća tanjira i počeli da se spuštaju baš ispred te građevine a on je bio oko 500 metara od te građevine.Imao je dvogled i posmatrao je s njim,a bio je iza neke dine pa ga nisu videli.Kaže da je bio zaprepašćen kada je video letelice i da mu je srce kucalo bar 3 puta brže nego što je normalno.Gledao on tako dvogledom i iz letelica su izašli LJUDI i ušli u taj objekat.Kasnije on je pričao šta je video,a američka vlada je demantovala postojanje ikakvog njenog objekta u toj pustinji i predložila psihijatrijsko lečenje tom čoveku.
Rekla kazala.
Verujem da Kina, Rusija i Amerika imaju po flotu nekih letelica koje svet jos nije video, medjutim to i dalje ne znaci da vanzemaljci ne postoje.
Sto se tice tih slika nemackih letecih tanjira, njih moze da montira svako ko se malo bolje snalazi sa grafickim softverom. Isto vazi i za video snimke sa youtube-a.
Rekla kazala.
Imao sam tu srecu da SVOJIM OCIMA vidim leteci tanjir!
(Nisam od onih koji haluciniraju i padaju u nesvest kada 5 minuta gledaju u nebo!)
Takodje sam imao utisak da je to proizvod ljudskih ruku.
Opet, rekla kazala.