Datumi rodjenja i horoskopski znaci politicara i javnih licnosti i njihovi karakteri i sudbine...što njihove, što naše s njima takvima...

Da tacno 😮

On je BLIZANAC
A pazi sad ovo...
On je rodjen u NJUJORKU u kojem su srusene kule BLIZNAKINJE...

No to nije sve...
Oblast u Njujorku koja mu je mesto rodjenja je QUEENS

E sad ide pravi sinhronizitetni ZAPLET

On je sluzio i sluzi kao 45. i sada 47. Predsednik Amerike

A 45. Avenija i 47. Avenija u Njujorku se, premda cudno ispresecane, ukrstaju tacno u oblasti QUEENS gdje je rodjen Tramp 😮😮😮

Cak stavise taj deo QUEENS-a gde se ukrstaju te dve Avenije se zove gle sad...

CORONA :eek::eek::eek:

A on je upravo svoje 45. Predsednikovanje bio Predsednik u doba CORONE

..
“coincidence is God's way of staying anonymous" 😅
Tako sam se ja igrala sa datumom rodjenja i smrti Nikole Tesle (sve jedinice i sedmice) pa su mi rekli da sam ludja od Velje Abramovića
Ili recimo što svi kontinenti na zemlji počinju na slovo A kao Adam a samo Evropa na E kao Eva.

...

Vučiću pozlilo na godišnjicu Ribnikara...

Screenshot-20250503-152944-Chrome.jpg

...

I ovde ide neverovatan sinhronizitetni zaplet...:eek:

Predsednik AV je rodjen 5.3.
Slucaj RIBNIKAR se desio 3.5.

A Predsednik je u horoskopu znak RIBE

...

Tako sam se ja igrala sa datumom rodjenja i smrti Nikole Tesle (sve jedinice i sedmice) pa su mi rekli da sam ludja od Velje Abramovića
Ili recimo što svi kontinenti na zemlji počinju na slovo A kao Adam a samo Evropa na E kao Eva.

Sinhroniziteti TESLE su takodje povezani sa sinhronizitetima TRAMPA

Znamo vec pricu o Trampovom dedi i zapleni Teslinih patenata...

A treba li pominjati i glavnog Trampovog partnera u kampanji Muska vlasnika kompanije TESLA

P.S.
Posebna prica je i Tramp Tower na 5. Aveniji na Menhetnu...itd...

...

I ovde ide neverovatan sinhronizitetni zaplet...:eek:

Predsednik AV je rodjen 5.3.
Slucaj RIBNIKAR se desio 3.5.

A Predsednik je u horoskopu znak RIBE

...
Znam ali je lako naći podudarnosti i treba biti pažljiv da se ne unesemo puno u to.
Kad se brojevi ne poklope onda mi kobajagi zbrajamo.
Rodjen je 1007 a umro 0107
1943 a kad iz toga zbrojiš 1+9=10 a 4+3=7
Vjerovatno bi dobila slične brojeve kad bi izračunala od koje do koje godine je tu bio ili u kojem broju sobe ..lako je poklapati koincidencije kad se nešto već desilo

Znam ali je lako naći podudarnosti i treba biti pažljiv da se ne unesemo puno u to.
Kad se brojevi ne poklope onda mi kobajagi zbrajamo.
Rodjen je 1007 a umro 0107
1943 a kad iz toga zbrojiš 1+9=10 a 4+3=7
Vjerovatno bi dobila slične brojeve kad bi izračunala od koje do koje godine je tu bio ili u kojem broju sobe ..lako je poklapati koincidencije kad se nešto već desilo

Znamo vec da je Tesla i sam video neku tajnu u brojevima:
Nikola Tesla je tvrdio da su brojevi 3, 6 i 9 ključ svemira i da je 9 kraljica brojeva. Takođe je tvrdio da je u životu sve bazirano na broju 3.

Pazi nisu to tek neke random slucajnoosti, vec jasni sinhroniziteti koji kroz razlicita vremena ukazuju na putanju desavanja kroz vreme...

Jer npr...
Ove Njujorske Avenije 45. i 47. su sigurno davno pre imenovane pre Trampovih Predsednikovanja...

Mozda i pre njegovog rodjenja ili kad se vec taj deo grada razvio...
A upravo on (rodjen bas u tom delu grada) je decenijama posle postao 45. i 47. Predsednik Amerike...

Znaci neverovatne stvari...

...

Evo za par minuta sam našla da je broj pošte hotela bio 10001. Opet jedinice a da je po smrti imao $1,000. Opet jedinice i nule

A pazi sad ovo...
Ako taj broj 10001 posmatras kao binarni...i konvertujes ga u decimalni....

Sta mislis koji broj dobijes 😮⬇️😮⬇️😮

Screenshot-20250509-030908-Chrome.jpg

Dakle opet 1 i 7 😮

...

Evo za par minuta sam našla da je broj pošte hotela bio 10001. Opet jedinice a da je po smrti imao $1,000. Opet jedinice i nule

I da...
1000$ kad kao binarni broj 1000 konvertujes u decimalni broj dobijes 8, što je zbir 1+7, a negde i simbol vecnosti tj beskonacnosti...

...

Velja bi se ponosio s nama 😅🤣
Jesmo dokoni ali možda nabasamo na još nešto
I da...
1000$ kad kao binarni broj 1000 konvertujes u decimalni broj dobijes 8, što je zbir 1+7, a negde i simbol vecnosti tj beskonacnosti...

...
hahahha ..ako ne u odemo baš brojku onda oduzimaju negdje dok ne dodjemo do 1 i 7 🤣

Velja bi se ponosio s nama 😅🤣
Jesmo dokoni ali možda nabasamo na još nešto

hahahha ..ako ne u odemo baš brojku onda oduzimaju negdje dok ne dodjemo do 1 i 7 🤣

Njegovi inicijali N.T. u numerolosko-alfabetnoj tablici daju brojeve 5 i 2

Što je opet u zbiru = 7

ff5d98a9e64f94d9daef52cb6a176228.jpg

...

Ko zna koji mu je podznak...kazu da i to utice...

Ali takodje utice i odrastanje, detinjstvo, okruzenje...a njegovo okruzenje je s godinama bivalo sve gore...pa samo podatak da je politicki sazrevao uz Šešelja...dovoljno govori...

...

Tzv. znak je sunčev znak, znači onaj u kome se nalazi Sunce.
Tzv. podznak je znak u kome je početak 1. kuće (ili polja), a to je istočna tačka na horizontu u trenutku kad je neko rođen.
Sad, ima još nebeskih tela (Mesec, planete i ostalo), koji se svi nalaze u nekom znaku i u nekoj kući (polju).
A međusobno mogu da budu u nekom tzv. aspektu (ugao).

Tako da... Sunčev znak i "podznak" jesu među najvažnijim stvarima, ali nisu jedine.

*

Ne ulazim u to da li ili koliko je sve to realno ili je izmišljotina, samo kažem kako stoje stvari po Astrologiji.

Šta je novi papa u horoskopu?

I da...i kod njega imamo jednu skrivenu 7-cu

Jer je rodjen

14. (=7+7)
SEPTembra...(=7)
133 kardinala ga birala (=7)

Premda kod njega ima i dosta 5-ca...
Rodjen 1955
Rodjen 14. (=1+4=5)
Izabran juce 8.5.
Godine 2025...(25=5×5)

Itd...

...

I da...i kod njega imamo jednu skrivenu 7-cu

Jer je rodjen

14. (=7+7)
SEPTembra...(=7)
133 kardinala ga birala (=7)

Premda kod njega ima i dosta 5-ca...
Rodjen 1955
Rodjen 14. (=1+4=5)
Izabran juce 8.5.
Godine 2025...(25=5×5)

Itd...

...

+

LEO XIV = LAV 14.

...

...

Kad smo vec kod LAVOVA iliti LEOva...

LEONARDO DI KAPRIO

Sem sto ima dva skrivena znaka u imenu 😁, a u horoskopu je skorpija...

Datum rodjenja mu je
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Leonardo_DiCaprio

11.11.'74

Ima jedan njegov cudesan film....ne...nije TiTanik...(mada je i to jedan od sinhroniziteta...)

Vec je to INCEPTION...

Tom filmu sam godinama slusao cuveni instrumental od Hansa Zimmera...Inception...
A tek nedavno sam gledao i sam film...
Vrlo cudna i interesantma prica...o snovima, nivoima svesti/podsvesti i sl...

...

Pa sad...
Pravi naziv Amerike je Merika.
Pravi naziv Asije je Rasija.
Prvobitni naziv Australije je Tera australis.

Back