wii

E hvala.
NAsao sam jos u Beosoftu i Eurolinku.

Sad neka se on odluci gde ce uzeti.

Inace saznao sam pozadinu price.

To uopste nije za njega nego ga cima neki drug koji zivi u USA :shock:
Iako je tamo jeftiniji nema nigde da se kupi, kompletan kontigent je rasprodat a posto ioanko taj decko dolazi ovih dana ovde hoce da je ponese sa sobom.

bice problema na granici...
nasi nikad videli wii:lol: bog zna sta ce oni pomislit..
jos ce taj u zatvor zavrsit:-D

PLAYSTATION JE KEVA
gotivio sam konzole dosta ranije, imao sam ih brda. kad se setim one sege sa ketridzima, pa posle i ps1 i sad ps2
A ps3 se jos ne isplati kupovati jer je fond igara veoma mali trenutno, ali je sigurno da ce gta4 biti jedino izdat za ps3 ( sta im ja mogu, imaju ugovor neki sa sony-em..., tako je od GTA3, samo sto ce ovaj put stvarno biti izdato samo za ps3) . Konzole umeju cesto da budu nezamenljive ;)
Ali wii je sranje tesko koji ce mu to *****, bolje nek uzme PS3 ili Xbox360 ( koji je isto, moram priznati, vredan pomena ) ...nintendo je ovu trku izgubio jos od sege dreamcast i propasti gamecube-a....gotovo je nintendo....

Znas li da je Wii prodavaniji i od PS3 i od Xbox360!!?

od xbox360 sigurno nije niti ce ikad biti. Od ps3 je verovatno trenutno zbog cene i slabog fonda igrica za PS3 u ovom datom trenutku. Ali za 6 meseci ce biti totalno drugacije, jos kad izadje GTA4...hahaha
Nintendo je bio super za segu i 90ih...ali to je istorija

od xbox360 sigurno nije niti ce ikad biti. Od ps3 je verovatno trenutno zbog cene i slabog fonda igrica za PS3 u ovom datom trenutku. Ali za 6 meseci ce biti totalno drugacije, jos kad izadje GTA4...hahaha
Nintendo je bio super za segu i 90ih...ali to je istorija

Pretrazi internet pa cas videti.
wii je najprodavanija konzola.
Cak je i u samom Japanu potukla PS3
Vidis da u USA recimo ne moze da se nadje nego ga covek trazi ovde.

A sto se tice zvanicnih podataka ja sam ih svoejevremno kopirao ovde..
wii je najprodavanija konzola i tvoje licno misljenje to ne moze da pobije.

npr
na Wii- u igrash Super Marija, Zeldu ili Metroid Prime... na XboX360 Halo, Mass Efect ili Forza Motosport, a bato na PS3 mosh da pichish Gran Turismo, Metal Gear Solid ili Eye of Judgement... Pa ti izaberi ah da i Sony 3 je hardverski najjacha konzola danashnjice...

ma wii je sve karte bacio na gamepad i uspeo je posto je unikat
Licno mislim da je to samo prototip buducnosti kad ce se igre igrati u odelima i pokretima sto i jeste prirodnije.
Samo ne znam kako ce funkcionisati strategije :lol:

A verovatno ce u kompletu ici i gumene lutke za x x x igre :lol: :lol: :lol:

reklama
SIMS 5 - uncensored - rubber doll included :lol: :lol: :lol:

npr
na Wii- u igrash Super Marija, Zeldu ili Metroid Prime... na XboX360 Halo, Mass Efect ili Forza Motosport, a bato na PS3 mosh da pichish Gran Turismo, Metal Gear Solid ili Eye of Judgement... Pa ti izaberi ah da i Sony 3 je hardverski najjacha konzola danashnjice...

Sta fali Zeldi i Mariju?

zapamticemo ovaj odgovor i za 6 meseci da vidimo da li ce se nesto promeniti. Uostalom, u PS3 lezi buducnost....wii pre svega ima glupo ime a posle toga je shit. Uostalom nije sve u slepom gledanju cinjenica, mozemo reci da neke cinjenice prosto nisu bitne u ovom slucaju.
A ovo mozemo igrati na wii The Legend of Zelda, Metroid, Mario, Animal Crossing, Pokémon, Super Smash Bros., Mario Kart and Fire Emblem ....hahaha ja sam mislio da su te franshize igara zauvek ostale u 90ima...ko ce bre da igra ta sranja. Nego, jos jedan razlog sto ga bar ja nisam dobro prihvatio, niti ortaci koji u zivotu nisu culi za wii , jeste upravo zbog tog glupog imena...daj bre ko mu dade tako glupo ime
Nintendo se pokusao vratiti u video game industriju posle 90ih ( sege DC koja je bila pwnaga, gameboya i ostalih korisnih stvarcica) relativnim sranjem od gamecube-a , a zatim i ovim sranjetom.
Uostalom, evo je lista pa pogledajte
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_game_consoles_and_handhelds
xbox i dalje vodi

Ustanovio i proshao...Meni nije samo grafika bitna, ali super mario smara kako god okrenes. Ne moze se ziveti od jednog brenda 20 godina...

Ustanovio i proshao...Meni nije samo grafika bitna, ali super mario smara kako god okrenes. Ne moze se ziveti od jednog brenda 20 godina...

Cisto da znate da je industrija igara bila pred propascu 85 godine (zbog glupih igara koje su pravili Atari Taito i ostali) i upravo tada su Nes iliti Famico su izvadili industriju Mariom , Zeldom , King Kongom itd... Licno imam 22 godine gejmerskog staza i koliko ja vidim oped dolazimo u situaciju iz 85 ; takodje Nintendo je UVEK dominirao japanskim i americkim trzistem , a Sega europskim trzistem . :wink:

U svom posedu ima Sony PS2 i Segu dreamcast . Sega iako slabija po meni je bolja konzola ; sony je zatrpan djubretom od igara i to je glavni problem . Jel neko igrao Shenmue , Crazy Taxi , Sonoc Adventures , Phantasy star online itd... ? Takodje Microsoft je platio segi 1.500.000.000$ da prestane da pravi konzole i pocne da pravi samo igre . Dakle X-Box nije mogao da se probije na trziste bez ovog poteza , toliko o tome a sada cemo da vidimo ko ce da spasava igracku industriju(Microsoft i X-box sigurno nece).

xbox i dalje vodi

Konzola cija je prodajna vrednost manja od proizvodne nikad nece predstavljati buducnost.

Nju "trpi" microsoft jer ima para za bacanje i moze da podnese tolike gubitke ali je pitanje koliko ce jos biti spreman jer za sada ta konzola ne donosi nikakav profit (samo gubitke, mislim 100 $ po komadu) a i zastupljenost na trzistu nije ocekivana.
Nju trpi microsoft jer zeli da dominira i na trzistu konzola i to je jedini razlog sto xbox uopste i postoji ali kao sto sam rekao ako se stvari sa modelom 360 ne poprave adio xbox za sva vremena.

Konzola cija je prodajna vrednost manja od proizvodne nikad nece predstavljati buducnost.

Nju "trpi" microsoft jer ima para za bacanje i moze da podnese tolike gubitke ali je pitanje koliko ce jos biti spreman jer za sada ta konzola ne donosi nikakav profit (samo gubitke, mislim 100 $ po komadu) a i zastupljenost na trzistu nije ocekivana.
Nju trpi microsoft jer zeli da dominira i na trzistu konzola i to je jedini razlog sto xbox uopste i postoji ali kao sto sam rekao ako se stvari sa modelom 360 ne poprave adio xbox za sva vremena.

I nece biti neka steta:twisted:

Kazem ja.
Od izlaska novih konzola best buy,i ubedljivo najprodavanija.

Back