gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Jedan moj prijatelj hoce da ga uzme.
Da li neko zna da li se prodaje u BG-u i ako da - gde.
Hvala unapred.
----------> merkator
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan moj prijatelj hoce da ga uzme.
Da li neko zna da li se prodaje u BG-u i ako da - gde.
Hvala unapred.
E hvala.
NAsao sam jos u Beosoftu i Eurolinku.
Sad neka se on odluci gde ce uzeti.
Inace saznao sam pozadinu price.
To uopste nije za njega nego ga cima neki drug koji zivi u USA :shock:
Iako je tamo jeftiniji nema nigde da se kupi, kompletan kontigent je rasprodat a posto ioanko taj decko dolazi ovih dana ovde hoce da je ponese sa sobom.
bog zna sta ce oni pomislit..PLAYSTATION JE KEVA
gotivio sam konzole dosta ranije, imao sam ih brda. kad se setim one sege sa ketridzima, pa posle i ps1 i sad ps2
A ps3 se jos ne isplati kupovati jer je fond igara veoma mali trenutno, ali je sigurno da ce gta4 biti jedino izdat za ps3 ( sta im ja mogu, imaju ugovor neki sa sony-em..., tako je od GTA3, samo sto ce ovaj put stvarno biti izdato samo za ps3) . Konzole umeju cesto da budu nezamenljive
Ali wii je sranje tesko koji ce mu to *****, bolje nek uzme PS3 ili Xbox360 ( koji je isto, moram priznati, vredan pomena ) ...nintendo je ovu trku izgubio jos od sege dreamcast i propasti gamecube-a....gotovo je nintendo....
od xbox360 sigurno nije niti ce ikad biti. Od ps3 je verovatno trenutno zbog cene i slabog fonda igrica za PS3 u ovom datom trenutku. Ali za 6 meseci ce biti totalno drugacije, jos kad izadje GTA4...hahaha
Nintendo je bio super za segu i 90ih...ali to je istorija

npr
na Wii- u igrash Super Marija, Zeldu ili Metroid Prime... na XboX360 Halo, Mass Efect ili Forza Motosport, a bato na PS3 mosh da pichish Gran Turismo, Metal Gear Solid ili Eye of Judgement... Pa ti izaberi ah da i Sony 3 je hardverski najjacha konzola danashnjice...
Pretrazi internet pa cas videti.
wii je najprodavanija konzola.
Cak je i u samom Japanu potukla PS3
Vidis da u USA recimo ne moze da se nadje nego ga covek trazi ovde.
A sto se tice zvanicnih podataka ja sam ih svoejevremno kopirao ovde..
wii je najprodavanija konzola i tvoje licno misljenje to ne moze da pobije.
Ustanovio i proshao...Meni nije samo grafika bitna, ali super mario smara kako god okrenes. Ne moze se ziveti od jednog brenda 20 godina...
pa znas sta, meni ce uvek Sega DC ostati najjaca konzola
xbox i dalje vodi
Konzola cija je prodajna vrednost manja od proizvodne nikad nece predstavljati buducnost.
Nju "trpi" microsoft jer ima para za bacanje i moze da podnese tolike gubitke ali je pitanje koliko ce jos biti spreman jer za sada ta konzola ne donosi nikakav profit (samo gubitke, mislim 100 $ po komadu) a i zastupljenost na trzistu nije ocekivana.
Nju trpi microsoft jer zeli da dominira i na trzistu konzola i to je jedini razlog sto xbox uopste i postoji ali kao sto sam rekao ako se stvari sa modelom 360 ne poprave adio xbox za sva vremena.
Pretrazi internet pa cas videti.
wii je najprodavanija konzola.
Cak je i u samom Japanu potukla PS3
Vidis da u USA recimo ne moze da se nadje nego ga covek trazi ovde.
A sto se tice zvanicnih podataka ja sam ih svoejevremno kopirao ovde..
wii je najprodavanija konzola i tvoje licno misljenje to ne moze da pobije.