france Primećen član Poruka 546 09.11.2005. u 20:03 - WEB MASTER SA ZNANJEM FRANCUSKOG #1 Treba mi jedan web master da mi napravi sajt na francuskom jeziku...barem malo da zna ja cu mu pomoci. Saljite ponude na PP
Treba mi jedan web master da mi napravi sajt na francuskom jeziku...barem malo da zna ja cu mu pomoci. Saljite ponude na PP
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 09.11.2005. u 20:43 - WEB MASTER SA ZNANJEM FRANCUSKOG #2 Ako ti bude trebala neka tehnicka pomoc javi, ali francuski ne znam ni malo.
P pedja_fr Zainteresovan član Poruka 168 09.11.2005. u 23:20 - WEB MASTER SA ZNANJEM FRANCUSKOG #3 france: Treba mi jedan web master da mi napravi sajt na francuskom jeziku...barem malo da zna ja cu mu pomoci. Saljite ponude na PP Kliknite za proširenje... Javi ti meni sta ti treba, ako je manji posao mogu da prihvatim odmah a ako je vece tek posle novaka
france: Treba mi jedan web master da mi napravi sajt na francuskom jeziku...barem malo da zna ja cu mu pomoci. Saljite ponude na PP Kliknite za proširenje... Javi ti meni sta ti treba, ako je manji posao mogu da prihvatim odmah a ako je vece tek posle novaka