Електроника са Тему

Sa Temuom nisam imao losa iskustva, doduse kupio sam dve-tri stvari, bezicne slusalice Soundpeats, baterije za Sony fotoaparat i Netac mini externi SDD od 1TB. Sve stvari mormalno rade a i stigle su za nedelju dana (doduse od Kine do Kanade). No, to nisu stvari od 3-4$, dosta su skuplje ali opet duplo jeftinije ako iste takve kupujete na Amazonu. Temu je trenutno poprilicno brzi sa deliverenjem nego Aliexpress ali bar za Kanadu ima ogranicenje da ne mozete naruciti po posiljci ispod 30$.

Зависи шта узмеш, поред тог усб-а наручио сам и неке пуњиве батерије АА, AAA као и литијумске 14500, добио сам и пуњач, сасвим су ок, немам никаквих притужби, а изашле су ме три пута јефтиније него да сам их узимао овдје.
pravo izbora za svoj novac

ja snimio lepe Varta punjače iz Madjarske
trebaju mi i AA i AAA punjive prateće baterije pa pravim kombinaciju dva modela, oko 100€-120€

to se kupi jednom i zaboraviš kad si uzeo :D

Duracell da kucnem u drvo uključio Game Boy posle godinu dana - baterije i dalje pune

p.s. Varta punjač sa indikatorom realnog stanja kapaciteta baterije mi je bitan

Sa Temuom nisam imao losa iskustva, doduse kupio sam dve-tri stvari, bezicne slusalice Soundpeats, baterije za Sony fotoaparat i Netac mini externi SDD od 1TB. Sve stvari mormalno rade a i stigle su za nedelju dana (doduse od Kine do Kanade). No, to nisu stvari od 3-4$, dosta su skuplje ali opet duplo jeftinije ako iste takve kupujete na Amazonu. Temu je trenutno poprilicno brzi sa deliverenjem nego Aliexpress ali bar za Kanadu ima ogranicenje da ne mozete naruciti po posiljci ispod 30$.
pretpostavljam da oni prodaju stvari koje nisu prošle high quality testove pa onda kako se kome zalomi

sem ispravnosti uredjaja tu je i čuveno transportersko pretumbavanje robe sa sve domaćim poštarom kog ne mrzi da čita šta vozi ali ljubomorno tresne, takva smo nacija

ipak lično ne bih rizikovao čuvanje podataka na ssd diskovima ni sa TEMU ni bez TEMU

evo ti hint:
ssd diskovi čuvaju podatke do 2 godine kada su odloženi a mehanički do 10

ssd diskovi su ultra brzi ali mehanički dozvoljavaju vraćanje podataka mnogo lakše

ssd diskovi "riknu" u full-u dok kod mehaničkih "ima fore" na vreme da se spasiš

pravo izbora za svoj novac

ja snimio lepe Varta punjače iz Madjarske
trebaju mi i AA i AAA punjive prateće baterije pa pravim kombinaciju dva modela, oko 100€-120€

to se kupi jednom i zaboraviš kad si uzeo :D

Duracell da kucnem u drvo uključio Game Boy posle godinu dana - baterije i dalje pune

p.s. Varta punjač sa indikatorom realnog stanja kapaciteta baterije mi je bitan
Па то ти је то, увијек је било колико пара, толико музике, сасвим су у реду неку ситнице типа маскице за телефон или стакла које су три, четири пута јефтиније него у локалним продавницама, све остало је упитно.

Па то ти је то, увијек је било колико пара, толико музике, сасвим су у реду неку ситнице типа маскице за телефон или стакла које су три, четири пута јефтиније него у локалним продавницама, све остало је упитно.
kada bi se omasovila ovakva kupovina onda bi stradali mali prodavci iz PDV sistema ali ne i "državni igrači" - odmah bi bila doneta neka nakaradna uredba

no na svu sreću stvari nisu tako idealne tako da nastavljamo po starom :D

Колико је сигурно куповати електронику са тему?
Мислим на телефоне, лаптопове, усб флешке, бежичне слушалице...
И ако сте узимали каква су искуства?
Да ли је поуздано тј. да ли ради исправно.
Превара има свуда. Ја не бих ризиковао.

Back