We have a situation here (TEEN)

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
Iako je sadržaj možda za LJIS namerno stavljam temu ovde jer - već smo zaključili da jedno teen pdf-ovci mogu da reše ovakve probleme

I nemoj slučajno da ste prebacili na one Teen probleme!

Daklem, ovako: Imamo 3 lica, Drug 1, Drug 2 i Riba. Sad, na jednoj žurci oni se upaznaju, drugari sa Ribom, i završi se tako što Drug 1 opali Ribu, na opšte zavoljstvo i odobravanje svih. Nakon nekoliko dana, javlja se Riba, Drugu 2 sa spikom kako joj se zapravo ON, a ne ovaj prvi, sviđa i želi sa njim intimizaciju, vezu isl, dok je s ovim prvim bio samo one night sex. Razume se i Drug 2 gaji slične afinitete ka Ribi. E sad, iz vaše perspektive, jeli prepreka za vezu Dvojke i Ribe to što su se Kec i Riba takoreći javno i opušteno samo kresnuli malo pre?! :confused: (nadam se da je jasna fabula radnje)

Ajde, da se potrudim da ozbiljno odgovorim i ja koji nisam toliki liberal kao ovi iznad.

Ako držiš do sebe, jeste prepreka, i to nepremostiva.

Ako ti ne smeta što je devojku, sa kojom ćeš eventualno biti u vezi, neko bambusao na nekoj žuraji pred masom ljudi u tvom prisustvu, onda nije prepreka.

Dakle, sasvim subjektivno - ne znam kako i koliko "osećaš" takve stvari. Ja ne bih mogao, ni po koju cenu. Govorim o vezi i intimizaciji, ne o seksu. Za seks nije nikakva prepreka.

Ajde, da se potrudim da ozbiljno odgovorim i ja koji nisam toliki liberal kao ovi iznad.

Ako držiš do sebe, jeste prepreka, i to nepremostiva.

Ako ti ne smeta što je devojku, sa kojom ćeš eventualno biti u vezi, neko bambusao na nekoj žuraji pred masom ljudi u tvom prisustvu, onda nije prepreka.

Dakle, sasvim subjektivno - ne znam kako i koliko "osećaš" takve stvari. Ja ne bih mogao, ni po koju cenu. Govorim o vezi i intimizaciji, ne o seksu. Za seks nije nikakva prepreka.
Pa ne kaze bas da su se yebali pred 20 ljudi ko u japanskim reality-ma ,samo da su svi bili srecni zbog njih .

Veza je tu najmanje bitna. Pitanje je časti. Ja to ne bih mogao podneti, niti preći preko toga.

Ono, udješ u vezu, prodje mesec dana recimo, hodate gradom, i sretnete lika koji ju je ebao na žuraji. I ovako, srećete likove koji ZNAJU da ju je on prcao na žuraji.

I sad si ti kao nešto u vezi s njom, emocije se radjaju, a nekih mesec dana pre toga taj isti lik ju je ebao uz tvoje znanje.

Brate.

Mislim Bandi ne shvati me pogrešno, ja naprosto drugačije razmišljam. Ja ne cenim osobe na taj način, niti cenim ljude. Recimo, ne bih mogao da odreagujem u fazonu "pa šta, ka.rao ju je, nismo bili u vezi, kakve veze ima, a i ortak mi je", jer ZNAM šta su ljudi.

Negde u dubini duše, svakim atomom svog bića (iako to ne bi pokazivao), taj lik bi mislio: "hahaha, kako sam mu tucao ribu na onoj žurci, nije svestan... a on je sada s njom... ahahaha, ali moj ****** je pre njegovog bio u njoj"

A što je još gore i ti bi to znao. I još masa njih bi to znala.

I sad ćete svi naravno da naadnete mene kako sam nazadan, zatucan, kako nemam pojma. Ma jeste, ma daaa, a svako od vas bi se pojeo od muke kad bi bio u toj situaciji. Ne serite, i prestanite da glumite nekakve slobodnjake i liberale, možda jeste moderno, ali ste j.ebeno lažni, svi do jednog.

Neke stvari se nikad ne menjaju.

Pa razumem ja i tvoje vidjenje razlicitih ljudi ima , ja sam recimo bio u slicnoj situaciji , samo sto tada sa 20 godina nisam se nesto dublje emotivno i psihicki vezivao za devojke , nego mi je ono drugo vise bilo u glavi, pa onda mi nije to bilo toliko bitno (bar u tom konkretnom slucaju , a i inace uglavnom ) , tim pre sto ni ja nisam bio "cvecka" i neko olicenje casti , postenja i vernosti ...al kao sto rekoh razliciti su ljudi ...

Pa i taj sto se kao vezuje se verovatno nece odmah vezati za doticnu osobu ,cim se skontaju ,a vec tada zna sve , a ako se posle vezu i desi se vremenom nesto ozbiljnije i dublje izmedju njih , onda im sigurno nece biti prepreka skim je ona bila pre njega , mislim nije sigurno ali verovatno nece .

Ne razumeš, ovde je poenta u načinu, a ne u tome da je ona bila s nekim pre njega.

Pa naravno da ja ne bih pravio problem ako je devojka imala momke pre mene, nije to stvar spora.

Ali na taj način - žurka, drug koji je kreše, dok ostali, uključujući i tebe podržavaju, jednostavno sve to itekako utiče, degradirajuće je i ponižavajuće. Ovo je specifičan slučaj.

Iako je sadržaj možda za LJIS namerno stavljam temu ovde jer - već smo zaključili da jedno teen pdf-ovci mogu da reše ovakve probleme

I nemoj slučajno da ste prebacili na one Teen probleme!

Daklem, ovako: Imamo 3 lica, Drug 1, Drug 2 i Riba. Sad, na jednoj žurci oni se upaznaju, drugari sa Ribom, i završi se tako što Drug 1 opali Ribu, na opšte zavoljstvo i odobravanje svih. Nakon nekoliko dana, javlja se Riba, Drugu 2 sa spikom kako joj se zapravo ON, a ne ovaj prvi, sviđa i želi sa njim intimizaciju, vezu isl, dok je s ovim prvim bio samo one night sex. Razume se i Drug 2 gaji slične afinitete ka Ribi. E sad, iz vaše perspektive, jeli prepreka za vezu Dvojke i Ribe to što su se Kec i Riba takoreći javno i opušteno samo kresnuli malo pre?! :confused: (nadam se da je jasna fabula radnje)

Nije nikakva prepreka ukoliko ne zelis neku duzu i bolju vezu sa njom...barem bi kod mene tkao bilo...verovatno bi svi pricali kako ju je tvoj drug opalio za vece, a sad ces i ti, ona bi ispala ku rva, a tesko je biti u vezi sa takozvanom ku rvom...a i realno, ko je yebe, kao joj se svidjas vise od prvog, a sa prvim se kresne, pa ja bih je kresnuo i oterao u p. m. kao i prvi!

Kakva prepreka?
Tako sam i ja-necu da budem sa njim,svidja se mojoj drugarici peto koleno.
Necu da budem sa njim,moja najbolja drugarica se lozila na njega pre tri godine.
Necu da budem sa njim zato sto...II ko mi onda ostane?
***,mali grad snizava kriterijume i moralna nacela jelte

tako da ne budi pickica

Kakva prepreka?
Tako sam i ja-necu da budem sa njim,svidja se mojoj drugarici peto koleno.
Necu da budem sa njim,moja najbolja drugarica se lozila na njega pre tri godine.
Necu da budem sa njim zato sto...II ko mi onda ostane?
***,mali grad snizava kriterijume i moralna nacela jelte

tako da ne budi pickica
Dodzi u veci . :per:
Odlazak U Grad

Uzela je svoje stvari, strpala u kofer,
tamo dole na stanici ceko je sofer.
Imala je s matorcima uvek samo svadje,
ukrala im nesto para, tek da joj se nadje.
Po korzou iste face besmisleno kruze,
subotom i nedeljom je ostajala duze.
Kuci su je kad zakasni tukli kao stoku,
bila im je crna ovca, svima trn u oku.
Volela je svoje tajne za sebe da cuva,
ni Bog sveti nije znao sta se u njoj kuva.
Nije htela nista nikome da keze,
milicija i rodjaci, svi ce da je traze,
Od straha drhti ko prut,
sendvic da zavara glad,
tri cigarete usput
- u grad.
Steze oznojen dlan.
morala je kad - tad,
ona ostvaruje san
- u grad.
:mrgreen:

Back