- Poruka
- 48.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde može da se gleda?počeo fear
Strand je najgori
gdeeeee ?Jel to pocela i druga sezona TWD: World Beyond?
gde može da se gleda?
Preminuo glumac iz serije "The Walking Dead"
Glumac Moses Džej Mozli, najpoznatiji po ulozi u seriji "The Walking Dead", preminuo je u 31. godini, javlja TMZ.
Moses je pronađen mrtav u Stokbridžu, gradu u Džordžiji. Pronađen je s prostrelnom ranom, a okolnosti njegove smrti još uvek se istražuju.
Njegovi rođaci rekli su da sa glumcem nisu bili u kontaktu od 23. januara, a u sredu su policiji prijavili njegov nestanak.
Ko gleda seriju zna ga
Pogledajte prilog 1095082
Snimaju se filmovi i jos dve dodatne serije. U jednoj ce biti Deril i Kerol, u drugoj Negan i Megi. Tako da ce prica prakticno biti nastavljena kroz te serije, prosiruju univerzum. Ko zna, mozda ih na kraju sve zalepe za Fear The Walking Dead.Ne kapiram.
Zašto je ovo poslednja sezona?
Bukvalno su ZNAČAJNO proširili svet i načeli ogromne teme.
I...gase seriju?
Posle toliko vremena počela je ponovo da mi se dosta sviđa (zaista) i sad kad su je učinili većom nego ikada, oni gase seriju i to pre najavljivanog objedinjavanja skupa sa Fear-om?
Snimaju se filmovi i jos dve dodatne serije. U jednoj ce biti Deril i Kerol, u drugoj Negan i Megi. Tako da ce prica prakticno biti nastavljena kroz te serije, prosiruju univerzum. Ko zna, mozda ih na kraju sve zalepe za Fear The Walking Dead.
Ovo nisam još krenuo da gledam. Jel nešto smešno kratko, tipa par minuta poput onog Fear the walking dead: flight 462, ili je nešto ozbiljnije?Ne zaboravi da je još jedna serija upravo krenula; Fear spinoff "Dead in The Water".
41 minut. 6 malih epizoda spojenih u jednu veliku.Ovo nisam još krenuo da gledam. Jel nešto smešno kratko, tipa par minuta poput onog Fear the walking dead: flight 462, ili je nešto ozbiljnije?
Eh, bolesti. Spinof od spinofa. Kontam da je još veće njesra.Ne zaboravi da je još jedna serija upravo krenula; Fear spinoff "Dead in The Water".
Glavna serija, a i FTWD su mi stvarno ok, ali ovi spinoffovi me nerviraju i stvaraju zbrku u glavi da vise ne znam sta pratimEh, bolesti. Spinof od spinofa. Kontam da je još veće njesra.