Walking dead - Hodajući mrtvaci

Walking_dead_3_deer.jpg

Citam na nekom sajtu malopre, izgleda da Morganov prelazak u fear the walking dead nece biti neki flashback, tj. nesto od ranije, vec ce da ode kad se zavrsi rat sa Neganom, pa ce tako da upozna Madison itd... I na taj nacin najverovatnije zavrsava sa ucescem u TWD. A koliko vidim, pitanje je koliko ce i Megi da ostane...

Sto Megi. Sta njoj fali. U stripu i dalje vodi Hilltop. Ima aferu sa Danteom. Sofija to otkrije pa joj napravi scenu. Karl i Sofija ce izgleda da se smuvaju. Nema ih vise u seriji, ali eto desava se nesto i sa njima. Ostatak ekipe u Komonveltu nailazi na prve sukobe i spletke, cak i otvoreni fajt Princeze (novi lik nema ga u seriji) sa obezbedjenjem, Mishone za malo da potegne sablju i da ode sve u persun.

Ovde mi se cini da ce da preskoce citav epski fajt sa Saptacima i da idu pravo na Komonvelt. Ona zena u belom koja pravi prvi kontakt, poverenje, levo-desno, poklanja im hranu, pa helikopter koji prelece... Sve to vuce na Komonvelt mada se u stripu sve desava potpuno drugacije.

Komonvelt je grad sa satelitima koji okuplja 50k stanovnika. Prava civilizacija, sa kojom nasa ekipa uspostavlja prvi kontakt.

Sto Megi. Sta njoj fali. U stripu i dalje vodi Hilltop. Ima aferu sa Danteom. Sofija to otkrije pa joj napravi scenu. Karl i Sofija ce izgleda da se smuvaju. Nema ih vise u seriji, ali eto desava se nesto i sa njima. Ostatak ekipe u Komonveltu nailazi na prve sukobe i spletke, cak i otvoreni fajt Princeze (novi lik nema ga u seriji) sa obezbedjenjem, Mishone za malo da potegne sablju i da ode sve u persun.

Ovde mi se cini da ce da preskoce citav epski fajt sa Saptacima i da idu pravo na Komonvelt. Ona zena u belom koja pravi prvi kontakt, poverenje, levo-desno, poklanja im hranu, pa helikopter koji prelece... Sve to vuce na Komonvelt mada se u stripu sve desava potpuno drugacije.

Komonvelt je grad sa satelitima koji okuplja 50k stanovnika. Prava civilizacija, sa kojom nasa ekipa uspostavlja prvi kontakt.

Pa dosta portala na Webu dovodi u pitanje opstanak Megi. Navode da joj je ugovor istekao, i da jos uvek nije potpisala novi. Valjda trazi da bude placena kao Rick i Deril, a dobija ponude i za druge serije.

To je onda druga prica. Ako dobije ponudu kao Sasha da ide u Star Trek i da se obezbedi do kraja zivota to je ok.

Mada Lauren nije imala bas mnogo srece sa serijama do TWD, iako je bila odlicna. Glumila je u najbolje vreme Supernaturala, a onda su skenjali i nju i Katie Cassidy i upropastili narednih 5 sezona. A slicno je bilo i u The Vampire Diaries. Mislim da je bolje da ostane na sigurnom.

Citam na nekom sajtu malopre, izgleda da Morganov prelazak u fear the walking dead nece biti neki flashback, tj. nesto od ranije, vec ce da ode kad se zavrsi rat sa Neganom, pa ce tako da upozna Madison itd... I na taj nacin najverovatnije zavrsava sa ucescem u TWD. A koliko vidim, pitanje je koliko ce i Megi da ostane...

kako morgan prelazi u ftwd kad je to prikvel vokin deda?
inače, očajna sezona a finale čista nula
bar sam crko od smeha kad se eugene ispovraćo po onoj kobili

Meni je ok sto je Nigan ostavljen u zivotu, najzanimljiviji negativac citave serije i bila bi greota da tek tako nema vise njegovog humora i doskocica. Judzin sa onim mecima najbolji momenat a i ono kad oni iz sume bacaju molotovljeve. Mnogi predvidjaju da ce sad Megi biti negativac i okrenuti se protiv Rika al kontam da ce samo zeleti Nigana da rokne.

Poslednja izmena:
i meni je pregotivan al džaba to ako nema smisla da ga ostave u životu a nema
i njemu su skroz uništili lik, ej, monstrum koji nako ladnokrvno palicom ubije glena i onog drugog sad odjednom se rasplače kad mu njegov krvni neprijatelj pomene njegovog pokojnog sina HAHA šta koj **** nidje veze,da se obesi kuj je piso scenarijo
da ne pishem ostale alogične patetične nebuloze,trebalo bi mi pet sati a ne pada mi na pamet da trosim na ovo smeće

Meni je ok sto je Nigan ostavljen u zivotu, najzanimljiviji negativac citave serije i bila bi greota da tek tako nema vise njegovog humora i doskocica. Judzin sa onim mecima najbolji momenat a i ono kad oni iz sume bacaju molotovljeve. Mnogi predvidjaju da ce sad Megi biti negativac i okrenuti se protiv Rika al kontam da ce samo zeleti Nigana da rokne.

Megi i Deril :lol:

I treba...ona patetika u Karlovu "slavu", mislim što je mnogo mnogo je.....

Nego gde Megi i Deril nađoše Isusa mirotvorca za družinu? :think:

Utupili su ga na kraju. Nigan i u stripu ostaje u zivotu, tako da to nije problem, ali nisam bas odusevljen krajem sezone. Dosta stvari je ostalo nedoreceno. Ekipa iz verovatno Komonvelta, helikopter ostali neobjasnjeni... A onda na kraju krdo, kao da se vracaju na strip i Saptace koje sam ocekivao da preskoce. Sad Boga pitaj sta ce biti u sledecoj sezoni. Mozda spoje sve u jedan spicvajz.

Back