Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:E da, sve ovako kao sto Inco kaze...
dejo:Gazdarica:E da, sve ovako kao sto Inco kaze...
slozio bih se samo djelimicno jer je i alkohol legalizovan a pogledajte koliko ima alkoholicara!!!!
Gazdarica:A nekima kao meni, dosade opijati, pa sami batale sve to...![]()
![]()
![]()
Incognito:Gazdarica:A nekima kao meni, dosade opijati, pa sami batale sve to...![]()
![]()
![]()
Takodjerops:
savannah:ovde (ch) je dozvoljeno pusenje trave...
znate to sigurno...
odes do prodavnice fino, i kupis...mozes "gotovu", a mozes i "pelcer" pa da sadis na balkonu...ma sta zelis...
ali zato svi duvaju odreda.
i mladji i stariji...
idem vozom na posao nekad, i izadjem ljudi i ja naduvana, puse u kupeu...ujutru rano, klinci dok idu u skolu...tz tz tz
ne znam.
ja ne volim. i nisam nikad probala...
svakom svoje. meni ne treba....(jos uvek)
dejo:savannah:ovde (ch) je dozvoljeno pusenje trave...
znate to sigurno...
odes do prodavnice fino, i kupis...mozes "gotovu", a mozes i "pelcer" pa da sadis na balkonu...ma sta zelis...
i mladji i stariji...
idem vozom na posao nekad, i izadjem ljudi i ja naduvana, puse u kupeu...ujutru rano, klinci dok idu u skolu...tz tz tz
ne znam.
nisi probala :shock: :shock: :shock:
znas kako kazu: u životu treba sve probati![]()
![]()
![]()
savannah:dejo:savannah:ovde (ch) je dozvoljeno pusenje trave...
znate to sigurno...
i mladji i stariji...
ne znam.
![]()
![]()
sta mi se becis)))
nisam...
eto...sad sam jos i zaostala
buhaahahhhahaaaa
dejo:savannah:dejo:savannah:ovde (ch) je dozvoljeno pusenje trave...
znate to sigurno...
i mladji i stariji...
ne znam.
![]()
![]()
sta mi se becis)))
nisam...
eto...sad sam jos i zaostala
buhaahahhhahaaaa
nemoj se ljutiti samo kazem da u zivotu treba sve probati i onda odluciti sta valja a sta ne valja
p.s. to ne znaci da vutra valja![]()
![]()
![]()
Incognito:Ma svaka tebi cast kad mozes odoleti okolini![]()
Gazdarica:Ehehe, a da osnujemo drustvo bivsih narkomana, pa pokrenemo kampanju za legalizaciju marihuane, ali i edukaciju mladih kako da je konzumiraju, a da ne probaju nista jace...![]()
e ovo je još bolje!!!!!!! super idejaIncognito:Ko ono rece 'alkoholom protiv droga'...
Bolje: 'Seksom protiv droga - Lepse je, a ne skodi!' ... E ovo cu poslati ministarstvu, majke mi :wink:
Poz.
ne zaboravi kooooondooooooomeeeeeeeeeIncognito:Ko ono rece 'alkoholom protiv droga'...
Bolje: 'Seksom protiv droga - Lepse je, a ne skodi!' ... E ovo cu poslati ministarstvu, majke mi :wink:
Poz.
Incognito:Moze da se zove:
Partija
Iskrenih,
Časnih
Konzumenta
Alkohola
![]()
![]()
![]()