vutra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... pa zato sto sam programer, a dizajn/ilustracija su mi samo hobiji kojima se bavim samo u retkim trenutcima inspiracije... A mogu da programiram u (najverovatnije) svakom skript ili programskom jeziku za koji si ti cula :P

A sajt mi ne radi od kako mi je crko dedicated server u engleskoj, i evo ima mesec dana ne mogu da ga srede majmuni... i za to ja njima dajem £150 mesecno... :(

A i onako sam sajt zatvorio pre dve godine, pa ne bi videla nista sem splash-page-a ( slican wallpaper-u: http://www.site4view.com/aleksandar/tmp/spheres_1280x1024.jpg (ako ti je manja rezolucija, mogu ti okaciti i druge verzije) )... Ma vise mi sajt nije potreban... vec sam se probio, pa sad radim 'na ime'... Ima dobrih godinu-dve od kako me niko nije pitao za portfolio/cv, vec samo 'kol'ko para?' :lol:

baah...

Poz.

Incognito:
... pa zato sto sam programer, a dizajn/ilustracija su mi samo hobiji kojima se bavim samo u retkim trenutcima inspiracije... A mogu da programiram u (najverovatnije) svakom skript ili programskom jeziku za koji si ti cula :P

A sajt mi ne radi od kako mi je crko dedicated server u engleskoj, i evo ima mesec dana ne mogu da ga srede majmuni... i za to ja njima dajem £150 mesecno... :(

A i onako sam sajt zatvorio pre dve godine, pa ne bi videla nista sem splash-page-a ( slican wallpaper-u: http://www.site4view.com/aleksandar/tmp/spheres_1280x1024.jpg (ako ti je manja rezolucija, mogu ti okaciti i druge verzije) )... Ma vise mi sajt nije potreban... vec sam se probio, pa sad radim 'na ime'... Ima dobrih godinu-dve od kako me niko nije pitao za portfolio/cv, vec samo 'kol'ko para?' :lol:

baah...

Poz.

aha.
verujem ti za programske jezike ;)
ali ovde je bas frka...
vec dve godine smo se preusmerili(od asp) na cold fusion.
i sad tip dao otkaz (ma situacija u pm ovde)
za 2 nedelje smo imali samo jednog koji je dolazio povodom otkaza, a radio je samo asp...
kao "mogu ja i da naucim cf"
i sad...ca. 50 hp sa svim mogucim cms-ovim i ostalom dinamikom...treba neko da odrzava.
i stvarno sam te pitala...ako imas tenzija na zapad ;)
mozda moze nesto i da se smuva...
a ja kao obicni art director...pokusavam da ne mislim na trenutnu situaciju, i iznalazim sebi posao preko posla...

a fino je kad se stigne do tog stadijuma, kad ti ne trebaju "preporuke"...
i jos lepse, kad ima ko da ti plati:)
jel si kao freelancer ili negde u firmi nekoj...?

Incognito:

baah...

Poz.

ah da, splash je ok (mogu ja i save as...;)

Prvo rec o ASP-u i CF-u... Ne znam zasto ste menjali jezik... JEDINI gori skript jezik od ASP-a je CF...

A CF moze da nauci svako ko je ikad video neki markup jezik (HTML, XML etc.)... Imas reference i manual, i nista vise ti za njega ne treba (sem malo vremena dok procitas sve to)...

Sto se tenzija na zapad tice, imam ih od kako znam za sebe... no, mene evo par godina kara vojska i to zesce, te je to jedini razlog zasto se jos nisam odselio... A sto se CH tice, nemacki znam kol'ko i bata zivojinovic... sto znam iz filmova, znam :lol:

Inace radim i kao freelancer i kao regularno zaposljena osoba za Site4View (radio sam i za List Computers do pre par meseci, dok gazda nije prestao da daje platu), s tim sto radim odavde (telecommute)...

Poz.

dejo:
a da se vratimo malo na temu!!!!!1
znaci da li ste za ili protiv i naravno obrazlozenja :twisted: :twisted: :twisted:

izvini deki :)
ko o cemu baka o kolacima :)))
a izgleda da sam tako i tako uvek - s druge strane
il bedak, il promasim temu :(

ne nismo za travu. :P
a mozda i jesmo u dozvoljenim/nestetnim po zdravlje kolicinama.
pa ko voli nek izvoli.
ko nije siguran dal ce, nek svrati do saltera skoroosnovanog drustva za zastitu za borbu sexom protiv pusenja (ispravno?:)

eto.
ko razume shvatice :)))

savannah:
dejo:
a da se vratimo malo na temu!!!!!1
znaci da li ste za ili protiv i naravno obrazlozenja :twisted: :twisted: :twisted:

izvini deki :)
ko o cemu baka o kolacima :)))
a izgleda da sam tako i tako uvek - s druge strane
il bedak, il promasim temu :(

ne nismo za travu. :P
a mozda i jesmo u dozvoljenim/nestetnim po zdravlje kolicinama.
pa ko voli nek izvoli.
ko nije siguran dal ce, nek svrati do saltera skoroosnovanog drustva za zastitu za borbu sexom protiv pusenja (ispravno?:)

eto.
ko razume shvatice :)))

ma okkk :twisted: :twisted: :twisted:

Incognito:
Prvo rec o ASP-u i CF-u... Ne znam zasto ste menjali jezik... JEDINI gori skript jezik od ASP-a je CF...

A CF moze da nauci svako ko je ikad video neki markup jezik (HTML, XML etc.)... Imas reference i manual, i nista vise ti za njega ne treba (sem malo vremena dok procitas sve to)...

Sto se tenzija na zapad tice, imam ih od kako znam za sebe... no, mene evo par godina kara vojska i to zesce, te je to jedini razlog zasto se jos nisam odselio... A sto se CH tice, nemacki znam kol'ko i bata zivojinovic... sto znam iz filmova, znam :lol:

Inace radim i kao freelancer i kao regularno zaposljena osoba za Site4View (radio sam i za List Computers do pre par meseci, dok gazda nije prestao da daje platu), s tim sto radim odavde (telecommute)...

Poz.

ispalo tako...
dva internet shopa za koje smo tada, davne 2000 kupili licence za po preko 30 000 sfr, neki tip, koji je radio te korekture u asp...bukvano nas DRAO po satu, ali pazi....DRAO...
a onda ispao ovaj, i od tada, sve je on radio u cold fusion.
meni, posteno, izgleda dosta jednostavnije, i pitam se zasto nema vise ljudi na trzistu s tim...
ja radim output...ali ne umem da se pekljam po sql-u i sad najnovije mysql-u...
a imam i druge poslove...i ne pada mi napamet da se zavlacim u sve to....a i vise volim moj ps i id :))))
ma....

a engleski ti ok?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back