Vulgarnost u seksu

Avo vole intimu. Tu je error. Pitanje intime je pitanje razumevanja. Ako me pitas da li sam sposoban da razumem,. Pa onda ne bih spavao sa toliko zena, kad i sama tako inteligentna i promucrna kapiras da je zenama prduslov za odnos- razumevanje.
A tu je momenat tvog pitanja i mozda moje igre. Stvar razumevanja.
Vidis, analiziras me, cak i racionalno, ali i "zenski" ideoloski kroz to-seksualan muskarac kome smeta to da se emocionalno spoji sa zenskom osobom.
Erotski arhetip. Zena koju privlaci emocionalno nepristupacan muskarac i kojeg nankraju osvoji. Paradoks, jer onda i kada bi ga osvojila, izgubila bi taj momenat u sebi. Vecina. To je prag izmedju fascinacije i iskrene ljubavi, iako ne volim taj izraz ljubav, jer je zamazana raznim laznim definicijama. I tu je momenat inhibicije. Biti sposobna da zavolis coveka ne fascinaciju ili projekat koji te pomera i motivise. Tu je i taj prag ka daljnjem razvoju-emocionalnom.
Dakle ako me pitas da li mi smetaju emocionalne zene, moj odgovor je da mi smetaju zrele fizicki ali emocionalno infantilne zene. Barem u mojoj relaciji sa njima i seksualnom potrebom. Moral je nadgradnja na sve to. U protivnom, ne smaraj emocijama.
Ima smisla?

Не мисли мда ти смета да се спојиш емотивно, то би било банализовање у мом размишљању, па ево сценариј како ја видим тебе:

женска верзија тебе би била веома женствена, заводљива, његована, јако интелектуална, и физички теби привлачна ...
требала би да воли сес, да је отворена ту...и то је све могуће наћи.

Али је проблем што она има емоције, и ту наступе неки "женски" нелогични моменти...да не кажем "женска логика"...

Она би да је ти тако прихватиш и разумијеш, умириш итд. И онда наступају њена очекивања, што ти сматраш да није твој задатак, већ њен да себе уразуми...
Али стрпљење ти је ограничено, и и онда се нервираш, то ти зовеш емоционално инфатилна...и лакше је онда отићи тамо некој другој него њу са њеним емоцијама мирити и учити је рацију...

Јел?

Не мисли мда ти смета да се спојиш емотивно, то би било банализовање у мом размишљању, па ево сценариј како ја видим тебе:

женска верзија тебе би била веома женствена, заводљива, његована, јако интелектуална, и физички теби привлачна ...
требала би да воли сес, да је отворена ту...и то је све могуће наћи.

Али је проблем што она има емоције, и ту наступе неки "женски" нелогични моменти...да не кажем "женска логика"...

Она би да је ти тако прихватиш и разумијеш, умириш итд. И онда наступају њена очекивања, што ти сматраш да није твој задатак, већ њен да себе уразуми...
Али стрпљење ти је ограничено, и и онда се нервираш, то ти зовеш емоционално инфатилна...и лакше је онда отићи тамо некој другој него њу са њеним емоцијама мирити и учити је рацију...

Јел?
Ne, jer je problem sto kazes : Ona ima emocije.
A ja kazem da ih svi imamo.
Takodje je i za seksualnost. On je seksualan, a ona bi mogla ziveti u ljubavi bez "nagona".

Ne, jer je problem sto kazes : Ona ima emocije.
A ja kazem da ih svi imamo.
Takodje je i za seksualnost. On je seksualan, a ona bi mogla ziveti u ljubavi bez "nagona".
ма какав, сви имају емоције и сви имају потребе...

сада ти мене укалупљујеш погрешно.

Доста ја ово шире гледам, но што си ме схватио.

ма какав, сви имају емоције и сви имају потребе...

сада ти мене укалупљујеш погрешно.

Доста ја ово шире гледам, но што си ме схватио.
Shvatam te onako kalo mi kazes.
Pitala si me za ljubav bez seksa.
Tako i napominjes kako zene imaju emocije. Da to podrazumevamo, bilo bi suvisno napominjati.

мсм да је проблем у умору од женских емоција...
тешко је осјећати љубав када треба да јој понављаш шта ти треба, иако је схватила...
тешко је да је волиш када она понавља неке своеј инфатилне емоционалне потребе које си јој објаснио више пута...

мсм да је проблем у умору од женских емоција...
тешко је осјећати љубав када треба да јој понављаш шта ти треба, иако је схватила...
тешко је да је волиш када она понавља неке своеј инфатилне емоционалне потребе које си јој објаснио више пута...
Znas kako. Zena koja je zesce privucena ka muskarcu ne smara istog tim takvim emocijama i nesigurnoscu. To je vise tipicno za odnose gde je ona s njim zbog nekog kompromisa.

Avo vole intimu. Tu je error. Pitanje intime je pitanje razumevanja. Ako me pitas da li sam sposoban da razumem,. Pa onda ne bih spavao sa toliko zena, kad i sama tako inteligentna i promucrna kapiras da je zenama prduslov za odnos- razumevanje.
A tu je momenat tvog pitanja i mozda moje igre. Stvar razumevanja.
Vidis, analiziras me, cak i racionalno, ali i "zenski" ideoloski kroz to-seksualan muskarac kome smeta to da se emocionalno spoji sa zenskom osobom.
Erotski arhetip.
ово сам ти горе образложила, уопште не размишљам тако.
Zena koju privlaci emocionalno nepristupacan muskarac i kojeg nankraju osvoji. Paradoks, jer onda i kada bi ga osvojila, izgubila bi taj momenat u sebi. Vecina.
па како смо сагласни обоје да мушкарци имају емоције, то значи да жена има проблем са тиме шта је привлачи, а то само значи да је привлачи неко коме она није привлачна.
Мени се то ниакд у животу ниеј десило, може ми само бити занимљив неко коме сам и ја.
Дакле, та жена има озбиљан проблем, по мени.
Треба знати и одустати.
To je prag izmedju fascinacije i iskrene ljubavi, iako ne volim taj izraz ljubav, jer je zamazana raznim laznim definicijama. I tu je momenat inhibicije. Biti sposobna da zavolis coveka ne fascinaciju ili projekat koji te pomera i motivise. Tu je i taj prag ka daljnjem razvoju-emocionalnom.
Па љубав је по мени када некога одлучиш да разумијеш, схватиш, и да мијењаш на себи шта не ваља а том некоме смета...

А вољење слике је заљубљеност, а не љубав.
Dakle ako me pitas da li mi smetaju emocionalne zene, moj odgovor je da mi smetaju zrele fizicki ali emocionalno infantilne zene. Barem u mojoj relaciji sa njima i seksualnom potrebom. Moral je nadgradnja na sve to. U protivnom, ne smaraj emocijama.
Ima smisla?
То сам тако и доживјела ту проблематику

Znas kako. Zena koja je zesce privucena ka muskarcu ne smara istog tim takvim emocijama i nesigurnoscu. To je vise tipicno za odnose gde je ona s njim zbog nekog kompromisa.
ово не разумијем...
по мени, жена смара јер
1. није научила да реагује мудрије, тј. да се самоконтролише, да надвлада рацио емоције
2. говори шта јој фали, треба итд - а што би тражила блискост од лика којег не воли, са којим нешто компензује?

ово не разумијем...
по мени, жена смара јер
1. није научила да реагује мудрије, тј. да се самоконтролише, да надвлада рацио емоције
2. говори шта јој фали, треба итд - а што би тражила блискост од лика којег не воли, са којим нешто компензује?
Vaspitanje.
Za zdrav emocionalni odnos, osoba mora biti tako vaspitana. Od malena. Inace je jako tesko doci dalje.
Inhibicije, religijsko pokrilje, tradicionalno vaspitanje, moderno i td i td i td.
A zivot je drugaciji. Dodje trenutak kada svako shvati da to ne funkcionise tako. To su oni zidovi na koje nalecu. E onda postavljaju pitanja, kako? Daj da se popravljam ali sa ppgresnom osnovom. I to je deo smaranja jer je odgovor na to: moras biti ponovo rodjena.

Vaspitanje.
Za zdrav emocionalni odnos, osoba mora biti tako vaspitana. Od malena. Inace je jako tesko doci dalje.
Inhibicije, religijsko pokrilje, tradicionalno vaspitanje, moderno i td i td i td.
A zivot je drugaciji. Dodje trenutak kada svako shvati da to ne funkcionise tako. To su oni zidovi na koje nalecu. E onda postavljaju pitanja, kako? Daj da se popravljam ali sa ppgresnom osnovom. I to je deo smaranja jer je odgovor na to: moras biti ponovo rodjena.
Па не мислим тако, вјерујем да сигурно постоје промјене, знам по себи.
Није лако, захтијева много времена, али напредујем

Поново да се родим не могу, али нећу ни да одустанем од себе и квалитетнијег живота

Па не мислим тако, вјерујем да сигурно постоје промјене, знам по себи.
Није лако, захтијева много времена, али напредујем

Поново да се родим не могу, али нећу ни да одустанем од себе и квалитетнијег живота
Ceka te puno ludila. To znas?

Gde si sada zaista? Pritisje ili predmirje?
предмирје

Али питање је баш одлично.
Само себе доста изгубих у том свом проналажењу, и лудилу...и сад себе обнављам, то је једини минус и ту ми је жао...
Могла бих ти и објаснити, разумио би одлично.

Јеси ли ти у миру сада?

предмирје

Али питање је баш одлично.
Само себе доста изгубих у том свом проналажењу, и лудилу...и сад себе обнављам, то је једини минус и ту ми је жао...
Могла бих ти и објаснити, разумио би одлично.

Јеси ли ти у миру сада?
Pa onda to zvuci na pritisje. Skupljanje energije i odmor. Predmirje bi bio balans. Ekvilibrijum.

Ups 3 i 3. Zanocih.moram na lalanje.
Ljubopitljiva, visprpena i inicijalna osobo. Procitacu sutra jos jednom ovo tvoje, da nisam propustio nesto u ovim kasnim satima.
Оки.
Важи, а ја сам сада дошла до тога да бих те нешто приупитала...али не умијем ни питање да дефинишем ваљано (зато ми то и јесте нека блокада, проблем)
Навео си ме на то пошто си поставио одлична питања, видим да имаш много самопознања

Back