Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
..linda, vide li ti ovo.? ..ccc..
![]()
Nekulturno je zavadjati ljude , radi malo zabave ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..linda, vide li ti ovo.? ..ccc..
![]()

(kao da ga neko pita i tera da bude), vugarno je kada komentarise drugarice svoje devojke u drustvu, puse gde i kada im padne na um, ponasaju se kao dripci u stilu "kakav sam frajer, sa kakvim sam ja ribama bio i moje omiljeno jel znas ti ko sam ja

. Toliko sujete u muskom rodu u danasnje vreme. Bas pre neki dan u Esprit radnji razgledam robu kad ulazi neka cura i prodavac (btw osrednji vepar) se razdere "jaoj koliko si se ugojila" na sta cura kaze "pa dobro jesam malo" a vepar odgovara "sta dobro smrsaj..."
, malo je reci da je devojka pocrvenela. Vulgarno je kada nam se devojke oblace i ophode kao izbegle iz bordela, mada takve su najcesce klinke pa im oprastam, period isprobavanja i trazenja sebe pa mi ne smeta. Vulgaran mi je nas TV program, onaj Velja Ilic, ma svi politicari su mi vugarni posebno njihovi dueli, citav Pink na celu sa vulgarnim emisijama i voditeljkama, vulgaran je nacin na koji sedi Rada Radenovic, podboci se i izbaci sve sta ima u prvi plan, vugarno je kako Sanja Marinkovic pipka kosu sve vreme dok vodi emisiju i smeje se nekim tako visokim glasom ( a ja se pitam kako mi ne smeta glas Tanje Peternek a smeta mi Sanjin ), sigurna sam da ima jos puno toga vugarnog na TV-u ali ja bas nesto i ne gledam pa ne mogu sve da nabrojim. Ah da, vulgarno je kada krenu da govore kako je Jelena Jankovic ruzna a Ana je lepa pa jos kada kazu "nasa najlepsa teniserka" a ima ih dve
, bas nekako nefer. Uh nisam sigurna da sam nabrojala vulgarno ponasanje ili degutantno ali meni je to skoro pa isto.....linda, vide li ti ovo.? ..ccc..
![]()

Razlikujem vulgarno ponasanje i prostacki mentalitet. Ovo drugo je izlecivo, mozda. Ovo drugo nazalost - NE!![]()

..vulgarna mi je prerana i preterana i nichim izazvana intimizacija, evo i dva veka kasnije..
..vulgarna mi je i svaka neprikladnost posle punoletstva..
..u tonu, izboru rechi, oblachenju, stavu neprilagodjenom situaciji, mestu, vremenu..
..ochiglednije primere, kao i manjak vaspitanja necu konkretno navoditi,
poshto mislim da se podrazumevaju..
Vulagarno = jezim se od zena koje ...
Pricaju i kad ih nista ne pitas.
Pricaju o pikantnim detaljima svoje intime sa tobom kad te prvi put vide...
Ponasaju se kao da su bogom dane a jedva natucnu po koju prostoprosirenu.
Imaju obicaj da ti objasnjavaju stvari ...sa sve početkom recenice ..."Ček, ja da ti kazem... "
Osecam se lose i sramota me je da stojim pored svake zene koja od sebe pravi strasilo.
Mislim da je vulgarno jednako sto i preterano....previse svega na sebi to je vulgarno.
Premalo svega na sebi i to je vulgarno.
Ne volim da vidim da zena pusi na ulici sta vise smeta mi , al dvojni standardi mi rade kad to moje drugarice cine, iako uvek imam potrebu da im kazem da bace to iz ruke dok hodaju ulicom.
Nekulturni su mi svi , bez izuzetka , koj prekidaju ljude u sred recenice ( i jato radim , opominjite me !!! )
Koji ne slusaju sta im govoris ....
Koji se podsmevaju drugima izvrgavajuci ih javno ruglu.
Al preko svega ovoga navedenom bi i presla, al kad cujem da neko sebe velica tako sto umanjuje drugog - tu dobijam poriv da ubijem ...i to je za mene vrhunac nekulture i vulgarnosti....
FUJ !
Па и ја сад баш размишљам шта у ствари пдоразумевам под вугларним....и схватам да ја то изједначавам са непристојим, некултурним....
Али, не слажем се да се ''зна'' какве су то особе, зато што нам се појмови о томе разликују, свима...![]()
за мене је вулгарно пнашање---неприкладно усмерена сексуална енергија типа псовање, хватање за дупе (своје или туђе) и неприкладно облачење
To bi objasnilo zašto u istoj situaciji neko jeste, a neko nije vulgaran (bar meni)...
Ovo je baš zanimljivo. Možda je svaki vid vulgranosti baš to - neprikladno usmerena seksualna energija?To bi objasnilo zašto u istoj situaciji neko jeste, a neko nije vulgaran (bar meni)...

(al ne zbog svega navedenog)
Potpisujem
ja to nekako definišem -svako zavirivanje u tuđ tanjir, novčanik i krevet je vulgarno...

Vulgarno mi je kad neko kaže "zapišavanje", umesto "mokrenje",
kad tvrdi za nekog ko najnormalnije razmenjuje nežnosti sa partnerom
da se "cmače i bali".
I još štošta.

Vulgarno je kad nekog gledaš dok mokri,
ili u njega piljiš dok razmenjuje emotivni naboj sa svojom partnerkom, a posle se praviš da ga ne poznaješ.