Vulgarne ili lepe?

pazi kad ne vidimo ni kako su se obukle ali su vulgarne i grozne
znas kako ce da izgledaju,kad se nagnu dekolte im bude ko plisirana suknja,vidjala sam neke retke primerke starijih zena koje su preterivale sa solarijumom
Istina, ja uopste nisam registrovala garderobu. Ova desna je da se uplasis. :sad2: Ko to ebe?
Vidjala sam i ja, uzas svih uzasa. Nikada nisam isla nesto mnogo u solarijum ali tada sam prestala skroz. Sta pocrnim na suncu ovako u usput (pod zastitnim faktorom) pocrnim i cao. Ko kaze da bela put nije lepa?! Ne pada mi na pamet da ubrzavam stvaranje bora i da unistavam kozu.

Istina, ja uopste nisam registrovala garderobu. Ova desna je da se uplasis. :sad2: Ko to ebe?
Vidjala sam i ja, uzas svih uzasa. Nikada nisam isla nesto mnogo u solarijum ali tada sam prestala skroz. Sta pocrnim na suncu ovako u usput (pod zastitnim faktorom) pocrnim i cao. Ko kaze da bela put nije lepa?! Ne pada mi na pamet da ubrzavam stvaranje bora i da unistavam kozu.

Molila bih te da ovakve komentare više ne daješ. Ok, devojka ti se ne dopada i meni deluje ko prepečena šnicla ali to ne znači da ne postoje oni kojima je privlačna. Jer ma koliko svi mi verovali za sebe da smo divni, slatki, privlačni, uvek se može naći neko ko će, kao ti malopre, pitati "A ko to...?":)

Molila bih te da ovakve komentare više ne daješ. Ok, devojka ti se ne dopada i meni deluje ko prepečena šnicla ali to ne znači da ne postoje oni kojima je privlačna. Jer ma koliko svi mi verovali za sebe da smo divni, slatki, privlačni, uvek se može naći neko ko će, kao ti malopre, pitati "A ko to...?":)
bravo bravo svaka cast i dodao bih da neko u sebi vidi nesto lepo u cemu ukorenjuje autoritet a drugi to smatra skupinom frustracija i lecenjem kompleksa.
znaci tolerisite razlicitnosti budimo ljudi !

pa nisam di dzej na splavovima, missim ajmo ruke gore na bitu di dzej shone i tako to :)))
to mi je hobi, imam ja svoj posao :)
nego smijeshno mi kad se vozim u kolima pa chujem reklamu za neke ivente, reklamiraju me ko ekrema, gospodin brusilica na gramofonima )))))

Sada sam bila na kafi i bas sam posebno obratila paznju na devojke/zene koje prolaze. Retke su one premrsave, predebele, izoblicenih lica i tupih pogleda. Svaka treca "vau". Neke ukusnije, neke manje lepo obucene, ali lepe, zdrave,...- pojave. I momci. Visoki, pravi, ramena siroka, zdravi osmesi,... ( A mlade tate (i deca :))...:heart:)
A onda nagrnu ovi turisti sto krstare Dunavom i stvarno te uvere da nisi pristrasan kada pricas o svojima. Jesmo lepi.
Hm , ko li finansira tu lepotu , sigurno nije od branja kukuruza.

Back