Vuletić: Ako patrijarh Porfirije voli spiskove, neka sastavi spisak pedofila i korumpiranih popova

posle kazu crkva se ne mesa u drustveno uredjenje

a zele da vrse indoktrinaciju maloletne dece

nek organizuju nastavu u crkvama , pa nek planiraju kako god zele , al da drzava kontrolise dal se ne kvari psiholoski razvoj dece
ma stalo.mi je do tog jednog predmeta umesto da osnuju svoje pravoslavne skole kao sto se ima u zagrebu..

ma stalo.mi je do tog jednog predmeta umesto da osnuju svoje pravoslavne skole kao sto se ima u zagrebu..
vise posla a manje klijenata

vidis da pritiskaju da bas svako dete treba da ide na *veronauku*

i bilo je popularno jedno vreme , recimo kod mog deteta samo 7 islo na gradjansko , oko 23 na veronauku

roditelji pod utiskom mode slali decu , drago mi je sto su se opametili

vise posla a manje klijenata

vidis da pritiskaju da bas svako dete treba da ide na *veronauku*

i bilo je popularno jedno vreme , recimo kod mog deteta samo 7 islo na gradjansko , oko 23 na veronauku

roditelji pod utiskom mode slali decu , drago mi je sto su se opametili
I ja mislim da joj nije mesto u drzavnim skolama al sam sigurna kad bi se osnovale osnovne i gimnazije pravoslavne da bi bila navaljotka..

Aко Вучетић воли спискове, нека напише нешто о томе зашто правосуђе не функционише. Спискове прави суд и правосуђе а не патријарх.
Или макар за утеху нека направи списак политичара који имају полне односе са малолетницама на бунга-вунга журкама за које су очигледно сви знали.
Или макар оних који живе у Београду а извлаче паре од државе за путне трошкове.

Nije ti ovo dobra prica! Nije crkva na vlasti niti vrsi vlast. Kakvi korumirani popovi ,sta mogu da budu korumpirani kad svete vodicu po kucama pa uzimaju neku kintu. Bez veze prava vlast je kod politike a korumpirani su policajci ,politicari ,Kada bi morali na poligraf sa pitanjem da le ste ikada izeli novac ili protivuslu u svom radu ni JEDAN ne bi prosao ,Nema policajca koji se nije okoristio svojim poslom.

Nije ti ovo dobra prica! Nije crkva na vlasti niti vrsi vlast. Kakvi korumirani popovi ,sta mogu da budu korumpirani kad svete vodicu po kucama pa uzimaju neku kintu. Bez veze prava vlast je kod politike a korumpirani su policajci ,politicari ,Kada bi morali na poligraf sa pitanjem da le ste ikada izeli novac ili protivuslu u svom radu ni JEDAN ne bi prosao ,Nema policajca koji se nije okoristio svojim poslom.
Mogu popovi da yzimaju pare ne mogu da odbiju za ra opera svete vodixe krstenja al te pare bi trebale ici u zajednicku kasu ni dinar ne sme u svoj dzep a niko ga nece snimat dal ce da sakrije ili ce da preda novac y casu..savest njegova ce mu sudit pravicno kad dodje vreme..

Претерао си.
Ima kod nas gore kod Konjicke skole ,Visa skola za unutrasnje poslove, To ti je taj kadar pandura inspektora koji posle zavrsi jos godinu dve,satro faks i budu ti koji vode policiju u Srbiji. Dosta mojih skolskih drugara je otislo tamo,neki su bili primljeni odmah deca policajaca a neki su morali da rode mecku da bi ih primili ali koga nisu hteli nasli bi mu neku srcanu manu ,deformaciju kicme trte mrte. E sad kada se dohvate uniforme ,kada zamude to su skor drugi ljudi. Ono najgore kod nas ,sad cu da vam hebem kevu sad sam vlast. Moj komsija u zivotu kupio cigare nije osim kada ode na more pa potrosi one dozvoljene boksove odavde. Znaci sve fraj zato sto je policija ,moze da mi zatreba .Eto jedan mali primer korupcije.

Ima kod nas gore kod Konjicke skole ,Visa skola za unutrasnje poslove, To ti je taj kadar pandura inspektora koji posle zavrsi jos godinu dve,satro faks i budu ti koji vode policiju u Srbiji. Dosta mojih skolskih drugara je otislo tamo,neki su bili primljeni odmah deca policajaca a neki su morali da rode mecku da bi ih primili ali koga nisu hteli nasli bi mu neku srcanu manu ,deformaciju kicme trte mrte. E sad kada se dohvate uniforme ,kada zamude to su skor drugi ljudi. Ono najgore kod nas ,sad cu da vam hebem kevu sad sam vlast. Moj komsija u zivotu kupio cigare nije osim kada ode na more pa potrosi one dozvoljene boksove odavde. Znaci sve fraj zato sto je policija ,moze da mi zatreba .Eto jedan mali primer korupcije.
Генерализујеш превише. Корупције има али немој претеривати. Кад су ме наватали на пешачком (давнијех дана) кад није било попуста већ је цена била 5000 динара, ма ни да чује за попуст, ја као хајде немојте, студирам, ово оно...
Ма какви, ребне казну па се ти чеши.
Опет не вреди генерализовати, једино да радиш као инспектор у мупу једно 20 година па да ти верујем. Овако, немамо ми довољно информација за нека велика закључивања.

posle kazu crkva se ne mesa u drustveno uredjenje

a zele da vrse indoktrinaciju maloletne dece

nek organizuju nastavu u crkvama , pa nek planiraju kako god zele , al da drzava kontrolise dal se ne kvari psiholoski razvoj dece
Mи би смо да се позивамо на законе у свету само кад нам требају.
Па у свету постоји верска настава и нико на то не гледа као на нешто необично.
То што се теби не свиђа верска настава то је у реду, коме се не допада нека је не бира.
Подсетио бих те да у периоду између првог и другог светског рата је верска настава била обавезна. Као српски или математика.
Бирања није било.
И то ником није сметало да после постане комуниста.
Па ако у време између два рата када је радио био у зачетку, а телевизије није било и новине су били главно средство информисања... Када тада људи нису били индоктринирани од стране обавезне веронауке, ти ми причаш да сада у време када свака новина пише против СПЦ, и свака друга кућа има интернет, да су сада деца индоктринирана ?
Али нпр ја могу да кажем да хомосексуалци држе све медије и да врше прикривање својих информација и да врше цензуру у медијима, што је посебна тема. Где су ту људска права ? Нигде.

Back