- Poruka
- 4.277
TUŽNA SLIKA HRVATA I HRVATSKE: Grizli se zbog karanfila, naguravali zbog kapa i majica, tukli se zbog porcije graha...
http://www.aktual.hr/clanak/hrvatsk...og-kapa-i-majica-tukli-se-zbog-porcije-graha-
![]()
što vise graha,manje uvozimo gasa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TUŽNA SLIKA HRVATA I HRVATSKE: Grizli se zbog karanfila, naguravali zbog kapa i majica, tukli se zbog porcije graha...
http://www.aktual.hr/clanak/hrvatsk...og-kapa-i-majica-tukli-se-zbog-porcije-graha-
![]()

oprosti sinek u novijoj pocijesti recimo 90tih mi smo postali država prije od Vas mozete zahvaliti Crnogorcima sto ste postali država![]()
TUŽNA SLIKA HRVATA I HRVATSKE:
Bice sta mora da bude. Iskreno se nadam da ce Hrvatska i Srbija u tim novim okolnostima, skolopiti dobar deal i podeliti BIH jednom za svagda! To je najlakse resenje....
a druga strana medalje je pomaganje robovskog rada u Kini,ili srbe nece da rade nesto tu ne štima![]()
E sinek, sinek ... upravo si potvrdio da je istorija za tebe počela pre 20-tak godina ... a pre toga je bila baba-roga i vladao je Baš-Čelik ....
Nažalost, tebi je pučka kuhinja nedostižni standard.
Šteta, jer tamo gladni mogu jesti.

Ihhh, sad i ti, ko danas voli da radi? Rad je moranje, nema tu nista lepo i zanimljivo, osim ako nisi neki umetnik koji je spojio lepo i korisno. Sve ostalo je rutina, automatizam i dosada!
Vazno da je vama pucka kuhinja pojam za standard![]()

ebe nas se za acu karađorđevića... ni makedonci ga nisu nešto "gotiivli"... mislim da ga je neki ludi makedonac i "oladio"
pun stomak je pun ,gladan sitom ne veruje al ja tebi ne vjerujem ni da si Bosanac ti si Slovenac na privremenom radu u Nemačkoj![]()

Slazem se da je bio budala, sto je pustio ludake u drzavu!
rastego dupe za drzavu od đevđelije do alpa al se malo zaebo
Hrvatski zlocinci, su napravili strasnu stvar;gurnuli su Hrvate u propast.
Nazalost u teska govna nisu gurnuli samo sebe ,nego i sve narode pocev od Makedonije do Slovenije.
Lakomislena, lakoma hrvatska zlocinacka ustaska organizacija je dovoljno prokleta da moze upropastiti citav jedan narod koji je sledi.
Realno, bolje da nije. Mozda danas ne bi imali problema....
Заебо се с вама.И није вам доста.Добили сте државу и схебали је за мање од 20 година.Газда Ханс ће опет да вас упрегне да вучете санке.rastego dupe za drzavu od đevđelije do alpa al se malo zaebo
А ти си фудбалски судија,све видиш,све знаш и не користиш тоалет папир.e konačno da si svatio da su ujke i četnici jedno te isto samo različiti dresovi
slažem se i onda kad ja ovdje napišem da bi na panj stvaio svoju ruku koja voli raditi kazu da sam lood
a vidi
jel ti isti koji kazu da sam lood ne bi voleli da žive u majamiju karaju dobre kokare,malo se nakoksaju itd,eeeeeeeee to je zivot a ne brdoviti balkan gde svako malo kad se nekome digne noževi rade
А ти си фудбалски судија,све видиш,све знаш и не користиш тоалет папир.

Kao sto rekoh, ako si umetnik, pasionirani zanatlija, sportista... ok. Ovako, mrka kapa od posla.... na prste jedne ruke mogu prebrojati ljude koji vole svoj posao.
slažem se
al postoji mogućnost da nam opet neko podmetne ekonomsku uniju i eto problema
Vaso ko je zapalio žito
Malo verovatno... cak i ako dodje do toga, glavno je da nece biti integrisane uprave, vojske, pratija i sl. Nikome vise ne pada na pamet da gradi bilo sta slicno Jugi.
e konačno da si svatio da su ujke i četnici jedno te isto samo različiti dresovi