VUKOVARSKI BRANITELJI: Srbi, vi ste svi pacovi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TUŽNA SLIKA HRVATA I HRVATSKE: Grizli se zbog karanfila, naguravali zbog kapa i majica, tukli se zbog porcije graha...

http://www.aktual.hr/clanak/hrvatsk...og-kapa-i-majica-tukli-se-zbog-porcije-graha-

:(

:sad2:

:rida:

party-smiley-050.gif

što vise graha,manje uvozimo gasa :hahaha: :rotf:

a druga strana medalje je pomaganje robovskog rada u Kini,ili srbe nece da rade nesto tu ne štima ;)

Ihhh, sad i ti, ko danas voli da radi? Rad je moranje, nema tu nista lepo i zanimljivo, osim ako nisi neki umetnik, pasionirani zanatlija, sportista ili nesto peto. Sve u svemu, osoba koja je spojila lepo i korisno. Sve ostalo je rutina, automatizam i dosada!

Poslednja izmena:
Ihhh, sad i ti, ko danas voli da radi? Rad je moranje, nema tu nista lepo i zanimljivo, osim ako nisi neki umetnik koji je spojio lepo i korisno. Sve ostalo je rutina, automatizam i dosada!

slažem se i onda kad ja ovdje napišem da bi na panj stvaio svoju ruku koja voli raditi kazu da sam lood
a vidi
jel ti isti koji kazu da sam lood ne bi voleli da žive u majamiju karaju dobre kokare,malo se nakoksaju itd,eeeeeeeee to je zivot a ne brdoviti balkan gde svako malo kad se nekome digne noževi rade

Hrvatski zlocinci, su napravili strasnu stvar;gurnuli su Hrvate u propast.
Nazalost u teska govna nisu gurnuli samo sebe ,nego i sve narode pocev od Makedonije do Slovenije.

Lakomislena, lakoma hrvatska zlocinacka ustaska organizacija je dovoljno prokleta da moze upropastiti citav jedan narod koji je sledi.

e konačno da si svatio da su ujke i četnici jedno te isto samo različiti dresovi

slažem se i onda kad ja ovdje napišem da bi na panj stvaio svoju ruku koja voli raditi kazu da sam lood
a vidi
jel ti isti koji kazu da sam lood ne bi voleli da žive u majamiju karaju dobre kokare,malo se nakoksaju itd,eeeeeeeee to je zivot a ne brdoviti balkan gde svako malo kad se nekome digne noževi rade

Kao sto rekoh, ako si umetnik, pasionirani zanatlija, sportista... ok. Ovako, mrka kapa od posla.... na prste jedne ruke mogu prebrojati ljude koji vole svoj posao.

Kao sto rekoh, ako si umetnik, pasionirani zanatlija, sportista... ok. Ovako, mrka kapa od posla.... na prste jedne ruke mogu prebrojati ljude koji vole svoj posao.

nije problem u poslu problem je u lovi koju dobijes za taj posao
nije problem jesti pitu od ghovana samo je problem sto čudno miriši al je pita
a umetnici, dam khitu na panj kada bi ti naslikao sliku kao onaj Pikaso da bi te strpali u loodaru,toliko o nekim umetnicima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back