Vukova diploma

.. who the **** cares .. za vukovu diplomu ..?

.. ja se onomad jedva upisala u srednju .. navalili vukovci .. a ja s jednom četvorkom u sedmom iz hemije .. druga iznad crte ..
.. znači .. da su bila još dva vukovca ne bih se tu upisala ..

.. na kraju godine .. od nas trideset šest .. desetoro na popravni .. sve bivši vukovci ..
.. a ja u malobrojnim odličnima .. i to pet nula nula ..

.. dakle ..
.. who the **** cares about vukova diploma .. and why the **** does he care about it ..?

E ja sam stara garda.Kod nas je bio uslov da možeš imati samo jednu četvorku i to do III razreda.Ostalo sve petice.
Ali za diplomu sa takmičenja ne znam.Onaj ko je iam diplome sa takmičenja,dobijao je Alasovu nagradu i to naravno ako je diploma sa takmičenja iz matematike,fizike ili hemije.I pri tome,ako je odličan ali ima neku četvorku.Onaj ko je dobijao Vukovu diplomu,ni jedna druga mu nije trabala.

E ja sam stara garda.Kod nas je bio uslov da možeš imati samo jednu četvorku i to do III razreda.Ostalo sve petice.
Ali za diplomu sa takmičenja ne znam.Onaj ko je iam diplome sa takmičenja,dobijao je Alasovu nagradu i to naravno ako je diploma sa takmičenja iz matematike,fizike ili hemije.I pri tome,ako je odličan ali ima neku četvorku.Onaj ko je dobijao Vukovu diplomu,ni jedna druga mu nije trabala.

A ja sam dobio Alasovu diplomu iz biologije iako nisam išao na takmičenje jer je nastavnica rekla da je moje znanje na nivou fakultetskog. :super:

A ja sam dobio Alasovu diplomu iz biologije iako nisam išao na takmičenje jer je nastavnica rekla da je moje znanje na nivou fakultetskog. :super:

Ja bih više volela da su zadržali te Alalsove diplome za prirodne nauke i diplome ,,Svetozar Miletić'' za društve nauke.

Nego sada uveli ove specijalne diplome i sve nas strpali u isti koš. :lol:

Stalno 5.00? Cak i na polugodistu? *** ja jos u 3. razredu bila 4.60, a bila sam vukovac... Mislim da nisam zasluzila diplomu jer sam teski kapmanjac. Mada, kad pogledam ko je sve danas dobija, nije ni cudo... A i ovako mogu da je okacim macku o rep...

Треба ти скроѕ одличан успех од 5. до 8. разреда,али и диплома за освојено једно од прва 3 места на општинском или окружном такмичењу из неког предмета.

Tacnije, od 1. razreda (tj. od drugog, jer u prvom nema ocena).....bar je tako u mojoj skoli...mada bi trebalo da je za sve isto! I da, bar jedna diploma sa nekog od prva tri mesta na nekom takmicenju.
Mada se tu vise ne zna ni ko pije,ni ko placa...:kafa:

Ja sam imala Vukovu diplomu,sve petice od II r. do VIII r....:) Alasovu diplomu i diplomu Svetozar Miletić....i diplomu Paja Jovanović sa opštinskog takmičenja likovnog..da se malo hvalim...kada imate sve petice to može da bude i blagoslov a i prokletstvo,jednostavno ne znate šta vam bolje leži...drustvene ili prirodne nauke :(..posle u I i II godini ZSO (e sad kada bi ove mlađe generacije znale sta je to?) takođe sve petice i upisem se u skolu bez problema i naravno...promasim opredelenje....upisem prirodne a vise mi leze drustvene nauke...posle shvatih,ali izgubih dragoceno vreme...zato,ne opterećujte se ocenama i diplomama,one ponekada i nisu merilo znanja.....

- - - - - - - - - -

Ja sam imala Vukovu diplomu,sve petice od II r. do VIII r....:) Alasovu diplomu i diplomu Svetozar Miletić....i diplomu Paja Jovanović sa opštinskog takmičenja likovnog..da se malo hvalim...kada imate sve petice to može da bude i blagoslov a i prokletstvo,jednostavno ne znate šta vam bolje leži...drustvene ili prirodne nauke :(..posle u I i II godini ZSO (e sad kada bi ove mlađe generacije znale sta je to?) takođe sve petice i upisem se u skolu bez problema i naravno...promasim opredelenje....upisem prirodne a vise mi leze drustvene nauke...posle shvatih,ali izgubih dragoceno vreme...zato,ne opterećujte se ocenama i diplomama,one ponekada i nisu merilo znanja.....

Back