Vukic u Partizanu Suzuki u Zvezdi

Ko je BOLJI

• Vukic

glasova: 18 58,1%
  • Suzuki

glasova: 13 41,9%

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Kao traze ga West Ham, Arsenal....KAO??? Daj bre covece...i sam znas da Pixi hoce da ostavi ekipu zbog titule a na leto Zigic ide za 10 miliona ako ne i koji milioncic vise... A taj Vukic vredi 5 miliona a Lazovic ne znam ni da li vredi 2 miliona...posto se samo "*****" sa pozajmicama iz jednog kluba u drugi i nigde ne igra...pitam se zasto???

Nije mi jasno na osnovu čega je Suzuki dobio 13 glasova,ako ste glasali za njega na osnovu onih 3 minuta njegovih najboljih poteza koje je SOS vrteo dvaJes puta sa sve odgovarajućom muzičkom podlogom,svaka vam čas'...
Ako ste pak glasali za njega zbog navijačke ostrašćenosti,opet vam svaka čas'...

Uopste je glupost bila postaviti takvu temu za glasanje... kako da galsamo za coveka za koga ne znamo ni kako igra...
Ovde su lupali i oni koji su galsali sa Suzukija i oni koji su glasali za Vukica... kako neko zna kako Suzuki igra, tj kako zna da je bolji od Vukica i isto se odnosi na one koje su galsali za Vukica.. kako oni znaju da je bolji od Suzukija?

Back