gost 81725
Početnik
- Poruka
- 48
....Ok i koja jos hoce sa mnom da ide sutra sabajle u Jakovo ? Da vidim ruke ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rekla je da je sramota da sa skoro tri'est godinica jurim decku na zakletvu,a toliko sam do sad imala prilike da ga upoznam,a nisam...Kad malo bolje razmislim bilo bi glupo,na zakletvu dolazi uza rodbina,prijatelji i sve sto ide uz to....Bice prilika,bice... 

Ok. hvala na ispravcisvetovid:Moram da reagujem . Prizeman ne znaci onaj koji cvrsto stoji na zemlji, kako ste vi to ovde upotrebili. Prizeman je neko ko nije mnogo inteligentan :-P
....Definitivno nisam mislila da nije inteligentan...Ma da u pravu si...Mozda bi bilo glupo...Bice jos prilika, posle neke predstave u bifeu...ili na nekoj premijeri...Cula sam da izlazi po kaficima na Crvenom krstu, kao da se u njima oseca kao kod kuce...A inace jel znas kad je premijera onog njegovog filma sa Anicom Dobrom, ne znam tacno kako se zove...?Ratnica:Nisam !!! Nije mi mama dalaRekla je da je sramota da sa skoro tri'est godinica jurim decku na zakletvu,a toliko sam do sad imala prilike da ga upoznam,a nisam...Kad malo bolje razmislim bilo bi glupo,na zakletvu dolazi uza rodbina,prijatelji i sve sto ide uz to....Bice prilika,bice...
Slazem se da je Vuki dobar,mada je on meni zapao za oko jer je harizmatican (da ne kazem moj tip u fizickom smislu),ali ima jos dobrih mladih glumaca....Meni su ok i Madžgalj i Maricic,Đorđević,Kicic,Jeftic,Trifunovic S.,...Stojimenovic.. he he he salila sam se za njega,naravno...ne zna decko da glumi,gre'ota jedna![]()

Eto vidis onaj (ili ona)Lekler zna gde i kad je zakletva,a bilo je price da ce biti u G.Milanovcu...Ja vec stavila u stanje pripravnosti ortakinju koja je iz Milanovca...
Sunflower girl:Ma da u pravu si...Mozda bi bilo glupo...Bice jos prilika, posle neke predstave u bifeu...ili na nekoj premijeri...Cula sam da izlazi po kaficima na Crvenom krstu, kao da se u njima oseca kao kod kuce...A inace jel znas kad je premijera onog njegovog filma sa Anicom Dobrom, ne znam tacno kako se zove...?
Stojimenovic :shock: :shock:, decko ne zna sta je gluma...
Slazem se za Sergeja...odlican glumac(posebno me je odusevio u Strsljenu)...ali njegov brat Bane :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
![]()

AL SAM CELOM DUSOM I SRCEM BILA TAMO...Lekler:Na zakletvi kod Vuka bili su Sergej Trifunović,Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.Samo si ti Ratnice falila.

Ratnica:AL SAM CELOM DUSOM I SRCEM BILA TAMO...![]()
E DRAGO MI JE DA SE ODLUCIO NA TO JA SAM OD STARIJE GARDE- MUSKO NIJE MUSKO DOK NE ODSLUZI VOJSKU ...![]()

javi mu nekako da sam ja(glupaca) pre nekoliko godinica jednog cekala i docekala(iako to nije bio zasluzio)
he
...evo neki textic od nekud pa proctajte.... 
Vuk Kostic - netalentovano,primitivno urbano seljace. Urbano seljace je oksimoron a on je samo moron.