Vuk Kostic?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam !!! Nije mi mama dala :) Rekla je da je sramota da sa skoro tri'est godinica jurim decku na zakletvu,a toliko sam do sad imala prilike da ga upoznam,a nisam...Kad malo bolje razmislim bilo bi glupo,na zakletvu dolazi uza rodbina,prijatelji i sve sto ide uz to....Bice prilika,bice... :)
Slazem se da je Vuki dobar,mada je on meni zapao za oko jer je harizmatican (da ne kazem moj tip u fizickom smislu),ali ima jos dobrih mladih glumaca....Meni su ok i Madžgalj i Maricic,Đorđević,Kicic,Jeftic,Trifunovic S.,...Stojimenovic.. he he he salila sam se za njega,naravno...ne zna decko da glumi,gre'ota jedna:(

Ratnica:
Nisam !!! Nije mi mama dala :) Rekla je da je sramota da sa skoro tri'est godinica jurim decku na zakletvu,a toliko sam do sad imala prilike da ga upoznam,a nisam...Kad malo bolje razmislim bilo bi glupo,na zakletvu dolazi uza rodbina,prijatelji i sve sto ide uz to....Bice prilika,bice... :)
Slazem se da je Vuki dobar,mada je on meni zapao za oko jer je harizmatican (da ne kazem moj tip u fizickom smislu),ali ima jos dobrih mladih glumaca....Meni su ok i Madžgalj i Maricic,Đorđević,Kicic,Jeftic,Trifunovic S.,...Stojimenovic.. he he he salila sam se za njega,naravno...ne zna decko da glumi,gre'ota jedna:(
Ma da u pravu si...Mozda bi bilo glupo...Bice jos prilika, posle neke predstave u bifeu...ili na nekoj premijeri...Cula sam da izlazi po kaficima na Crvenom krstu, kao da se u njima oseca kao kod kuce...A inace jel znas kad je premijera onog njegovog filma sa Anicom Dobrom, ne znam tacno kako se zove...?
Stojimenovic :shock: :shock: :roll: , decko ne zna sta je gluma...
Slazem se za Sergeja...odlican glumac(posebno me je odusevio u Strsljenu)...ali njegov brat Bane :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

Znam ja C.Krst ko svoj džep,a znam i gde zivi (zvanicno) .... Znam u koje kafice bi mogao da izlazi,mada mi se ne pravi sacekusa,nisam takva prostakusa da ga prepadam po ulici....:)
Nego lepo nas par sa ovog dela foruma da se pokupimo i odemo na neku predstavu i sacekamo posle i tako ...Ili isicmamo nekog ko ga zna da nas predstavi...:) Eto vidis onaj (ili ona)Lekler zna gde i kad je zakletva,a bilo je price da ce biti u G.Milanovcu...Ja vec stavila u stanje pripravnosti ortakinju koja je iz Milanovca...:)
A evo i sajta da se ima www.vukkostic.com ima i info mozete lepo da se informisete valjda ga redovno update-uju...

Sunflower girl:
Ma da u pravu si...Mozda bi bilo glupo...Bice jos prilika, posle neke predstave u bifeu...ili na nekoj premijeri...Cula sam da izlazi po kaficima na Crvenom krstu, kao da se u njima oseca kao kod kuce...A inace jel znas kad je premijera onog njegovog filma sa Anicom Dobrom, ne znam tacno kako se zove...?
Stojimenovic :shock: :shock: :roll: , decko ne zna sta je gluma...
Slazem se za Sergeja...odlican glumac(posebno me je odusevio u Strsljenu)...ali njegov brat Bane :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

LJUBAV I DRUGI ZLOCINI,
Sniman blizu mene u- blokovima... ne znam sta mi bi pa nisam zjapila da provalim na kojoj lokaciji snimaju pa da idem da gvirim .... :)

Film prati poslednji dan glavne junakinje, njen oproštaj sa prijateljima i svima onima koji su činili njen život, koje viđa poslednji put, a oni to ne shvataju. Ona im poklanja neke stvari, pokušava da sredi njihove živote, da im kaže sve ono što je želela, a nije mogla, nekima od njih priređuje sitne osvete. Na osnovu tog jednog dana shvatamo kako je izgledao ceo njen život. A da sve bude još komplikovanije, pojavljuje se mladić, znatno mlađi od nje, i otkriva joj da je u nju zaljubljen. Pošto to sazna, njihov odnos se razvija, a ona do kraja večeri treba da odluči šta da uradi. Anica Dobra i Vuk Kostić igraju ovaj potencijalni par

Opa,znaci Vuki je bio gadan djavolak... ? Svasta,mislila sam da moze tu vojsku nekako da ,,sredi"...da ne sluzi uopste...Da puca-zna sigurno,zna kako izgleda uniforma...To sve nije kao sto je nkad bilo...E jedino da strepi dal ce devojcica da ga ceka... :)

P.S. Lekler... Ako mu je frka dal ce devojcica da ga ceka,JA HOCU :) javi mu nekako da sam ja(glupaca) pre nekoliko godinica jednog cekala i docekala(iako to nije bio zasluzio) :)
IH ,KAD CEKAM 5 GODINICA DA GA UPOZNAM BASKA MI POLA VOJNOG ROKA :) he

OBAVESTENJCE : Ratnica je odlucila da se odjavi sa ovog nicka,nadje neki pristojan avatarcic koji ce bar donekle da otkrije svu lepotu njenog bica i prebaci se na neki simpaticniji nick...Pozzz svima...

,,ALO BRE !!! "- sto bi rekao Mile Tranzicija - decko sluzi narodu u vojski ,a mi verne ( i neverne )obozavateljke ga skroz zaboravile :)...evo neki textic od nekud pa proctajte....

E voli mnogo da priča o sebi. U javnosti govori samo o svojim filmskim i pozorišnim rolama. Sa nepunih 28 godina Vuk Kostić već je briljirao u filmovima „Apsolutnih 100”, „Život je čudo”, „Klopka”, „Sinovci”... Pozorišna publika ga gleda u predstavama „Velika drama”, „Vila Sašino”, „Jastučko”, „Transilvanija”, i „Zečiji nasip”. Odnedavno, našao se u jednoj sasvim drugačijoj ulozi - vojnoj! Obukao maskirnu uniformu, pušku na rame, pa sa ostalim vojnicima služi armiju u kasarni u Jakovu. Rod - protiv vazdušna odbrana!
Dok njegove kolege vojsku služe uglavnom civilno, nameštajući svetla ili raspoređujući publiku u pozorištu, Vuk se odlučio za kasarnu i pešadijsku obuku.
- Veliki sam nacionalista. Volim svoj narod, grad, ulicu, porodicu, Srbiju... Vaspitan sam u duhu da je vojska čast i obaveza. I, vreme je da joj se vrati ugled - počinje Vuk Kostić svoju „vojnu” priču. - Moj prijatelj, general Petar Radojčić nagovorio me je da se prijavim, da je 28 godina krajnje vreme. Kaže, meni priliči da idem u vojsku, a ne da se foliram. I, mislim da je u pravu.
Kako izgledaju dani u kasarni, na 40 stepeni, pod punom opremom?
- Na početku su me zvali „umetnik”, „ćale”, čak i „čiča”. Najteže mi je ustajanje, nekad u pet, nekad u šest sati. I, kupanje je samo dva puta nedeljno. Nedostaje kevina kujna. Dobro je da ima vojničkog pasulja, odličnog. Ali, ništa to nije strašno teško. Zanimljivo je. Doživljaj je kad idemo kamionom na gađanje. Klinci to gledaju na TV-u kao rialiti šou, igraju kompjuterske igrice, a mogu da dođu i sve probaju sami.
Imaš li povlašćen položaj, status zvezde?
- Nemam i ne želim nikakve privilegije. Kad svi kopaju i ja kopam, kad se svi prže na suncu i ja se pržim. Nisam nikada pre držao ašov u rukama, pa sam naučio. I to da li će te neko gledati kao zvezdu zavisi kako se čovek postavi. Ja sam običan, normalan momak. I, kad svi vide da ustajem u šest, kao i oni, stojim na suncu i kopam, prihvate to normalno.
Kakva je bila reakcija kolega i drugara kada su čuli da se spremaš za armiju?
- Ljudi koji me znaju nisu se začudili. Kažu, drugo mi ne bi ni priličilo. Nikola Kojo mi je rekao „Ako, sine”, Mika Aleksić mi stavio neki dinar u knjižicu, Vojin Ćetković rekao „Tako i treba, Srbine”...
Lovac si, rukuješ oružjem, pa ti uniforma i priliči...
- Lovačku strast nasledio sam od oca. Imam petnaestak pušaka i glupo bi, a i nemoguće bilo, da se pozivam na prigovor savesti. Lovim visoku divljač, jurim muflone po šumi, a sad da se femkam zbog malo obuke...
Uniformu si već nekoliko puta oblačio na filmu, a i u pozorištu („Velikoj drami”, „Sinovcima”, „Život je čudo”)... Imaju li sličnosti vojnici koje si igrao sa Vukom Kostićem u pravoj kasarni?
- U „Velikoj drami” igram majora, a u Kusturičinom filmu imao sam čak i ispraćaj, bio zarobljen. Ima tu mnogo sličnosti sa stvarnošću. Sve se svodi na isto - šta ćeš da radiš kad izađeš odatle. Još kad je sve začinjeno ratom, bratoubilačkim, narodnooslobodilačkim... Igrao sam mlade momke, koji su željni života. Kao u „Sinovcima”, nisu se ni zamomčili, bili sa ženom. Vojska sada, u mirnodopskim prilikama, nije ništa strašno.
Dobijaš li „voljno” za snimanja? Izlaziš li u civilu?
- Prva 24 dana obuke nisam izlazio uopšte. Nemam trenutno snimanja, a do pozorišne sezoneodslužiću svoje. Izlazim, po svojoj volji, u civilu ili uniformi, pa sam sam izabrao i da se na Filmskom festivalu Srbije pojavim u uniformi. Pa, uniforma nije sramota, već čast.

Gledala sam ga sinoc u Transilvaniji u BDP-u.....Veoma je lep uz to jos i dobar glumac...Jedna devojka je otisla u garderober i slikala se sa njim,ja sam bila uverena da nece pustiti...

Prvi put sam imala priliku da ga gledam u pozoristu nedavno, u Velikoj drami, decko je genijalan! Skoro mi nio nije ostavio tako jak utisak. i ekipa oko njega je vise nego sjajna ali ON JE MAESTRALAN!
A kako mu tek stoji uniforma....... :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back