Vuk Kostic?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Transilvanija je debitantski komad Dragana Nikolića, koji prati liniju domaće crne komedije obeleženu dramama Aleksandra Popovića, Dušana Kovačevića i Đorđa Milosavljevića.
Reč je o ironičnom spoju primitivnih predrasuda, crtica iz "crne hronike" i lokalnih, etno mitova iz vlaškog, podunavskog kraja.
Porodična zavada, šverc nafte, ubistva i "crna svadba" mešaju se sa željom za osvetom onostranih bića - duhova i vampira zbog nedoličnog ponašanja živih. Mentalitetski i apsurdi podneblja, produbljeni surovošću pograničnog života i specifičnim folklorom i sujeverjem, otvaraju drugačiju vizuru jednog posebnog sveta, čija shvatanja morala i časti, postaju paradigma opšteg stanja društva u kome živimo.

http://www.bdp.co.yu/Transilvanija1.htm

Gledala sam ga u Velikoj drami i stvarno me je odusevio, svaka mu cast kako je odigrao :) na TV-u uopste ne izgleda ubedljivo...ali dobro-drugo je TV i gledanje uzivo... Moram da priznam da mu jako lepo stoji uniforma ;)

glumio je u filmovima : APSOLUTNIH STO, MALA NOCNA MUZIKA, ZIVOT JE CUDO,STVAR SRCA...... to su neki od filmova koji su mi prvi pali na pamet kada je rec o filmovima u kojima je igrao glavne uloge....

zar mislis da malu ulogu treba raditi losije nego glavnu.uloga je uloga i svaka govori o glumcu koji je igra nije bitno pojavljuje li se u jednoj ili 10 scena.govor na bratovoj sahrani u filmu koji sam pomenula je po mom misljenju jako jako lose uradjen.ostale filmove u kojima igra sam gledala davno pa necu pisati o tome dok ih opet ne pogledam,da ne gresim dusu :).da se razumemo,nisam rekla da je los glumac,cenim svaciji rad,samo mi se ovo eto nije dopalo :)
poz

...Pa ne, nisam rekla da malu ulogu treba losije odglumeti...Ali iskreno, ne moze da se na osnovu 3-4 recenice zakljuci kakav je glumac...Ali dobro svako ima svoje misljenje, tebi se nije u toj sceni svideo, meni je bio ok, i to je to...Bio je bas dobar u Zivot je cudo i Apsolutnih sto. Ali svejedno savetujem ti da ga pogledas u pozoristu...

pogledala bih ga vrlo rado,ali nemam priliku.studiram u cg,tacnije na cetinju :)
nisam ja zakljucila da je on los glumac,a narocito ne na osnovu 3-4 recenice.on je dobar,samo mi se taj govor nije svideo.to je to :)

Ja stvarno obozavam Vuka. Fenomenalan je glumac. Ulogom u Velikoj drami me je kupio za ceo zivot! A sjsjan je i u svemu ostalom. Takodje, imala sam i srecu da ga upoznam i sasvim je normalan i opusten, tj otkacen je skroz:) A i izgleda dobro...

JESTE!!!!

Prilozi

• 9vuk.jpg
    9vuk.jpg
    23 KB · Pregleda: 10
Ni meni se ne dopada njegov glas, nedovoljno ubedljiv...

cuj ne dopada ti se njegov glas!?:evil:

bjez' mala ne sviraj.......ocigledno si prsla...pa to je najbolji lik!moj prijatelj.....veoma je dobar decko...tako pricaju samo oni koji su ga culi iskljucivo preko tv-a...i ljubomorni ljudi koji bi zivot dali da ga upoznaju pa zive u iluzijama!!!!!!!:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back