Vuk Jeremić - propali eksperiment u pokušaju

DEPEŠA VIKILIKSA KOJA JE RASKRINKALA JEREMIĆA

128129_jeremic-tanjug_fmob.jpg

U STUDIJU Javnog servisa je pročitana Vikiliksova depeša od 07. 01. 2008.

- Iz Vikiliksove depeše od 07.01.2008. mi smo videli da je Jeremić kao ministar spoljnih poslova nudio australijskom ambasadoru stolicu Kosovu u UN-u za podršku Tadiću na izborima!
https://www.novosti.rs/vesti/politi...-nudio-kosovu-stolicu-podrsku-tadicu-izborima
Ако је вест тачна, овог пајсера треба под хитно у затворску болницу!

DEPEŠA VIKILIKSA KOJA JE RASKRINKALA JEREMIĆA

U STUDIJU Javnog servisa je pročitana Vikiliksova depeša od 07. 01. 2008.

- Iz Vikiliksove depeše od 07.01.2008. mi smo videli da je Jeremić kao ministar spoljnih poslova nudio australijskom ambasadoru stolicu Kosovu u UN-u za podršku Tadiću na izborima!
https://www.novosti.rs/vesti/politi...-nudio-kosovu-stolicu-podrsku-tadicu-izborima
Ако је вест тачна, овог пајсера треба под хитно у затворску болницу!

Опет читаш новине за марву.

1637442339061.png

ДЕПЕША ВИКИЛИКСА КОЈА ЈЕ РАСКРИНКАЛА ЈЕРЕМИЋА: Као министар спољних послова нудио Косову столицу у УН за подршку Тадићу на изборима

У СТУДИЈУ Јавног сервиса је прочитана Викиликсова депеша од 07. 01. 2008.

Ђорђе Дабић из СНС рекао је:

- Из Викиликсове депеше од 07.01.2008. ми смо видели да је Јеремић као министар спољних послова нудио аустралијском амбасадору столицу Косову у УН-у за подршку Тадићу на изборима!

1637723243399.png

Jeremić konačno shvatio: Na kraju će najbolje i najkorisnije za Đilasa, Lutovca i mene biti DA SKOČIMO S MOSTA!

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je još nije postignut dogovor njegove partije sa SSP Dragana Đilasa i DS Zorana Lutovca o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima...

249226_img-5535_f.jpg

Informer.rs/blic.rs 23. 11. 2021.

On je za Blic ovako prokomentarisao navode medija da su ove tri stranke, kao i PSG, postigle dogovor o zajedničkom izlasku na izbore.

- Stav Narodne stranke je da se svi uski stranački interesi moraju ostaviti po strani, i da mora biti postignut dogovor. Ako Đilas, Lutovac i ja ne budemo u stanju da postignemo dogovor, sledeće najbolje i najkorisnije što možemo da uradimo je da sva trojica skočimo sa mosta - rekao je Jeremić.

Kako su prethodnih dana lideri ovih stranaka govorili, tokom ove nedelje bi trebalo da bude poznat konačan dogovor ove grupacije opozicionih stranaka o eventualnom zajedničkom izlasku na predstojeće izbore.

Dobar političar Jeremić , i ovom prilikom da se njemu i Borisu Tadiću koji se iskreno zalagao za Kosovo, izvinim ako sam na nekim temama pisao o drugim mogućim varijantama za pitanje za '' Da li je Kosovo imalo prava proglasiti nezavistnost. '' .
(Nije bio tad javno dostupan originalni plan iz Rambujeo , pa sam nagadjao na forumu da je moglo drugačije pitanje.)
....................................................................................................................................................................................
Uvek se decenijama ćuti o svakom sporazumu pa nije ni čudo kad obični ljudi imamo drugačije mišljenje.
To je ono kao u Francuskoj da prva stavka budžeta je da on mora biti javan i informativno dostupan svima na informisanje. Osim onog dela koji nije za javnost.
...................................................................................................................................................................................
Mislim da ponoivo treba da se zajedno okupe Tadić i Jeremić u jednu stranku.

Back