VUK DRAŠKOVIĆ

Vidis i cuveni Francuski sansonjer Iv Montan je bio jedan od najvecih komunista u Zapadnoj Evropi i tek sa odlaskom u tvrdjavu komunizma ,bivsi SSSR, je shvatio o kakvom se to zlu radi i posle toga je postao jedan od najvecih konzervativaca u Francuskoj....za pametne je ovo sta sam napisao dovoljno,za tebe....

Ово са Монтаном је врх...:lol::lol::lol: Вук & Ив Монтан...:lol:

Дакле ви СПО-вци, сте не-ве-ро-ват-ни, али не-ве-ро-ват-ни....:mrgreen:

П.С. Наравно и вила у Челебићкој је из Курира, и Мацанковић, Данин зет, није у управном одбору ЈАТ-а, ни
Нада Мацанковић није снимала филм кад је Којадин био министар културе, све је то из Курира...:mrgreen:

Ово са Монтаном је врх...:lol::lol::lol: Вук & Ив Монтан...:lol:

Дакле ви СПО-вци, сте не-ве-ро-ват-ни, али не-ве-ро-ват-ни....:mrgreen:

П.С. Наравно и вила у Челебићкој је из Курира, и Мацанковић, Данин зет, није у управном одбору ЈАТ-а, ни
Нада Мацанковић није снимала филм кад је Којадин био министар културе, све је то из Курира...:mrgreen:

Porekoh,znao sam da neces nista da shvatis...:confused::confused::confused::dontunderstand:

Imene nisu bitna ,ali ko bi to tebi objasnio........:whistling::whistling::whistling:

Hajde otrci caskom do Celebicke pa uslikaj tu vilu,da je svi vidimo....:rtfm::rtfm::rtfm:

Dobro ,stvarno nema vise smisla....tja...vreme je za crtanje,a nisam bas neki majstor...:)

Наравно, пошто нема ни један једини агрумент, већ посеже за гротескним поређењима и увредама, свака даља
дискусија, са оваквим "дискутантом", који се улоговао само да би промовисао ову странку*, је бесмислена
и излишна.

Што се тиче СПО-а, они су прошлост и то су најбоље рекли грађани не дозволивши им да пређу ни тај минимални
цензус.

*Није ли директна промоција странке забрањена Правилником?

Pa jeste, SPO prednjači iako ih je najmanje. Odmah uz njih idu LDP i SRS, pa i DSS sa ''navijačkim'' komentarima.

Не, не, мислила сам да даш конкретног форумаша који искључиво промовише "своју" странку.
Ваљда је јасно да постоји извесна разлика између директне промоције и навијачких коментара.

Vuk Drašković je imao svoje prilike koje nije umeo ili nije smeo da iskoristi.
Tadić greši ako misli da će ga "podgrevanje mrtvaca" spasiti poraza.

A samom Vuku ne preostaje ništa drugo, ako se ikada osvrne iza sebe i sagleda svoju političku karijeru i poziciju u kojoj je danas (sutra za njega ne postoji), dakle, ne preostaje mu drugo do da se spali ko Jan Palah.

Daj bre, kakav Vuk. Prvo je prevrtac, od komunjare do nacionaliste. Drugo je lopov. SPO je najvise pokrao Beograd, a bogami i druge gradove, posle odlaska sa vlasti svi odose u druge lopovske stranke. Trece - pisao je noz i druge knjige, kao toboze istorijske cinjenice, a sluzile su mu samo da sire mrznju i da uzme pare za to. Cetvrto - kad su svi bili protiv slobe - on mu je isao na onaj poznati kanabe. Peto - njegova zena je najbezobraznije kaljala ugled ljudi po politickoj sceni i spletkarila gde god je mogla, a on je to pomagao. I najgore, sad skuplja malo glasova da ih proda narodnjacima, zato sto je jajara. A ovamo se lize i sa DSom, ukoliko oni pobede, da da njima podrsku. Ali ce dobiti malo i kinte, malo vlasti i milina. On je stetocina, a ne politicki mrtvac. Mala jadna stetocina, ali od one vrste koju treba iskoreniti.

Pa jeste, SPO prednjači iako ih je najmanje. Odmah uz njih idu LDP i SRS, pa i DSS sa ''navijačkim'' komentarima.

Gos.jomini ,ja nisam otvorio ni jednu temu o SPO-u,koliko sam ja primetio,za ovih malo vise od mesec dana odkad sam prisutan na Forumu,samo je ucesnik "Zvezda danica" otvorila tri teme o SPO-u i to je to.

Ne znam ,dali je jos neko neke slicne teme pootvarao,stvarno ne znam ,posto sam zbog poslovnih obaveza prisutan na Forumu uglavnom uvece.

Uostalom ,ako smatrate da je to previse zatvorite ovu temu i sva ova besmislena rasprava ce biti zavrsena.

Sto se mene tice ,ja vise ni slova necu napisati o toj stranci (uostalom ,90% mojih komentara je o drugim strankama) ,ali cu pisati o drugima i ako smatrate da moji komentari nisu dovoljno kvalitetni ili su uvredljivi ,ja vas molim ,trajno me banujte sa ovog Foruma .

Jedino sto jos mogu napisati je ,mrzim iz dna svoje duse ljude koji se sluze poluistinama ili lazima ,a to je toliko cesto prisutno ne samo na ovom Forumu ,nego i nasim tkz."otvorenim sajtovima" ili "dnevnim novinama",dovoljno je samo otvoriti stranice Kurira ili Pressa,Glasa Javnosti,Pravde itd., i odmah se moze zakljuciti odakle vetar duva.

Najveci dobitak ovih izbora, pored propasti koalicije Seselj-Kostunica je povratak Srpskog pokreta obnove.
Ne mogu da Vam opisem koliko uzivam citajuci komentare postovanih forumasa koji su obrazovani i informisani u udbasko-komunistickom duhu svojih predaka ali i ovih drugih koji su shvatili da bez nas cetnika ne mogu do pobede.Sta da Vam kazem dragi forumasi....Ravna gora,pobediti mora!

141772xs3.jpg

Ovako se koristi comp...

Za vreme SM uzeo 3 kredita po 1 milion maraka u Beobanci, mesec dana kasnije letovanje u februaru na Arubi ( mi neznamo da se tamo ide i ofsor banke). A gde je ostalo.

Secam se da je sa onim nesrecnikom izlazio sa teodolitim izmedju brankovog i starog savskog mosta i snimao se za STB kako ce tu inici novi most.

Svaka reakcija na temu je out, vampiri ne bi trebalo da se pojavljuju po dnevnoj svetlosti i sa normalnim narodom.

Back